2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar cinsiyetler belli olanlar olmuş ben tam 12. Haftada gittim sormama rağmen doktorum söylemedi .Benim doktorum garantici sanırım .Göremiyorum dedi .Bacak arası da görünüyordu aslında ama bir şey söylemedi .Ben artık 16.haftada ogrenicem .

Gunaydin, Dun serum aldim. Agzimin tadi ayni, istahim da kapali ama kendimi daha iyi hissediyorum. Cok derin bir uyku cektim. Bir de kendi doktorum degildi muayene etmeden serum vermediler prosedur olarak. Ben bir sey sormadim aklima da gelmedi kendiliginden erkege benziyo ama alisveris yapmayin henuz dedi. Bence de zaten cok erken yanilma payi yuksek. Kimseye soylemedim, esim de dahil. Bir kizimiz var Allah uzun omur versin. Aileden bazi kisilerde erkek beklentisi var, yuzume soylemeseler de hissediyorum ve gicik oluyorum. O yuzden soylemedim. Saglikli olsun insallah ben onu yerim.

banada söylemedı yalnız degılsın 16.haftada dedi :) sağlıkla inşallah

Ben de böyleyim sürekli hararetim var sıcaktan bunalıyorum. Ayağa kalkınca gözümün önü kararıyor. O bizim kan akışımızdan kaynaklı bence bir de hava faktörü var tabi.

Ben de böyleyim sürekli hararetim var sıcaktan bunalıyorum. Ayağa kalkınca gözümün önü kararıyor. O bizim kan akışımızdan kaynaklı bence bir de hava faktörü var tabi.
Benim de gözüm kararıyor Havanın büyük etkisi var bence. Çünkü geçen haftalarda böyle değildim. Biraz efor sarfedeyim sanki tarla sürmüş gibi oluyorum.

Sana öyle çok katılıyorum ki insanın kendinde böyle bir his olması normal karşılanabilir bir durum belli bir seviyeye kadar...Ama çevresinde böyle bir beklenti olması hatta sağlığından önce nerdeyse cinsiyetini sorma noktasındaki beklenti çok anlamsız ve sinir bozucu ben kimseninkini o denli merak etme hakkını kendimde görmüyorum siz niye görüyorsunuz değil mi zamanı gelince söylemek istediğimizde zaten söyleriz...Yani diyeceğim o ki insan törpülemeli bazı duygularını hissiyatlarını ki olgun insan olsun...

Ya kaç zamandır kanamam yoktu nerden çıktı anlamadım işteyim tuvalete gittim yine gelmş daha önce kanaması olanlar sizde de oldu mu daha sonra

Aynı sorun bende de var en kötüsü de içim yanıyor sürekli soğuk şeyler tüketiyorum nefessiz kalmak da cabası

Evet aynen oyle. Ben kendimde o haddi gormuyorum, icimden bile bir sey dilemeye utaniyorum. Tek dilegim saglikli hayirli bir evlat. Bu arada bu elmali davasiyla ilgili konu bugun butun ayarimi bozdu. Adalet yok bu ulkede. Allah bildigi gibi yapsin payi olan herkesi

Bana cinsiyet isim soranlara karnımı gösteriyorum tek düşündüğüm sağlıklı olması bakın ben ona kavuşmak için neler çekiyorum benim ki 18 yıldan sonra oldu ne kıyafeti ne ismi ne cinsiyeti düşünemiyorum rabbim sağlık lı şekilde kucağıma almayı nasip etsin yeter ayrıca tüp bebek mi nası oldu sana nee rabbim nasip etmiş tüp, aşılama, doğal kimi ilgilendirir insanlar la muhatap olmuyorum kafam rahat valla ayy ne dolmuşum kusura bakmayın

Eklentiler

• IMG_20210629_120722.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 80

ayy canim bogazim dugumlendi ya kiyamam. Allah saglikla kavsutursun insallah

Ya kaç zamandır kanamam yoktu nerden çıktı anlamadım işteyim tuvalete gittim yine gelmş daha önce kanaması olanlar sizde de oldu mu daha sonra
Canım ınsallah onemsız bırseydır. Beenım de 4 gun kanamam olmustu adet takvimine baktım ki adet zamanım yarın yıne adet zamanı kanama olacak diye korkuyorum okadar duydum kı 9 ayı heray adet gecırerek tamamlayan. Insallah bızımkı oyle degıldır. Dr a gıdecek mısın

Merhaba herkese bende çok halsizim paso yatış markete gittim sanırsın bir dağın zirvesine çıktım tırmandım i. ki yürüyorum kalbim çarpıyo bu arada panikatak da var benim onun da etkisi sıcaklar yaramıyor biz pa lılara..ilaca başladım yavaştan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…