2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Nette 12.haftada hafifler biter falan yazıyorsa ondan merak ettim birde aşırı halsizim ben ya eskiden gece 2 den önce uyumazdım şimdi saat 10 da kafam düşüyor bayılıyorum

Nette 12.haftada hafifler biter falan yazıyorsa ondan merak ettim birde aşırı halsizim ben ya eskiden gece 2 den önce uyumazdım şimdi saat 10 da kafam düşüyor bayılıyorum
Uyku hali benimde gebeliğin ilk zamanlarında yoktu ama bir kaç gündür işten gelip kendimi yatağa atıyorum :)

Günaydınlar canlar hayırlı haftalar diliyorum Size birşey soracağım çalışan hamiş anneler kahvaltılarınızı evden mi getiriyorsunuz acaba ben bu aralar sabahları gözümü açamıyorum o yüzden hazırlayamıyorum evden getiremiyorum poğçe simit falan yiyorum bebeğe zararı olur mu böyle beslenmenin kendimi toparlamam lazım

Günaydın kızlar, tam mide bulantılarım azaldı derken tekrardan üst seviyeye çıktı siz kaç kere kusunca serum taktırıyorsunuz? Ben sadece kahvaltı edebildim dün. Onun dışında ne yediysem çıkardım.. ilaçta önermedi doktorum, ne yapmalıyım bilemedim

Kuzum ben cumartesi fenalaştım artık kusmakyan öğürmekten kasıklarım ağrımaya başladı hemen doktora götürdü eşim 2 şişe serum taktılar toparladım lütfen hemen doktora git ayrıca doktor bana prilam diye bir ilaç yazdı

Selamlar herkese sabah doktora gittim baya büyümüş bes alti tup kan alindi hem kan testi hem ikili test icin bir de idrar tahlili istedi doktor. İnşallah güzel çıkacak sonuçlar
T tulperde rica etsem tahmin alabilir miyim cok arada kaldım doktor bisey demedi

Eklentiler

• IMG_20210628_091147.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 79
Açık kahverengi lekelenmeler aktif kanama gostergesi degilmis. Gebelikte ara ara olabiliyormus. Eger kırmızı yada pembe kan gibi degilse yada cok aşırı bir sanci eşlik etmiyorsa onemli degil demisti doktorum
Yok kırmızı yada pembemsi değildi kahve bir leke iğneden sonra sürekli baktım yok gelmemiş umarım artık gelmez

D dimern kaç çıktı benim yüksek çıkıyor

Cok gecmıs olsun canım. Ben de hep ondan korkuyorum cok dengemi n kaybediyorum gozum kararıyor falan. Insallah tekrar olmaz dikkat et canim
Çok sağol cnm aman dikkatli ol gerçekten düştüğümden beri dizim agrio inşallah bebise bsey olmamıştır öyle kötü düşmedim ama işte bu baş dönmesi halsizlik sıcak çok zorluyor
Gecmis olsun. Cnm bas donmesiyle ilgili ya tansiyonum dusmustur ya da D vitamini eksikligi geldi aklima. D vit eksikligi baya bas donmesi yapiyor.
Doktorun tahlillerde d vitamini braz düşük demişti üç aydan snra başlarız demişti ondan mı oluyor acaba çok fazla başim dönüyor çok halsizligim oluyor cuma kontrolüm War doktoruma söyleyeyim d vitamini den ise üç ayı beklemeden başlayalım ilaca çok sagolun
Size de çok geçmiş olsun bnde dizlerimin ustune düştüm dizim bayağı agrio çok sıcak havalar e bizde ki halsizlikte fazla kızımda bu sıcakta evde durmak istemiyor ne yapacağız böyle bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bebeğe zararından ziyade sizin mideye dokunur hele hele dışarı poğaçalari .Ben her gün evden getiriyorum . Domates salatalık peynir zeytin yumurta vs bebek sizden alacağını alıyor ama beslenemezseniz depolarınız boşalır ve halsiz kalirsiniz .

Evet arkadaşında dediği gibi size zarar. Hamur işi hamişlerin dikkatli olması gereken bir konu. Akşamdan hazırla sabah çıkarken al yanına kahvaltını. Zeytin peynir vs

Evet aslında hep evden getiriyordum ama şu 10 gündür hiç kalkamıyorum canım istemiyor ama dediğiniz gibi yarından itibaren yeniden bu evden getirme temposuna başlayayım canlar teşekkür ederim

Kızlar ya ben hala doktor bulamadım inanır mısınız en az 10 doktora girmişimdir hiç memnun kalmadım doktoru sevsem hastaneyi sevmedim... Pendik’te bana doktor önerir misiniz lğtfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…