2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Başı solda ayaklarını yukarı dikmiş yatıyor rahatı yerinde

Kıza benzettim ama 11-12 de daha iyi belli olur canım.
Tesekkur ederım 6+5 de sola yapısık duruyordu ramziye göre erkek dediler ama şimdi kafa sağda değişiyor demekki pozitif
Soldaysa kız olmuyor muyduu. Benim kızım soldaydı hep. Ben sağ erkek sol kız sanıyordum
Karından ultrasonsa solda durana erkek diyorlardı yanlış anlamadıysam cnm

Belki stres yapmışsınızdır o yüzden hormon değerleri böyle çıkmıştır. yaşınız genç muhtemelen bir sorun yoktur. Doktorunuz daha doğru yorumlar tabi.
Risk grubundaymışım. Amniyosentez ya da free dna önerdi. Aldırmayacaksan yaptırmana gerek yok dedi. Düşünemem de böyle birşey..
Birincisi ücretsiz ama riskli olduğu için istemiyorum, bebeğimin sağlığından önemli değil. İkinciyi yaptıracağım kan verip yurtdışına gidiyormuş, pahalıymış biraz. İçim rahat etsin diye o da ne gelirse Allahtan kabulum

Canım ben yaptırıcam 3750 Panoroma test nifty den bir tık dahs güvenli

Neye göre güvenli ? Panorama,harmony ,nifty bunlar ticari adları bildiğim kadarıyla .Hepsinin çalıştığı aynı hastalıklar olması lazım .Kendi aralarinda minik farklılık ya da bakılan başka hastaliklar olabilir ama güven konusunda sanmıyorum fark olduğunu .

Kuzenimde de risk çıkmıştı . Herhalde 10 sene önce yaygın değildi fetal DNA testi. Amniyosentez yaptırdı ve hiç bir problem çıkmadı. Şimdi sağlıklı kocaman çocuğu var. Sizde içinizi rahat tutun, tabi ne gerekiyorsa yaptırın içiniz rahat eder.

Kızlar bu arada yüzük testi tutan ya da tutmayan var mı aranızda
Bunu bende merak ediyorum cinsiyetleri belli olanlar bi yapsada bizde emin olsak bende kız çıkıyor ama biz daha cinsiyet için gitmedik ben tahmin istemediğim için doktorun net söyleyebilmesi için 15-16 haftada gidicem

Bunu bende merak ediyorum cinsiyetleri belli olanlar bi yapsada bizde emin olsak bende kız çıkıyor ama biz daha cinsiyet için gitmedik ben tahmin istemediğim için doktorun net söyleyebilmesi için 15-16 haftada gidicem
Bu testi ilk kez duydum daha neler var bilinmeyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…