2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ramziye göre erkek
12 hafta ultrason kağıdı varsa nuba da bakabiliriz

Kizlar bebisleri hissetmeye basladiniz mi ultrosonda hop hop hopluyor ama hissedemiyorum ne zaman hissederim ki

Kizlar bebisleri hissetmeye basladiniz mi ultrosonda hop hop hopluyor ama hissedemiyorum ne zaman hissederim ki
Ben hissetmiyorum cnm. Bebegi hissetmiyorum, cinsiyet hissetmiyorum, aclik hissetmiyorum, cnm hicbisey cekmiyor, 5 kg verdim. Hissettigim tek sey hasta gibi hissettetmek maalesefbu bulantilar tiksinmeler insallah gecer

Ben hissetmiyorum cnm. Bebegi hissetmiyorum, cinsiyet hissetmiyorum, aclik hissetmiyorum, cnm hicbisey cekmiyor, 5 kg verdim. Hissettigim tek sey hasta gibi hissettetmek maalesefbu bulantilar tiksinmeler insallah gecer
Beni anlatmışsın hiiç enerjim yok kolumu kaldıracak dermanım yok bu hafta daha kötü oldum hasta gibi hissediyorum diyorum abartma diyorlar

15.haftadan bildiriyorum;
Belki umut olur
3-4 gündür midem bulanmıyor, her şeyi yiyebiliyorum..
Bi de ev taşıyorum iki gündür öyle bi enerjim var ki; maşallah bi dk duramıyorum
Maasallah cnm cok sdvindim. Hepimizin gececrk ya sabir diyoruz. Kolay gelsin islerinde aman dikkat unutup yuklenme agir esyalara

Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin oğlunuz inşallah. İlk haftalarda usg fotosunda sağdamıydı soldamıydı sizin acaba

Günaydın kızlar
deterjanlara karşı koku hassasiyeti olan var mı?
Beni çok kötü rahatsız ediyor ne zaman geçer bilmiyorum
Çamaşır asana kadar, evi silene kadar ölüyorum resmen

Kızlar benim bebişlerin ense kalınlıkları normal çıktı ama ikili test ikizde önermiyorum yanıltıyor istersen fetal dna bide genoks mi ne dedi onları yaptırabilirsin dedi nerede yaptırabilirim yaptıran var mı

Ense kalınlıkları zaten kromozomal bozuklukları %80 oranında saptıyor. Yani bir bozukluk varsa o ense kalınlığından hemen hemen belli oluyor. Ben o yüzden ne ikili ne başka bir test yaptırmadım. Doğruluk payı benim için yeterli. Ayrıntılı ultrasonu bekliyorum bi de. Bence bu testler para tuzağı ne yalan söyleyeyim. Doktorunuz bir sorun görürse yaptırsanız daha mantıklı geliyor bana. Zira kromozomal bozukluklar 1000de 1 gibi bir ihtimal.yaş çok ileri değilse bu kadar daha doğrusu.

Günaydın kızlar, enteresan bir soru olacak ama huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı=) Bende önceden de vardı bu rahatsızlık ama ara sıra ortaya çıkardı bu kadar sık olmazdı. Perşembe akşamından beri iki bacağım da rahat durmuyor hiç uyuyamıyorum tam uyuyacağım bacak atıyor eşim de rahatsız oluyor onu da uyandırıyorum. Önceki hamilelikte de olmuştu bu magnezyum takviyesi fln aldm ama geçmedi ya..

Yaş benim 26 çok sorun olacağını bende sanmıyorum da bi sorayım dedim gerek yok ikili kan testine dedi

Yaş benim 26 çok sorun olacağını bende sanmıyorum da bi sorayım dedim gerek yok ikili kan testine dedi
Benim doktorum da sen bilirsin istiyorsan yaptır yoksa gerek yok dedi açıkcası. Yaşın da gençmiş. Tabi için rahat etsin diye yaptırmak istersen o ayrı. Benim yaş 28. İçim rahat yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…