Uyuyamadım dün geceden beri...Böyle insanlar anne baba oluyor ya içim yanıyor...İki cihanda yansınlar inşallah...Evet aynen oyle. Ben kendimde o haddi gormuyorum, icimden bile bir sey dilemeye utaniyorum. Tek dilegim saglikli hayirli bir evlat. Bu arada bu elmali davasiyla ilgili konu bugun butun ayarimi bozdu. Adalet yok bu ulkede. Allah bildigi gibi yapsin payi olan herkesi
Kimsenin haddine değil gerçekten kimsenin...Allah sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin çektiğiniz sıkıntıları unutun hemen inşallahBana cinsiyet isim soranlara karnımı gösteriyorum tek düşündüğüm sağlıklı olması bakın ben ona kavuşmak için neler çekiyorum benim ki 18 yıldan sonra oldu ne kıyafeti ne ismi ne cinsiyeti düşünemiyorum rabbim sağlık lı şekilde kucağıma almayı nasip etsin yeter ayrıca tüp bebek mi nası oldu sana nee rabbim nasip etmiş tüp, aşılama, doğal kimi ilgilendirir insanlar la muhatap olmuyorum kafam rahat valla ayy ne dolmuşum kusura bakmayın
9 haftalıkken söyledim herkese bebeği kaynanam tam bir kız düşmanı eline almış ultrasonu “Seher sanki buda erkek” diye sırıtıyor. Sanki ben erkek kız ayırt ediyorum. Rabbime reslim olmuşum bana neyi laik görüyorsa başım gözün üstüne ama o öyle söyledikce gıcık oluyorum. Kendisininde 3 oğlu var kızı yok. Eşim bile sinir oluyor artık annesine bu konuda. Erkekse erkek oğlumuza arkadaş gelir kızsa oğlumuza yine arkadaş gelir ne olmuş yaniSana öyle çok katılıyorum ki insanın kendinde böyle bir his olması normal karşılanabilir bir durum belli bir seviyeye kadar...Ama çevresinde böyle bir beklenti olması hatta sağlığından önce nerdeyse cinsiyetini sorma noktasındaki beklenti çok anlamsız ve sinir bozucu ben kimseninkini o denli merak etme hakkını kendimde görmüyorum siz niye görüyorsunuz değil mi zamanı gelince söylemek istediğimizde zaten söyleriz...Yani diyeceğim o ki insan törpülemeli bazı duygularını hissiyatlarını ki olgun insan olsun...
Oy canım benim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok güzel yapıyorsunuz.Bana cinsiyet isim soranlara karnımı gösteriyorum tek düşündüğüm sağlıklı olması bakın ben ona kavuşmak için neler çekiyorum benim ki 18 yıldan sonra oldu ne kıyafeti ne ismi ne cinsiyeti düşünemiyorum rabbim sağlık lı şekilde kucağıma almayı nasip etsin yeter ayrıca tüp bebek mi nası oldu sana nee rabbim nasip etmiş tüp, aşılama, doğal kimi ilgilendirir insanlar la muhatap olmuyorum kafam rahat valla ayy ne dolmuşum kusura bakmayın
Bana cinsiyet isim soranlara karnımı gösteriyorum tek düşündüğüm sağlıklı olması bakın ben ona kavuşmak için neler çekiyorum benim ki 18 yıldan sonra oldu ne kıyafeti ne ismi ne cinsiyeti düşünemiyorum rabbim sağlık lı şekilde kucağıma almayı nasip etsin yeter ayrıca tüp bebek mi nası oldu sana nee rabbim nasip etmiş tüp, aşılama, doğal kimi ilgilendirir insanlar la muhatap olmuyorum kafam rahat valla ayy ne dolmuşum kusura bakmayın
Bnm de baş dönmem çok fazla cnm geçen düştüm bide başım döndü de burda bir arkadaş d vitamini eksikliğinde olabileceğini söylemişti cuma kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim d vitamini braz düşük demişti bana çünkü testlerde bakalım ne diyecekKızlar günaydın. Benim gibi baş dönmesi yaşayan var mı ? İki gündür bayılacakmış gibi hissediyorum. Hiç keyfim yok. Sıcaklardan olabilir mi acaba ? Nem çok yordu beni. Halsiz hissediyorum. Çok terliyorum bir de. Ortamda herkes normal hissediyor bana devamlı ateş basıyor.
Ah cnm bnm sni öyle iyi anlıyorum ki bnm de göbeğim aynı bu durumda mosmordu sonra hemşire göbek deliğinden dört parmak ileri ye iğneleri vurursan morarma bu şekilde olmaz dedi dediğini yaptım skdi yavaş yavaş düzeliyor sende o şekilde vurul iğnelerin istersen rabbim sağlıkla kucaklarimizi doldursun amibBana cinsiyet isim soranlara karnımı gösteriyorum tek düşündüğüm sağlıklı olması bakın ben ona kavuşmak için neler çekiyorum benim ki 18 yıldan sonra oldu ne kıyafeti ne ismi ne cinsiyeti düşünemiyorum rabbim sağlık lı şekilde kucağıma almayı nasip etsin yeter ayrıca tüp bebek mi nası oldu sana nee rabbim nasip etmiş tüp, aşılama, doğal kimi ilgilendirir insanlar la muhatap olmuyorum kafam rahat valla ayy ne dolmuşum kusura bakmayın
Çok ilginç geliyor kendin yaşamadığın bir duyguyu kızın ya da gelinin yaşasın istersin dimi yani normali budur...Ruh halleri çok değişik bazı insanların anlam veremiyor insan sağlıkla kavuşalım inşallah mucizelerimize...9 haftalıkken söyledim herkese bebeği kaynanam tam bir kız düşmanı eline almış ultrasonu “Seher sanki buda erkek” diye sırıtıyor. Sanki ben erkek kız ayırt ediyorum. Rabbime reslim olmuşum bana neyi laik görüyorsa başım gözün üstüne ama o öyle söyledikce gıcık oluyorum. Kendisininde 3 oğlu var kızı yok. Eşim bile sinir oluyor artık annesine bu konuda. Erkekse erkek oğlumuza arkadaş gelir kızsa oğlumuza yine arkadaş gelir ne olmuş yaniKaynatamda tam tersi hiç kızımız yok ailede kızım olsa sevsem diye bekliyor. Herkes bi değişik fikirlerini kendilerine saklasalar keşke . Ben bide lafımı esirgeyen bir insan değilim dobrayımdır. Sen zaten kız düşmanısın diyorum ona erkek bu diyeceğini biz biliyorduk.
Öyle yapıyorum ikisinde morarmassa 3.de morarıyor koluma yapıyorum artık karnımın morluğu geçene kadarBnm de baş dönmem çok fazla cnm geçen düştüm bide başım döndü de burda bir arkadaş d vitamini eksikliğinde olabileceğini söylemişti cuma kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim d vitamini braz düşük demişti bana çünkü testlerde bakalım ne diyecek
Ah cnm bnm sni öyle iyi anlıyorum ki bnm de göbeğim aynı bu durumda mosmordu sonra hemşire göbek deliğinden dört parmak ileri ye iğneleri vurursan morarma bu şekilde olmaz dedi dediğini yaptım skdi yavaş yavaş düzeliyor sende o şekilde vurul iğnelerin istersen rabbim sağlıkla kucaklarimizi doldursun amib
Canım ben 14.haftadayım hala cinsiyeti bilinmiyor. Zaten bugün tamamen sırtını dönmüştü poposu vardı ekranda. Artık 1 ay sonra yani 18.haftada tekrar gitcem cinsiyet için yapacak bişey yokKizlar cinsiyetler belli olanlar olmuş ben tam 12. Haftada gittim sormama rağmen doktorum söylemedi .Benim doktorum garantici sanırım .Göremiyorum dedi .Bacak arası da görünüyordu aslında ama bir şey söylemedi .Ben artık 16.haftada ogrenicem .
Canım bu haftada tahmin yok.
6-7 ya da 11-14 arası
Yarınki kontrolden sonra bakalım
Haşlanmış yumurta peynir ve gevrek yerseniz de olur.bir kutuda süt alırsımız.ben hazırlık yapmadıysam alıyorumEvet aslında hep evden getiriyordum ama şu 10 gündür hiç kalkamıyorum canım istemiyorama dediğiniz gibi yarından itibaren yeniden bu evden getirme temposuna başlayayım canlar teşekkür ederim
Hadi ya senin bünye kabul etmemiş o zaman kuzum üzüldüm böyle böyle hamilelikte neler yiyebildiğimizi keşfediyoruz sanırımDün bı simit yedim aman allahm o susam bni maf etti
Şöyle beklentilere çok sinirleniyorum bizde de vardı o durumGunaydin, Dun serum aldim. Agzimin tadi ayni, istahim da kapali ama kendimi daha iyi hissediyorum. Cok derin bir uyku cektim. Bir de kendi doktorum degildi muayene etmeden serum vermediler prosedur olarak. Ben bir sey sormadim aklima da gelmedi kendiliginden erkege benziyo ama alisveris yapmayin henuz dedi. Bence de zaten cok erken yanilma payi yuksek. Kimseye soylemedim, esim de dahil. Bir kizimiz var Allah uzun omur versin. Aileden bazi kisilerde erkek beklentisi var, yuzume soylemeseler de hissediyorum ve gicik oluyorum. O yuzden soylemedim. Saglikli olsun insallah ben onu yerim.
Rabbim sana ve tüm hamilelere sağlıkla doğum yapmayı ve evlatlarımızı sağlıkla büyütmemizi nasip eylesin İnşaAllah isteyenlere de tez vakitte nasip etsin yüce mevlamBana cinsiyet isim soranlara karnımı gösteriyorum tek düşündüğüm sağlıklı olması bakın ben ona kavuşmak için neler çekiyorum benim ki 18 yıldan sonra oldu ne kıyafeti ne ismi ne cinsiyeti düşünemiyorum rabbim sağlık lı şekilde kucağıma almayı nasip etsin yeter ayrıca tüp bebek mi nası oldu sana nee rabbim nasip etmiş tüp, aşılama, doğal kimi ilgilendirir insanlar la muhatap olmuyorum kafam rahat valla ayy ne dolmuşum kusura bakmayın
Allah yardımcın olsun canım ben kısa kol giydiğim için koluma yapmıyorum ya bacağıma ya karnıma inşallah sonu iyi olur da hiç önemli değil gerisiÖyle yapıyorum ikisinde morarmassa 3.de morarıyor koluma yapıyorum artık karnımın morluğu geçene kadar
Susam asla yiyemiyorum onu fark ettimHadi ya senin bünye kabul etmemiş o zaman kuzum üzüldüm böyle böyle hamilelikte neler yiyebildiğimizi keşfediyoruz sanırım
Benim 11.hafta da oldu. Bebek eşi alt kısma yerleşmiş o yüzden kanama olmuş. Rahim büyüdükçe yukarı çıkar dedi. Kaç haftalık senin?Ya kaç zamandır kanamam yoktu nerden çıktı anlamadım işteyim tuvalete gittim yine gelmş daha önce kanaması olanlar sizde de oldu mu daha sonra
Sağol kuzumHaşlanmış yumurta peynir ve gevrek yerseniz de olur.bir kutuda süt alırsımız.ben hazırlık yapmadıysam alıyorum
Sağol kuzum
Sizin hiç dışarıdan yediğiniz olmuyor mu ben tek miyim
Tek olmadığıma sevindim resmen yaAfiyet olsun
Benim canım simit istiyor bazen haftada 2 gün yiyorum. Bir ara dışarıdan fastfood çok yedim . Şimdi havalar ısındı ağır geliyor.
Ev yemekleri daha hafif şeyler canım istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?