2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
merhaba dün restoranda ben de kızımı düşürdüm onu tutayım derken ben de sendeledim dizimin üstüne düştüm malesef bu arada benim hastanemde düşme olunca 24 saat müşahade altında tutuyorlar dikkat et lütfen
merhaba ikilinin sonucunde doktorunuz risk yüksek ise amniyosentez önerecektir ki 1/300 kaybetme riski var. hiç haftalarca stres yaşamayın hemen bir genetik niffty test yaptırın %99 doğru çıkar 10 gün sonra temiz çıkarsa rahat bir nefes alırsın.
ama yaptırmayayım dersen 6 ay daha endişen olacak naçizane tavsiyem

Gecmis olsun. Cnm bas donmesiyle ilgili ya tansiyonum dusmustur ya da D vitamini eksikligi geldi aklima. D vit eksikligi baya bas donmesi yapiyor.
Aynen katiliyorum tansiyon dusunce bas donmes ve halsizlik yapiyor

Kızlar 12-14 haftalar arası yapılır dedi ikili sizinkini neden 10. Haftada yapmış o haftalarda ensesi zaten kalın olur ki yanılıyormuyum.

Canım ben bişi sorucam şimdi benim 6. haftada vajinal ultrasonda sağda, 7. haftada karından ultrasonda görüntü yine sağda bu durumda benimki n’oluyo
Bazen doktorlar daha rahat görebilmek için ultrasonda görüntüyü ters çeviriyorlar, bi tuşa basıyorlar normal görüntü ayna efekti gibi oluyor, bende ultrason videoları izlerken farkettim, sizin de birini öyle değiştirdi mi acaba.

Dr kaan kocatepenin bununla ilgili bir videosu var. İzlemenizi oneririm. Orada sinirdan cok hafif yükseklikler sizi korkutmasin tarzi birseyler soyluyordu sanki

Valla azmine hayran kaldım

Kızlar bişey sorcam afedersiniz ama benim göğüs uçlarım pembeyken şimdi kahverengi olmuş ve çok genişlemiş renkli alan :/ doğumdan sonra eski haline döner mi?

Ben bir benzerini düşündüm artık makineler otomatik görüntüyü gerçekte olana çeviriyor olabilir yani alttanda baksa bile muhtemelen görüntüyü karından nasıl görünüyorsa o şekle aktarıyor olabilir gibi geldi bana bu durumda bu teori biraz sallantıda oluyor
Ahahaa
O haftada bebek nasıl yer değiştirmiş daha hareketlenme başlamadan
Ben olsam 6.haftayı baz alırdım böyle bir durumda.
Mantıklı ama bence vajinal görüntüyü de normaldeki haline çeviriyor makinalar artık ama bakıcaz

ya bu bulantı göğüs hassasiyetini duyunca ben galiba hamile değilim diyorum göğüs hassayeti benim öğrenir öğrenmez gitti sadece büyüyorlar bulantı desen sıfır bende mi anormallik var anlamadım ben gibi geçiren var mı gebeliği numunelik miyim okuyunca bi huylanıyorum kaç haftadır 12. Haftaya geldim huylana huylana

Bende hiç bulantı kusma tiksinme yaşamadım canım arada mide yanmam oluyordu onada burdan muzlu süt önerisi geldi çok şükür oda rahatladı kendimi nazar etmekten korkuyorum

İlk haftalarda gaz ve kabızlık problemim dışında beni rahatsız eden bir durum olmadı.
Sadece çabuk yoruluyorum. Benim de bulantım olmadı zaman zaman evde pişen yemek kokusundan tiksindim sadece.
Bence huylanacak bir durum yok mutluyum

Kızlar bişey sorcam afedersiniz ama benim göğüs uçlarım pembeyken şimdi kahverengi olmuş ve çok genişlemiş renkli alan :/ doğumdan sonra eski haline döner mi?
Evet eski haline dönüyor, şu karın çizgisiyle birlikte göğüs ucu çevresi koyulaşıyor ama sonrasında düzeliyor

Evet doktor muayene ederken ultrasonu iyi takip etmeli

Merhabalar ☺ bugün ense kalınlığını ölçmeye musade etti kızım doktorumuza 13+4deyiz
NT 1.4 mm
BPD 2.31cm
CRL 63.6 mm çıktı. Doktor değerlerin riskli olmadığını güzel olduğunu söyledi bakalım 1 haftaya sonucu alacağız hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alalım inşallah

Güzel sonuç gelmiş sevindim

Adet tarihimize göre Doğum tarihi aynı gösteriyor. Sizin de mi erken olmuş . bana da 13+3 dediler. Aralık ta gelecekler herhalde

Güzel sonuç gelmiş sevindim

Adet tarihimize göre Doğum tarihi aynı gösteriyor. Sizin de mi erken olmuş . bana da 13+3 dediler. Aralık ta gelecekler herhalde
Sat 24 marttı benim banada oyle geliyor ocağı beklemeyecek gibi kız bebek biraz daha erken gelir der annem hep hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…