2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar ya ben hala doktor bulamadım inanır mısınız en az 10 doktora girmişimdir hiç memnun kalmadım doktoru sevsem hastaneyi sevmedim... Pendik’te bana doktor önerir misiniz lğtfen?

Genel olarak doktorlardan memnun kalmama sebebin nedir ? Ya da ne gibi kriterin oluyor doktor seçimin yaparken.

Benim için rahat olması ve iletişiminin iyi olması çok önemli . Hani aradığımda ulaşabilmeliyim.

Bugünde kötü olursam kesinlikle gideyim zaman canım. Teşekkürler bilgilendirdiğin için

Pek tatlı biseye benziyor sağlıcakla kucagina al ins

Anladım canım. Bende de buna benzer akıntı olmustu doktorum progestan fitil vermişti. İlk 3 ay kullanmam gerekiyormuş. İstersen bir doktoruna danış.

Bugün lekelenme şoku ile uyandım acile koştum bebeğim iyi çok şükür proluton iğne yazdılar bu iğneyi vurulan oldu mu
Prolutın iyidir en yükseği zaten rahat ol kanama alanı yoksa geliyo zaten benim bildiğin adet gibi geldi baktılar kanama alanı da yok snra bir daha hiç gelmedi ama uzan yat kalkma tek yolu bu

ayy kızlar tablomuzda 3 tane kız bebiş oldu maşallah
erkekler nerdesiniz erkekler.. nazlı mı olcaksınız göstermiyorsunuz
sanırım kız ağırlıklı olacak tablomuz öyle hissediyorum
Ben 11+6 yim serum almak icin hastaNeye gelmisken dr bakti yuzde 99 erkek dedi. Ben ztn erkek hissediiodm

Kızlar merhaba bugün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım crp değerim 8 çıktı biraz panik oldum açıkcası 12. Haftadayım yarın kontrolüm var ama niye böyle oldu acaba ya sizce çok mu yüksek bebeğe zarar vermişmidir

Bugün lekelenme şoku ile uyandım acile koştum bebeğim iyi çok şükür proluton iğne yazdılar bu iğneyi vurulan oldu mu
Gecmıs olsun canım ınsallah tekrar olmaz. Ben de hamile kaldıgım dan beri kullanıyorum. Kızımda da 20. Haftaya kadar kullanmıştım. Bende apse yaptı ıgne kasıntı bezeler kabariklik falan oldu. Cok yavas vurulması lazım ıgnenın bir de hemen kalkma vurdurduktan sonra. Sıfa olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…