2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba , benim gibi surekli bas agrisi ceken var mi.
10. Haftada migren atagi ile basladi , gun asiri bas agrisi cekiyorum, 4 haftada 14 tane parol ictim, hic bir faydasi yok, bulantilari mi da tetikliyor, bas agrisindan cektigimi bulantidan cekmedim, 1 aydir bezdim artik , ustune birde agzimin icinde 2 tane aft cikti. Bas agrisi cekenler ne yapiyor nasil geciriyor..
Nane yagi, dus al yat disinda bir cozum var mi

Canım benim doktorumda fetal dna önerdi tek olmasına rağmen yanılma payı yok denecek kadar az dedi nifty ve nice firmalarının broşürlerini verdi satış temsilcileri ile görüştüm 3400 tl ve 3500 tl fiyat verdiler. Sanırım bu hafta yaptırıcam bende ama forumlarda farklı fiyatlar gördüm hep şehre göre değişiyor mu anlamadım gitti.

Ben yaptırmadım ama Genoks 3000 fiyat vermişti. İsterseniz o firmayı da arayın

Şehre göre değişmez hangi firmalar ile görüştünüz bilmiyorum ama pazarlık ile 3 bine iniyorlar .Genetik testlerin türleri var.Fiyat farki ondan çıkabilir.Bakilan parametre sayısına göre fiyat değişiyor.% 99.7 gibi doğruluk oranı var .En azından ikili -dörtlü teste göre yüksek doğruluk payı var.

Gecen hafta ben de ayniydim maalesef bezdirio. Parol.icip uyumaktan baska bisi yapamadim. Ama enseye buz torbasi koymak, basini bir esarpla sarmak, cig patatesi dilimleyip alin ve sakaklara koyup sarmak gibi seyler var eskiden denedigim ve hafifleten ama benim hicbirini yapmaya takatim olmadigi icin sadece ilac icip yattim.

Canım senin kaçıncı gebelik? Benim 3 cü gebelik 2 kızımda tek sabahları bulantı olmuştu bu gebeğilimde son 2 gündür hamd olsun azaldı yok denecek kadar ama ilk aylar mahvolmuştum

Evet aynilarini yapiyorum , maalesef olmuyor sanirim norolojiye gidicem artik ..akupunktur vs diyorlar hic guvenemiyorum.

Ben geçen pazartesi ankarada 3200 tl ye yaptırdım genoks

Ay kızlar ben suan 10. Haftamdayım adetime göre 11 ama ulturasona göre 10 her hafta geçer diye umutla bekliyorum geçmiyo mutfagım kokuyo resmen bana oturdum ağladım ya sinirimden annem calısıyo gelemiyo kadın eşim calısıyo böyle varya yeterki acıkmayayımda mutfaga girmeyeyim diyorum bu ne zaman geçer Allah askına

Ahh ah herkesi yipratti bu surec. Ben de hic iyi diilim cnm. Allah yardimcimiz olsun hepimizin. En kisa zamanda normale donelim insallah. Ben bu haftadan cok umutluydum ama hic bi degisiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…