2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bugün lekelenme şoku ile uyandım acile koştum bebeğim iyi çok şükür proluton iğne yazdılar bu iğneyi vurulan oldu mu
Bende çarşamba günü kanama yaşadım plasenta yanında yeni kanama başlamış düşük tehlike var dedi proluton yapıldı hemen birdaha olmadı kanama çok şükür umarım sizde tekrar yaşamazsınız

Ya bana kanama alanı var felan demedi bebek iyi dedi ilaçları yazdı düşük tehdidi dedi

Ya bana kanama alanı var felan demedi bebek iyi dedi ilaçları yazdı düşük tehdidi dedi
Plasentayı filan kontrol etti mi yoksa bebeğe mi baktı sadece? Benim Dr önce bebeğe baktı kalbi atıyor keyfi yerinde dedi sonra plasenta ya baktı iyi tutunmuş yeri gayet iyi ama burda yeni başlamış bi kanama var tam net değil çok yeni dedi. Eğer içşn rahat etmeyecek se başka doktor görüşü al. İmkanın varsa bol bol yat bana iş yapmak yürüyüş ve ilişki yasak dedi 2 ay her gün progestan kullanıyorum

Merhaba bayanlar bulantı yaşayanlar bulantınız geçtimi azaldımı ben 12+2 tim tamamen geçmedi hâlâ sizde durum ne
Benim çok yoğundu bulantı ve kusma 11.haftada hafifledi 11 sonlarında hiç kusmadım. Koku hassasiyeti devam ediyor arada bulantılarda dönüyor geri ama genel anlamda çok rahatladım geçen hafta sadece 1kez kusma oldu bu hafta 1 kez bulantı

Kızlar 12-14 haftalar arası yapılır dedi ikili sizinkini neden 10. Haftada yapmış o haftalarda ensesi zaten kalın olur ki yanılıyormuyum.
Ben aslında hematom icin gitmiştm bi anda ense kalınlığı bakmaya basladi 15 dk ya yakin sürdü bende anlamadim sebebini

Merhaba bayanlar bulantı yaşayanlar bulantınız geçtimi azaldımı ben 12+2 tim tamamen geçmedi hâlâ sizde durum ne
Bende 11+3 üm, bulantılarım azaldı daha rahat yemeklerden yiyebiliyorum ama hala acıktığımı mide bulantısı yada mide kazıntısıyla anlıyorum, kahvaltı yapamıyorum ona olan tiksinmem geçmedi giderek azalcak inşallah

Ankarada bir hastaneden fiyat aldim ikili test yuksek cikarsa hemen gidicem amniyosentez bende istemiyorum

Bende kusma yok çok şükür ama lama gibi tükürüyorum süreklibide iştah yok kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…