2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu arada benim akşam uzanırken göbek üstü mide civarında korkunç bir batma oldu bıçak saplanır gibi sızladı birde karnım çok sertleşti yatakta doğrulmaya çalışırken oldu giderek arttı ayağa kalkamadım sağa sola hareket edemedim korktum baya neyse ki 15 dakka sonra geçti geçmese acile gidecektim belki de gazdı bilmiyorum ama baya yukarıdaydı kaburga altı.. normal mi acaba 12 haftada

Uyuyamadım dün geceden beri...Böyle insanlar anne baba oluyor ya içim yanıyor...İki cihanda yansınlar inşallah...

Kimsenin haddine değil gerçekten kimsenin...Allah sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin çektiğiniz sıkıntıları unutun hemen inşallah

9 haftalıkken söyledim herkese bebeği kaynanam tam bir kız düşmanı eline almış ultrasonu “Seher sanki buda erkek” diye sırıtıyor. Sanki ben erkek kız ayırt ediyorum. Rabbime reslim olmuşum bana neyi laik görüyorsa başım gözün üstüne ama o öyle söyledikce gıcık oluyorum. Kendisininde 3 oğlu var kızı yok. Eşim bile sinir oluyor artık annesine bu konuda. Erkekse erkek oğlumuza arkadaş gelir kızsa oğlumuza yine arkadaş gelir ne olmuş yani Kaynatamda tam tersi hiç kızımız yok ailede kızım olsa sevsem diye bekliyor. Herkes bi değişik fikirlerini kendilerine saklasalar keşke . Ben bide lafımı esirgeyen bir insan değilim dobrayımdır. Sen zaten kız düşmanısın diyorum ona erkek bu diyeceğini biz biliyorduk.

Oy canım benim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok güzel yapıyorsunuz.

Sağlıkla kavuş inşallah mucizene ayrıca çok haklısın diyecek tek söz yok.

Bnm de baş dönmem çok fazla cnm geçen düştüm bide başım döndü de burda bir arkadaş d vitamini eksikliğinde olabileceğini söylemişti cuma kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim d vitamini braz düşük demişti bana çünkü testlerde bakalım ne diyecek
Ah cnm bnm sni öyle iyi anlıyorum ki bnm de göbeğim aynı bu durumda mosmordu sonra hemşire göbek deliğinden dört parmak ileri ye iğneleri vurursan morarma bu şekilde olmaz dedi dediğini yaptım skdi yavaş yavaş düzeliyor sende o şekilde vurul iğnelerin istersen rabbim sağlıkla kucaklarimizi doldursun amib

Çok ilginç geliyor kendin yaşamadığın bir duyguyu kızın ya da gelinin yaşasın istersin dimi yani normali budur...Ruh halleri çok değişik bazı insanların anlam veremiyor insan sağlıkla kavuşalım inşallah mucizelerimize...

Öyle yapıyorum ikisinde morarmassa 3.de morarıyor koluma yapıyorum artık karnımın morluğu geçene kadar

Canım ben 14.haftadayım hala cinsiyeti bilinmiyor. Zaten bugün tamamen sırtını dönmüştü poposu vardı ekranda. Artık 1 ay sonra yani 18.haftada tekrar gitcem cinsiyet için yapacak bişey yok

Evet aslında hep evden getiriyordum ama şu 10 gündür hiç kalkamıyorum canım istemiyor ama dediğiniz gibi yarından itibaren yeniden bu evden getirme temposuna başlayayım canlar teşekkür ederim
Haşlanmış yumurta peynir ve gevrek yerseniz de olur.bir kutuda süt alırsımız.ben hazırlık yapmadıysam alıyorum

Şöyle beklentilere çok sinirleniyorum bizde de vardı o durum

Rabbim sana ve tüm hamilelere sağlıkla doğum yapmayı ve evlatlarımızı sağlıkla büyütmemizi nasip eylesin İnşaAllah isteyenlere de tez vakitte nasip etsin yüce mevlam ne kadar da doğru yazmışsın

Öyle yapıyorum ikisinde morarmassa 3.de morarıyor koluma yapıyorum artık karnımın morluğu geçene kadar
Allah yardımcın olsun canım ben kısa kol giydiğim için koluma yapmıyorum ya bacağıma ya karnıma inşallah sonu iyi olur da hiç önemli değil gerisi
Hadi ya senin bünye kabul etmemiş o zaman kuzum üzüldüm böyle böyle hamilelikte neler yiyebildiğimizi keşfediyoruz sanırım
Susam asla yiyemiyorum onu fark ettim

Sağol kuzum
Sizin hiç dışarıdan yediğiniz olmuyor mu ben tek miyim

Afiyet olsun
Benim canım simit istiyor bazen haftada 2 gün yiyorum. Bir ara dışarıdan fastfood çok yedim . Şimdi havalar ısındı ağır geliyor.
Ev yemekleri daha hafif şeyler canım istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…