Herkese merhaba kızlar, sağlıcakla bebişlerimize kavuşalım inşallah.Ttulperde
Ramzi teorisi tahminlerinde başarını görünce bir ricada da ben bulunayım istedim cinsiyet her ne kadar önemli olmasa da insan merak ediyor. Eki Görüntüle 2882290
2li testte tahmin alamadık, burada 6 haftalık vajinal ultrason görüntüsü, bana da bir tahmin de bulunabilir misin?
15.haftadan bildiriyorum;
Belki umut olur
3-4 gündür midem bulanmıyor, her şeyi yiyebiliyorum..
Bi de ev taşıyorum iki gündür öyle bi enerjim var ki; maşallah bi dk duramıyorum
15.haftadan bildiriyorum;
Belki umut olur
3-4 gündür midem bulanmıyor, her şeyi yiyebiliyorum..
Bi de ev taşıyorum iki gündür öyle bi enerjim var ki; maşallah bi dk duramıyorum
Kızlar günaydın cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz diye sormuşsunuz yeni girebildim buraya izne çıktım ağrılarım olduğu için bende şimdi yazayım ben ikili taramada öğrendim 12+4 te erkek dedi doktor direk
Kızlar günaydın cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz diye sormuşsunuz yeni girebildim buraya izne çıktım ağrılarım olduğu için bende şimdi yazayım ben ikili taramada öğrendim 12+4 te erkek dedi doktor direk
Günaydın kızlar
deterjanlara karşı koku hassasiyeti olan var mı?
Beni çok kötü rahatsız ediyor ne zaman geçer bilmiyorum
Çamaşır asana kadar, evi silene kadar ölüyorum resmen
Kızlar benim bebişlerin ense kalınlıkları normal çıktı ama ikili test ikizde önermiyorum yanıltıyor istersen fetal dna bide genoks mi ne dedi onları yaptırabilirsin dedi nerede yaptırabilirim yaptıran var mı
Kızlar benim bebişlerin ense kalınlıkları normal çıktı ama ikili test ikizde önermiyorum yanıltıyor istersen fetal dna bide genoks mi ne dedi onları yaptırabilirsin dedi nerede yaptırabilirim yaptıran var mı
Ense kalınlıkları zaten kromozomal bozuklukları %80 oranında saptıyor. Yani bir bozukluk varsa o ense kalınlığından hemen hemen belli oluyor. Ben o yüzden ne ikili ne başka bir test yaptırmadım. Doğruluk payı benim için yeterli. Ayrıntılı ultrasonu bekliyorum bi de. Bence bu testler para tuzağı ne yalan söyleyeyim. Doktorunuz bir sorun görürse yaptırsanız daha mantıklı geliyor bana. Zira kromozomal bozukluklar 1000de 1 gibi bir ihtimal.yaş çok ileri değilse bu kadar daha doğrusu.
Günaydın kızlar, enteresan bir soru olacak ama huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı=) Bende önceden de vardı bu rahatsızlık ama ara sıra ortaya çıkardı bu kadar sık olmazdı. Perşembe akşamından beri iki bacağım da rahat durmuyor hiç uyuyamıyorum tam uyuyacağım bacak atıyor eşim de rahatsız oluyor onu da uyandırıyorum. Önceki hamilelikte de olmuştu bu magnezyum takviyesi fln aldm ama geçmedi ya..
Ense kalınlıkları zaten kromozomal bozuklukları %80 oranında saptıyor. Yani bir bozukluk varsa o ense kalınlığından hemen hemen belli oluyor. Ben o yüzden ne ikili ne başka bir test yaptırmadım. Doğruluk payı benim için yeterli. Ayrıntılı ultrasonu bekliyorum bi de. Bence bu testler para tuzağı ne yalan söyleyeyim. Doktorunuz bir sorun görürse yaptırsanız daha mantıklı geliyor bana. Zira kromozomal bozukluklar 1000de 1 gibi bir ihtimal.yaş çok ileri değilse bu kadar daha doğrusu.
Benim doktorum da sen bilirsin istiyorsan yaptır yoksa gerek yok dedi açıkcası. Yaşın da gençmiş. Tabi için rahat etsin diye yaptırmak istersen o ayrı. Benim yaş 28. İçim rahat yaptırmadım.