2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
kızlar pandemiden beri kimseyle bulusmuyordum kac zamandan beri bulusmak isteyen bir arkadasim vardi her seferinde ekiyordum bugun dışarıda buluştuk ama kızın soguk algınlığı belirtileri vardi. Hafif hafif öksürüyordu burnu akıyordu falan. Dışarıda oturmuştuk ama valla cok endiselendim. İnsallah covid bulasmaz

Neden hastayken görüşmek istedi ki soyleseydi keske hastayım sonra görüşelim diye

Kızlar bugun 10. Hafta ıcın kontrole gittim kalbini dinleyecem demıstı. Sukur bır sorun yok 2 hafta sonra test ıcın cagırdı yaşım 39 yaptırmak istemedigımı soyledım 2 lı testı fetal dna yapalım dedi onu da ıstemıyorum dedım ama doktorum cok ısrarcı davrandı anlamadım 2 hafta sonra gideceğim yıne konusacagız kontrolde. Ben bir sorun varsa da oğrenıp kendinı huzursuz etmek ıstemeyenlerdenim. İlk gebeliğimde yaptıgım hataları yapıp hamılelıgım endıseyle gecırerek psikolojimi bozmak istemiyorum. Covıd asısını sordum bana bıraktı. Daha once gecırdıgım ıcın dogal aşılama olarak degerlendırdı. Bakalım 2 hafta sonra neler konusacagız

Allah korusun bir sorun çıkarsa ileride doktoru suçlamayın diye belki ısrarcı davranmıştır. Bir tahmin sadece.

Kizlar iyi mi kötü mü anlamadim. Doktor iki gün izindeymis onu bekleyene kadar yorum yapabilecekler var mi?
Eki Görüntüle 2879673
Yaş riski her türlü çıkacaktı bizde çok önemli değil. Yine de 250:1 üstü olduğu için iyi. Diğer riskler 1000:1 olarak baz aldıklarını söylemişti doktor. Diğer riskler 1000:1 den daha fazla olasılık çıkarsa , amniyosentez isteyeceğini söyledi. Sizin de diğerleri çok iyi .

bende de başladı çatı ağrısı maalesef bacaklarımı birleştirerek uyuyamıyorum. ilk gebeliğimde çatı açıldığı için çok sıkıntılı bir kuyruk sokumu ağrısı yaşadım malesef 8 saat sandalye üstünde çalışıyorum. bir oturma simidi alacağım inş iyi gelir

Kızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir .
zira ben kokulara hassasiyet ve sabah kusmalarım var . Yiyorum ama nasıl yiyorum yedigimden hiç birşey anlamıyorum . Zaten Yesemde yemesemde midem bulanıyor sadece akşam yemeği yedigim zaman bulantı olmuyor .
zaten depresyon deseniz allak bullak. Tatile ihtiyaçım var 4 .cü çoçuk gelmeden .

Merhaba kızlar 5 haftalık hamileyim sadece 77cm kese göründü daha küçük ama 6 gündür kanamam oluyo kahverengi lekelenmeden pembeye pembeden kırmızıya dönüştü progeston hapı verdi doktorum hapı kullanmadan kanamam daha da çoğaldı doktoruma mesaj attım proluton igne vurdur dedi vurdurdum geçti gibi oldu yine başladı az az en son da pıhtılı kan geldi sert şekilde doktorum igne yaptıktan sonra hala devam ederse beklemekten başka çare yok yok dedi benim gibi bu durumu yaşayan var mı

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmi kaldırır mısınız? Görmekten hoşlanmayanlar olabilir!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…