Ben inanıyorum canım, sonucun çok güzel gelecek.
Sen de bu bekleme aşamasında kolay değil ama lütfen çok stres yapmamaya çalış, biliyosun stres de iyi değil bebek için.
Kuzenimde de risk çıkmıştı . Herhalde 10 sene önce yaygın değildi fetal DNA testi. Amniyosentez yaptırdı ve hiç bir problem çıkmadı. Şimdi sağlıklı kocaman çocuğu var. Sizde içinizi rahat tutun, tabi ne gerekiyorsa yaptırın içiniz rahat eder.
Bunu bende merak ediyorum cinsiyetleri belli olanlar bi yapsada bizde emin olsak bende kız çıkıyor ama biz daha cinsiyet için gitmedik ben tahmin istemediğim için doktorun net söyleyebilmesi için 15-16 haftada gidicem
Neye göre güvenli ? Panorama,harmony ,nifty bunlar ticari adları bildiğim kadarıyla .Hepsinin çalıştığı aynı hastalıklar olması lazım .Kendi aralarinda minik farklılık ya da bakılan başka hastaliklar olabilir ama güven konusunda sanmıyorum fark olduğunu .
Nifty zaten testi adı , diyelim ki Pozitif çıktı test bunu normal nifty testte bebekten gelen dna dan mı ya da anneden mi olduğunu belirtmiyormuş.bir de Panoroma Amerikada diğerini sorduğumda Ankara’da olduğunu kendileri yaptığını falan söylediler
İNşallah güzel çıkar sonucunuz Testte pozitif çıksa bile moralinizi bozmayın çünkü niptyde annede kromozom bozukluğu varsa o da testi pozitif yapıyormuş.zaten bu testler tarama testi aslında tanı için amniyosentez cvs testleri yapıyorlar kararı öyle veriyorlar.
Bunu bende merak ediyorum cinsiyetleri belli olanlar bi yapsada bizde emin olsak bende kız çıkıyor ama biz daha cinsiyet için gitmedik ben tahmin istemediğim için doktorun net söyleyebilmesi için 15-16 haftada gidicem
Bebişin olduğu yere yüzüğü tutuyorsunuz iple yüzük hareket ediyor. Daire şeklindeyse kız düz gidiyorsa erkek. Çok merak ediyorum cidden oluyor mu diye ben normalde böyle şeylere inanmam. O yüzden cinsiyeti netleşenlerden deneyen var mı diye merak ettim.
Bebişin olduğu yere yüzüğü tutuyorsunuz iple yüzük hareket ediyor. Daire şeklindeyse kız düz gidiyorsa erkek. Çok merak ediyorum cidden oluyor mu diye ben normalde böyle şeylere inanmam. O yüzden cinsiyeti netleşenlerden deneyen var mı diye merak ettim.