2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Teşekkürler desteğin için

Tesekkur ederım 6+5 de sola yapısık duruyordu ramziye göre erkek dediler ama şimdi kafa sağda değişiyor demekki pozitif

Karından ultrasonsa solda durana erkek diyorlardı yanlış anlamadıysam cnm
Karından ulturasonda sol kız sağ erkek biliyorum ben hatta bizim bi doktor tanıdık var oda öyle demişti

Bunu bende merak ediyorum cinsiyetleri belli olanlar bi yapsada bizde emin olsak bende kız çıkıyor ama biz daha cinsiyet için gitmedik ben tahmin istemediğim için doktorun net söyleyebilmesi için 15-16 haftada gidicem
Düz gidip gelirse kız daire çizerse erkek miydi? Onlsrı karıştırdığım için bakamıyorum

Nifty zaten testi adı , diyelim ki Pozitif çıktı test bunu normal nifty testte bebekten gelen dna dan mı ya da anneden mi olduğunu belirtmiyormuş.bir de Panoroma Amerikada diğerini sorduğumda Ankara’da olduğunu kendileri yaptığını falan söylediler

Moralimi yüksek tutuyorum bende inanıyorum güzel sonuç alacağıma
İNşallah güzel çıkar sonucunuz Testte pozitif çıksa bile moralinizi bozmayın çünkü niptyde annede kromozom bozukluğu varsa o da testi pozitif yapıyormuş.zaten bu testler tarama testi aslında tanı için amniyosentez cvs testleri yapıyorlar kararı öyle veriyorlar.

Bunu bende merak ediyorum cinsiyetleri belli olanlar bi yapsada bizde emin olsak bende kız çıkıyor ama biz daha cinsiyet için gitmedik ben tahmin istemediğim için doktorun net söyleyebilmesi için 15-16 haftada gidicem
İyi dayanıyorsun valla ben cok sabırsızım imkanım olsa her hafta gidicem nubun tutuyor mu peki kız için

Nasıl yapılıyor bu yüzük testi bana da anlatırsanız yapmak istiyorum
Bebişin olduğu yere yüzüğü tutuyorsunuz iple yüzük hareket ediyor. Daire şeklindeyse kız düz gidiyorsa erkek. Çok merak ediyorum cidden oluyor mu diye ben normalde böyle şeylere inanmam. O yüzden cinsiyeti netleşenlerden deneyen var mı diye merak ettim.

Mutlaka deneyeceğim bakalım tutacak mı teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…