2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok teşekkür ediyorum

10. Haftadan snr aldirmak ztn yasak degil mi ben de bunu anlamiorm soylese de aldiramazlar yasal olarak. Ben gecen sene yaptirmistim fetal dna, hangi kurum calisti hatirlamiorm ama cinsiyeti soylemislerdi

10. Haftadan snr aldirmak ztn yasak degil mi ben de bunu anlamiorm soylese de aldiramazlar yasal olarak. Ben gecen sene yaptirmistim fetal dna, hangi kurum calisti hatirlamiorm ama cinsiyeti soylemislerdi

Normalde evet ama gerekçe olarak bunu gösteriyorlar.Yasal olmayan yollara başvuran çok oluyordur tahminim .Belli haftaya kadar.

Ne ramzi ne nub, ne çin ne rus, yüzük vs. hepsi fasa fiso.
İnsanın içine doğan, rüyalarına giren çıkıyor genelde
İlk gebeliğimde en baştan beri hep kız hissettim, rüyalarımda hep kız bebek gördüm, çevremdeki herkes oğlun olacak diye tahmin ederken ben kız diye tutturdum ve kızım oldu
Bunda da erkek hissediyorum, rüyamda da iki kere erkek bebek gördüm ama henüz belli değil
Hayırlısı ve sağlıklısı olsun hepimiz için ikisi de evlat

Kızlar bebeğim 12+1 günlük ugsde 13 haftalık ikili test yaptık her şey iyi cinsiyetini öğrendi arkadaşlar parti yaptık kizmis öğrendik bir kızım daha var neyse bir anda kanama başladı çok değil azda değil ara ara kırmızı hastaneye geldim yatıyorum bebeğe baktılar iyi oynuyor kanama alanı yok iğne yaptılar bu gün yatacağım eşi biraz aşağıda dedi yarın tekrar bakılacak yaşam oldumu böyle sizden Sözen dua ediverin lütfen çok stresliyim

Canım ınsallah kanaman durur ve keyifli kutlamaya kaldıgımı yerden devam edersiniz. Gecmıs olsun

Merhaba benimde durumum sizinle aynı 5 kat artma durumu acaba sonuç nedir

Canım fetal dna da kromozomlara bakıldığı için cinsiyet öğreniliyor zaten.testin amacı cinsyet değil ama kromozom bozukluklarının bazılarını öğrenmek için. Dr neden öğrenilmiyor dedi anlayamadım

Günaydın bende zar zor kahvaltı yaptım önceden arada olan bulantı simdi sabah başlıyo akşama kadar
Benim gün aşırı oluyor artık sabah bulanıp geçiyor ama erkenden kalkıp birşeyler yersem geçiyor hemeen krep yapıyorum iyice pişirip yumurta yiyemiyorum çünkü o şekil tüketmeye çalışıyorum akşamları kusma bazen oluyor bazen hiç olmuyor çok değişik artık azalıyor mu acaba :)

Geçmiş olsun dinlenin iğneler iyi gelir inşallah geçer

Azalsın ya ne yediğimden ne içtiğimden birşey anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…