2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Oda bulantı gibi gidip geliyor bende ama normalmiş azalması önce üstüne yatamıyordum öyle sızlıyordu benimde yok denecek kadar azaldı bu hafta
Aynen tarif ettigin gibiydi canım
Dokunjnca bile sızlıyordu
Bikac gundur kayboldu
Hele bugun baktim
Hic eser yok
İyi sukur normalse

Kızlar nasılsınız bu gece mide bulantısı ilacımı icmicem bakalım yarın nasıl geçecek bugün çok baş dönmem vardı aranızda yaşayan yok sanırım hiç yazmamış kızımı parka götürmüştüm oynarken birden düştüm çok korktuk kızım da bende braz dinlenip eve öyle geldim hala ara ara devam ediyor baş dönmem

Sakın icmemezlik yapma bikac gun once icmedim denemek icin iki gune toparlanamadm
Dün aşırı basdonmesi oldu bende de hava sıcaklığına yordum ben
Bugün iyiyim

Sakın icmemezlik yapma bikac gun once icmedim denemek icin iki gune toparlanamadm
Dün aşırı basdonmesi oldu bende de hava sıcaklığına yordum ben
Bugün iyiyim
Denemek istiyorum normal hayatımda hiç ilaç kullanmayan ben hamile iken bir ton ilaç içiyorum en azından geçti ise keseyim diye düşünüyorum. Geçmiş olsun sizede bu baş dönmesi yeni çıktı çocukta yoruyor bni havalarda sıcak ondan sanırım

Bende İlac icmeYi hic sevmem
Baş agrisinda bile hep dayanırım son raddeye kadar
Ama cok kotu oluyorum
Ben rahatsiz olsam tek neyse yatarım
Benle birlikte ev ahaliside rezil oluyor
9 ay kötü oluyordum diger hamileliklerimde
Eger beni ayakta tutacaksa 9 ay icecegim galiba

Bnde aynıyım cnm nefret ediyorum hap ozelleikle içmekten sanki mideme yapışıyor 9 ay kötü olmak ne demek Allah yardımcın olsun inşallah bunda öyle olmaz bnm ilk kızımda 12 haftam bitmişti düzelmiştim yavaş yavaş inşallah bunda da öyle olur die gün sayıyorum

Aaa hiç araştırmadım. Her ilde varmıdır ki o. Bu aklımda dursun ben bu kafayla sınavlara girip kazanırım ama gitmem
Buyuk sınavlarda var canım her ilde hatta yks de ılcelerde de var. Ben de gorev alana kadar bılmıyordum basarılar sana

Cok gecmıs olsun canım. Ben de hep ondan korkuyorum cok dengemi n kaybediyorum gozum kararıyor falan. Insallah tekrar olmaz dikkat et canim

Iyi akşamlar çok sık takip edemesemde ara ara bakmaya çalışıyorum buraya Acaba aranizda ikili tarama yaptıran oldu mu bebisin 10+5 te ense kalınlığı 2.6 mm cıktı doktor üst sınırı geçmiş down sendromu riski fazla dedi kızımın 1.8 mm çıkmıştı ilk defa böyle birşey yaşıyorum pazartesi ikili tarama var ama bize günler gecmiyor ense kalınlığı bu olcumlerde olup bebeği sağlıklı olan var mi

Gecmis olsun. Cnm bas donmesiyle ilgili ya tansiyonum dusmustur ya da D vitamini eksikligi geldi aklima. D vit eksikligi baya bas donmesi yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…