2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ay evet ramzi, nub, çin takvimi falan tuttu mu sizde lütfen söyleyin :) bu arada hayırlı olsun

15.haftadan bildiriyorum;
Belki umut olur
3-4 gündür midem bulanmıyor, her şeyi yiyebiliyorum..
Bi de ev taşıyorum iki gündür öyle bi enerjim var ki; maşallah bi dk duramıyorum
Ayyy inanın cok sevindim, hem sizin hem de bizler adına, ben de sabırsızlkla bekliyorum enerjik olucağım zamanları bir de mide bulantıısndan kurtulmayı tabii

Ay evet ramzi, nub, çin takvimi falan tuttu mu sizde lütfen söyleyin :) bu arada hayırlı olsun
Yok hiç birine baktırmadım kuzum benim başımdan kayıplar geçtiği için rabbimden sağlıklı gebelik sağlıklı hayırlı evlat istedim sadece ikili taramada bile ben sormadım cinsiyeti doktor kendi söyledi

Maşallah ne kadar erken öğrenmişsiniz .Gözünüz aydın .Ben de tam 12+0 da gittim .Doktorum göremedim dedi.Kizimda 17.haftada öğrenmiştik .Bunda da 16.haftaya randevu aldım .O zaman öğreniriz insallah .

Kızlar midem allak Bulak kusmalarım devam ediyor. Günde 1 defa olsa bile resmen bütün günümü mahvediyor.
mide bulantısı bir tek uyurken yok İşin kötü tarafı ben dogurana kadar böyleyim Sadece azalma oluyor. Rabbim yardım etsin hepimize inşAllah.

Benim doktorum da sen bilirsin istiyorsan yaptır yoksa gerek yok dedi açıkcası. Yaşın da gençmiş. Tabi için rahat etsin diye yaptırmak istersen o ayrı. Benim yaş 28. İçim rahat yaptırmadım.
Detaylı ultrason yaptırırm olmadı bana da çok mantıklı gelmedi fiyat çok yüksek bide ense kalınlıkları falan normal olunca endişelenmedim pek bende

Ben bilemiyrm erken mi sizin tahmniniz olur mı cinsiyet için bilen arkdşlar vardı 10+0 sanki erken gibi ama ramziye göre kız çıkmıştı

Eklentiler

• 55F9F365-2A72-4213-B70D-19C36F1AAB2F.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 35
Canım merhaba. Geçmiş olsun. Ben mide bulantısı olsun istiyorum. O zaman kendimi hamile gibi hissediyorum. Senin kanamalar vardı galiba geçti değil mi onlar?

Benim doktorum da sen bilirsin istiyorsan yaptır yoksa gerek yok dedi açıkcası. Yaşın da gençmiş. Tabi için rahat etsin diye yaptırmak istersen o ayrı. Benim yaş 28. İçim rahat yaptırmadım.
Ense kalınlığı normal çıktı, ilk gebeliktede doktorum aldırmak istemediğin çocuğa yaptırmana gerek yok dedi sorunda görmeyince bende yaptırmadım. Şimdide düşünmüyorum. Ayrıntılı ultrasonda yapılsa yeter inşallah. Nedense herkes rutine binmiş gibi yaptırıyor bu testleri hata paylarıda mevcut çok gerekli değil sanki.

Benim doktorum da aynı şeyi söyledi. Riskli çıkıp genetik testlere o kadar para verdikten sonra normal çıkan çok kişi var. Ense kalınlığı %80 yanıtlıyor onlar %90. Burada da okuduğum kadarıyla daha bir kişinin riskli çıkıp gerçekten riskli olduğunu okudum. Onun ense kalınlığı da yüksekti. Ben de gerekli bulmuyorum şahsen. Ayrıntılı ultrasonu da bir sorun varsa doğumdan sonra takip etmek için yaptıracağım ben.

Haklısın canım. benim ultrason ölçümlerim güzel çıktığı halde gittim kan verdim ikili teste ve kafam karıştı bi ara baya moralim bozuldu durduk yere.
Sonradan çok araştırdım doktorumla da görüştüm de öyle rahatladım.

Eklentiler

• 5FF5579C-90E5-4F15-A2BD-A5EFCC7B409B.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 54
  • 0DFC9430-8A66-4D84-9B74-5179E53CF397.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 56
  • AFFD2C1A-8814-4A96-8A7C-DC9EF5BAFE95.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…