AhahaaCanım ben bişi sorucam şimdi benim 6. haftada vajinal ultrasonda sağda, 7. haftada karından ultrasonda görüntü yine sağda bu durumda benimki n’oluyo
merhaba dün restoranda ben de kızımı düşürdüm onu tutayım derken ben de sendeledim dizimin üstüne düştüm malesefKızlar nasılsınız bu gece mide bulantısı ilacımı icmicem bakalım yarın nasıl geçecek bugün çok baş dönmem vardı aranızda yaşayan yok sanırım hiç yazmamış kızımı parka götürmüştüm oynarken birden düştüm çok korktuk kızım da bende braz dinlenip eve öyle geldim hala ara ara devam ediyor baş dönmem
merhaba ikilinin sonucunde doktorunuz risk yüksek ise amniyosentez önerecektir ki 1/300 kaybetme riski var. hiç haftalarca stres yaşamayın hemen bir genetik niffty test yaptırın %99 doğru çıkar 10 gün sonra temiz çıkarsa rahat bir nefes alırsın.Iyi akşamlar çok sık takip edemesemde ara ara bakmaya çalışıyorum burayaAcaba aranizda ikili tarama yaptıran oldu mu bebisin 10+5 te ense kalınlığı 2.6 mm cıktı doktor üst sınırı geçmiş down sendromu riski fazla dedi kızımın 1.8 mm çıkmıştı ilk defa böyle birşey yaşıyorum pazartesi ikili tarama var ama bize günler gecmiyor ense kalınlığı bu olcumlerde olup bebeği sağlıklı olan var mi
Aynen katiliyorum tansiyon dusunce bas donmes ve halsizlik yapiyorGecmis olsun. Cnm bas donmesiyle ilgili ya tansiyonum dusmustur ya da D vitamini eksikligi geldi aklima. D vit eksikligi baya bas donmesi yapiyor.
Kızlar 12-14 haftalar arası yapılır dedi ikili sizinkini neden 10. Haftada yapmış o haftalarda ensesi zaten kalın olur kiIyi akşamlar çok sık takip edemesemde ara ara bakmaya çalışıyorum burayaAcaba aranizda ikili tarama yaptıran oldu mu bebisin 10+5 te ense kalınlığı 2.6 mm cıktı doktor üst sınırı geçmiş down sendromu riski fazla dedi kızımın 1.8 mm çıkmıştı ilk defa böyle birşey yaşıyorum pazartesi ikili tarama var ama bize günler gecmiyor ense kalınlığı bu olcumlerde olup bebeği sağlıklı olan var mi
Bazen doktorlar daha rahat görebilmek için ultrasonda görüntüyü ters çeviriyorlar, bi tuşa basıyorlar normal görüntü ayna efekti gibi oluyor, bende ultrason videoları izlerken farkettim, sizin de birini öyle değiştirdi mi acaba.Canım ben bişi sorucam şimdi benim 6. haftada vajinal ultrasonda sağda, 7. haftada karından ultrasonda görüntü yine sağda bu durumda benimki n’oluyo
Dr kaan kocatepenin bununla ilgili bir videosu var. İzlemenizi oneririm. Orada sinirdan cok hafif yükseklikler sizi korkutmasin tarzi birseyler soyluyordu sankiIyi akşamlar çok sık takip edemesemde ara ara bakmaya çalışıyorum burayaAcaba aranizda ikili tarama yaptıran oldu mu bebisin 10+5 te ense kalınlığı 2.6 mm cıktı doktor üst sınırı geçmiş down sendromu riski fazla dedi kızımın 1.8 mm çıkmıştı ilk defa böyle birşey yaşıyorum pazartesi ikili tarama var ama bize günler gecmiyor ense kalınlığı bu olcumlerde olup bebeği sağlıklı olan var mi
Anlatsam roman olur felan diyormuşum. Ben anne ve babamın tüm çabalarına rağmen 20 yaşında hem sınava girdim kazandım (trabzon ingiliz dili ve edebiyatı) aynı zamanda evlendim gittim ama sevmedim bıraktım bi daha sınava girdim. Ondada hamileydim yine kazandım ( Erzurum Almanca öğretmenliği) ama gidemedim çünkü okul merkezdeydi bizi ilçeye verdiler şimdide tayin çıktı diye dedim yine gireyim kazanırsam yine dil ile alakalı tercih yapıcam bakalım, Rehberlik olur, mütercimlik olur yada yine öğretmenlik olur hayırlısı kazanırsam tabi. O kadar boş ki kafa herkes zor dedi sınav için ben zor olduğunu bile anlayamadım .
Ben bir benzerini düşündüm artık makineler otomatik görüntüyü gerçekte olana çeviriyor olabilir yani alttanda baksa bile muhtemelen görüntüyü karından nasıl görünüyorsa o şekle aktarıyor olabilir gibi geldi bana bu durumda bu teori biraz sallantıda oluyorBazen doktorlar daha rahat görebilmek için ultrasonda görüntüyü ters çeviriyorlar, bi tuşa basıyorlar normal görüntü ayna efekti gibi oluyor, bende ultrason videoları izlerken farkettim, sizin de birini öyle değiştirdi mi acaba.
Mantıklı ama bence vajinal görüntüyü de normaldeki haline çeviriyor makinalar artık ama bakıcazAhahaa
O haftada bebek nasıl yer değiştirmiş daha hareketlenme başlamadan
Ben olsam 6.haftayı baz alırdım böyle bir durumda.
Bende hiç bulantı kusma tiksinme yaşamadım canım arada mide yanmam oluyordu onada burdan muzlu süt önerisi geldi çok şükür oda rahatladı kendimi nazar etmekten korkuyorumya bu bulantı göğüs hassasiyetini duyunca ben galiba hamile değilim diyorum göğüs hassayeti benim öğrenir öğrenmez gitti sadece büyüyorlar bulantı desen sıfır bende mi anormallik var anlamadım ben gibi geçiren var mı gebeliği numunelik miyim okuyunca bi huylanıyorum kaç haftadır 12. Haftaya geldim huylana huylana
ya bu bulantı göğüs hassasiyetini duyunca ben galiba hamile değilim diyorum göğüs hassayeti benim öğrenir öğrenmez gitti sadece büyüyorlar bulantı desen sıfır bende mi anormallik var anlamadım ben gibi geçiren var mı gebeliği numunelik miyim okuyunca bi huylanıyorum kaç haftadır 12. Haftaya geldim huylana huylana
Evet eski haline dönüyor, şu karın çizgisiyle birlikte göğüs ucu çevresi koyulaşıyor ama sonrasında düzeliyorKızlar bişey sorcam afedersiniz ama benim göğüs uçlarım pembeyken şimdi kahverengi olmuş ve çok genişlemiş renkli alan :/ doğumdan sonra eski haline döner mi?
Evet doktor muayene ederken ultrasonu iyi takip etmeliBen bir benzerini düşündüm artık makineler otomatik görüntüyü gerçekte olana çeviriyor olabilir yani alttanda baksa bile muhtemelen görüntüyü karından nasıl görünüyorsa o şekle aktarıyor olabilir gibi geldi bana bu durumda bu teori biraz sallantıda oluyor
Mantıklı ama bence vajinal görüntüyü de normaldeki haline çeviriyor makinalar artık ama bakıcaz
Merhabalar ☺ bugün ense kalınlığını ölçmeye musade etti kızım doktorumuza13+4deyiz
NT 1.4 mm
BPD 2.31cm
CRL 63.6 mm çıktı. Doktor değerlerin riskli olmadığını güzel olduğunu söyledi bakalım 1 haftaya sonucu alacağız hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Sat 24 marttı benim banada oyle geliyor ocağı beklemeyecek gibiGüzel sonuç gelmiş sevindim
Adet tarihimize göre Doğum tarihi aynı gösteriyor. Sizin de mi erken olmuş . bana da 13+3 dediler. Aralık ta gelecekler herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?