2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Arkadaşlar hamiş anneler 13.haftaya girdim en son 11+5te doktora gittim cinsiyet hakkında hiç birşey sölemedi siz ne zaman öğrendiniz meraktan ölücem resim eklesem tahmini olan bi el atabılırmı ilk bebeğim kız erkek farketmez Rabbim sağlık versin şimdiden teşekküler

Eklentiler

• 645BD3A5-4B3D-4025-9FBE-DC2796875C1D.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ☺Doktorum bu kontrolde elevit pronatal multivitamin magnezyum ve omega 3 takviyesi almamı önerdi sabahları bir kaşıkta keçi boynuzu pekmezi yiyorum sizler neler kullanıyorsunuz

T tulperde nin yorumuyla doktorların ki uyusacak mi bakalım.Eger çoğunluk uyuşursa seni grubun yüce kadını ilan edeceğiz başgan
Ahaha estağfirullah canlar
Yalnız ramziyle tahminde bulunduklarım çok güvenmesin onda yanılma çok oluyor.
Nubun güvenilirliği daha fazla kızlar..

Benim şu ağzımın tadı ne zaman yerine gelcek yediğim hicbir şey tat vermiyor herşeyi zorla yiyorum

Bence bu bebiş kız yaa

Bana da innate diye bi multivitamin
D vit damla
Bir de ferrum tablet verdi.
Onun dışında yeme-içme konusunda çok dikkat ettiğim söylenemez.
Sadece her sabah bir yumurta, hergün fındık-ceviz, meyve, sebze yemeye dikkat ediyorum. Bir bardak süt, ayran ya da kefir içiyorum günde.
Kırmızı et, balık, tavukla aram pek yok zorlasam da ayda birkaç defa anca tüketirim üçünü de
Bir de benim doktorum semizotu önerdi. Hergün yoğurtlayıp yemeye çalışıyorum zaten bayılırım tam bir otçulum
Arada kaçamaklarım da oluyor. Canım kola isterse bir bardak içiyorum mesela. Çikolata hamur işi cips falan da yediğim oluyor abartmadan.

Simit ayran ❤ ben

Elevit te domuzdan elde edilmiş vitaminler var diyanete soruldu diyanet araştırmış evet varmış ama dinen içilebilir demişler sonuçta bize haram başka vitamin albilirsiniz nacizane tavsiyem genede siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…