2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Selamlar kan testimde serbest t4 az bisey dusuk cikti. Tiroid düşük dedi doktor, dahiliyeye gorunecegim ancak en erken iki hafta sonraya alabildim randevu. Bu konuda bilgi sahibi olan var mi
Dahiliye ye değil de endokrin e görünsen daha iyi .Bu işin uzmanı onlar .Benim de iki hamileliğimde de düşüktü .İlkinde de ilaç tedavisi gördüm ,şimdi de görüyorum .Takibini düzenli yaptırıp ,ilaç kullanırsan bir sıkıntı olmuyor .

Herkese merhaba kızlar, sağlıcakla bebişlerimize kavuşalım inşallah. T tulperde Ramzi teorisi tahminlerinde başarını görünce bir ricada da ben bulunayım istedim cinsiyet her ne kadar önemli olmasa da insan merak ediyor. 2li testte tahmin alamadık, burada 6 haftalık vajinal ultrason görüntüsü, bana da bir tahmin de bulunabilir misin?

İçime erkek doğdu. Ama sadece bir tahmin tabi :)

Kızlar bebeğinizi sağda,solda nerede hissediyorsunuz? Benim sürekli sağımda
Benimkide resmen solumda Hep
Sag taraf bos büyüdükçe her yeri kaplarlarda daha minikler
Hep icimede erkek doguyor
merakla 16. Haftayi bekliyorum bakalım

Günaydın bende de arada kabızlık oluyor uzun sürmüyor ama. Gaz da oluyor sıksık. Probiyotik kullanmadım ama. Siz ne kullanıyorsunuz doğal şeyler mi, belli bi markanın mı? Etkisini gördünüz mü?
İki gün önce pro-probiyotik kullandım şu an iyiyim, bir hafta sonra daha net sonucu yazarım size :)

Merhaba canım
ay hic cocuksuz bu kadar halsizlikle boğuşuyorsam, 3 cocukla senin halini düşünemiyorum. Allah gayret versin
Kolaylıklar, simdiden hosgeldin bu arada memlekete
Evet evet gerçekten öyle . Hoşbuldum inşAllah
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşAllah canım gözün Aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…