2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar selam, umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederim, sağlıklı mutlu doğum haberlerini de paylaşalım inşallah burada vakti gelince.
Bu benim ikinci hamileliğim. İlk hamileliğimin sonlarına doğru başlayan çatı ağrısını hissediyorum sanki bir kaç gündür. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Canım ben 14.haftadayım hala cinsiyeti bilinmiyor. Zaten bugün tamamen sırtını dönmüştü poposu vardı ekranda. Artık 1 ay sonra yani 18.haftada tekrar gitcem cinsiyet için yapacak bişey yok
Yaaa sizde de mi öyle oldu yaa neredeyse 11. Haftada ogrenenleri okuyunca bir ihtimal ogreniriz dedim ben de ama sağlık olsun .Kızımın cinsiyetini de 17 haftalıkken öğrenmiştim .

Bunları yiyebilmen ne güzel benim hala iştahım yok

Gaz ağrısıdır muhtemelen. Bebekle ilgili olsaydı daha altta olurdu kasılma. Geçmiş olsun.
Sağol kuzum
Sizin hiç dışarıdan yediğiniz olmuyor mu ben tek miyim
Ben yiyorum arada Ama fast food yemiyorum. Sabahları canım hiç kahvaltı istemiyor, bazen simit yiyorum. Birkaç kere de akşam yemeğine gittik. Ama kesinlikle salata ve meyve yemiyorum dışarıda toksoplazma riskine karşı.
Benim de oluyor yorulunca, uzun yürüyüşlerin sonunda. İlkinde de erken dönemde oluyordu.

tecrübeli anneler ilk hareket 16dan önce hissedilir mi ? Çünkü bugün ben seyirme hissediyorum gaz düşündüm ama değil gibi yani 14.haftadayim
İlkini 15. haftada hissetmiştim, kimse inanmamıştı bana ama doktor olabilir demişti. Dışarıdan da 17. haftada hissetmiştik. Benim ikisi de geç döllenme. Sizinki erken döllenmeyse veya zamanındaysa olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…