2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim Çin takvimi tutmadı mesela yüzük ile bakılan tuttu
Yaptım erkek çıktı ramzi ve nub a göre de erkek dendi. Çin takvimi kız diyo. Daha çok heyecanlandım şimdi

Yaptım erkek çıktı ramzi ve nub a göre de erkek dendi. Çin takvimi kız diyo. Daha çok heyecanlandım şimdi
Yüzük genelde tutuyor çünkü anneme teyzeme falanda denedik hep teyzemin ölü doğum yaptığı cocugu bile çıktı kac doğum yaptıysa o kadar kez dönüyor sonra duruyor.

Benim de TSH im yüksek cikti. Bı tane hap verdi dahiliye doktoru. Bu hapı doğuma kadar kullanmalısın dedi.tsh öğrenildiğine hapla tedavi olanağı olan birsey. Fakat tavsiyem daha erken doktora gitmeniz yönünde.
Canım 3 haftada en fazla ayda bir kontrole gel dedıler bana sureklı ıhtuyac degısebılır dedı dr. Tsh 5 haftalıkken 10 du sonra ılac duzenledıler asırıı dustu bu sefer de bugun gıttım ancak duzene gıtmıs. Tıroıd cok onemlı hamılelıkteı

Eveeeeeet neyim olacağını öğrenmiş bulunmaktayım
Ne çin takvimi
Ne Rus takvimi
Ne karnımın şekli
Ne yediklerim
Ne yüzümüzün güzelliği ( bu ara güzellik geldi erkek olacak yorumlarına istinaden)
Tüm cinsiyet belirmeye yardımcı olan bende ters çıktı ama yüzük testini denemedim

Bir kızımız olacaaaak :) T tulperde ramzi teorisine göre dediğin doğru çıktı .Bebeğim karından USG ile bakılınca sağ yerleşimliydi .Darısı diğer öğrenmeyi bekleyen anneler ben çok şaşkınım.Rüyamda 2 kez kız bebek gördüm

Aaaa ben şokkkk hiçbiri tutmamış neredeyse. Nub tutmuş muydu? Bu arada erken öğrenmişsiniz baya Tatlı mı tatlı ballı kaymak bir kızınız olsun inşallah sağlıkla doğsun

Aaaa ben şokkkk hiçbiri tutmamış neredeyse. Nub tutmuş muydu? Bu arada erken öğrenmişsiniz baya Tatlı mı tatlı ballı kaymak bir kızınız olsun inşallah sağlıkla doğsun

Nubu bile yok çocuğumun daha 9+6 da gitmiştik onda minik daha tabi .Erken öğrenmemin sebebi genetik test sonucu oldu.Yoksa 13.hafta da kontrol vardı orda bile kesin olmayabilirdi.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için cümle evladımız saglikla gelsin annelerinin kucaklarına

Yaaa süper
Yani bu sekildeyse erkek mi oluyor bu karın ultutasonu fotosu düz mü sayılıyo tersmi ben anlamadım bunu 9 haftalıkken almıştık bu görüntüyü

Eklentiler

• 976B393D-4FEC-493F-B047-9EBB05790764.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 85
Yaaa süper

Yani bu sekildeyse erkek mi oluyor bu karın ultutasonu fotosu düz mü sayılıyo tersmi ben anlamadım bunu 9 haftalıkken almıştık bu görüntüyü

Benim ilk öğrenmeye gittiğim vakit yani yaklasik 6 haftalık iken sağ yerleşimliydi.Sizin ki de sağa yakın gibi ama 9 haftada ramzi teorisi turuyor mu bilmiyorum :) :)

Benim ilk öğrenmeye gittiğim vakit yani yaklasik 6 haftalık iken sağ yerleşimliydi.Sizin ki de sağa yakın gibi ama 9 haftada ramzi teorisi turuyor mu bilmiyorum :) :)
Valla bende aslnda cin takvimi kız diyo içimdende Allahın zoruna gitmesin hep kız geçiyo rüyamdada pembe balonlar görmüstüm artık hayırlısı sağlıkla gelsinde ben düz sandım bu görüntüyü sola yakın sanıyorum

Benim rüyam çıktı mesela .Hamile olduğumu da rüya ile öğrendim .Cinsiyette öyle oldu.Bebeği görmedim ama pembe kıyafetler gördüm hatta hiç aklımda olmayan bir isim bile koymuşuz :) :)

Benim bebek 6.hafta ilk ultrasonda soldaydı 8. Haftada sağa dönmüştü. Değişiyor bence ilk tutunduğu yer önemli diye biliyorum ramzide.

Cok sevindim canîm
Oglun vardı
Kizcende oldu mu
Sağlıcakla dogsun ins
Ben kızımın doğum gününde zarfa yazıp verdim
Ôyle şok oldularki
Heyecanla cinsiyetini bekliyorlar

ay alıntıladığım msj kaçtı :)
6. Haftadan sonra bebiş ortalara doğru kayıyo, ben de ramziyi 6. Haftaya kadar doğru diye biliyorum:)
Benim karından soldaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…