2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim oğlumda kapattı edepli oğlum dedim sen ne hissediyorsan kalbine göre versin Allah benimde ilk çocuğum ilkin kızı erkeği olmaz tabiki sağlıkla gelsınlerde .
Canım amin inşallah öncelikle hepsi sağlıklı ,hayırlı evlatlar olsun.Duam o yönde .Pazartesi gideceğim o zaman öğrenirim inşallah

Ben bugün resmen karnımds bisi hissettim ama gazdı galiba cünkü bu haftada hissetmen imkansız diyolar

Ben bugün resmen karnımds bisi hissettim ama gazdı galiba cünkü bu haftada hissetmen imkansız diyolar
Evet hissetmeniz için erken ama ilk gebeliğiniz değilse anlayabilirmişsiniz.
Benim de aksam saatleri karnım aşırı geriliyor ya. Yani gerilmesini hissediyorum yüzeyi şişiyor patlıycak gibi resmen. Ama daha bebişi hissedemedim

Ben kesinlikle imkansız oldugunu düşünmüyorum kim ne derse desin...Bu kadarı tesadüf olamaz 7 ya da 8. Kez pıt pıtlıyor gaz ya da bağırsak hareketiyle karıştırılacak bir yanı da yok yani:)...2.gebelik diye belkide bilmiyorum ama hissetiğime eminim sizinki de bebedir bence

Kesinlikle benim kızım da Kasım doğumlu o kadar rahat ettik ki kış boyu evdeydik yazın toparlandı gezmeye başlamıştık bende kışın olsun istiyordum ikinci de iyiki böyle oldu
Bende hissediyorum kim ne derse desin sağ tarafıma yatınca ayaklarım kıvrımlı olunc hareket ettiği zaman hissediyorum ilk kızımda 21.haftalikti anca yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım bunda aynı his ikinci olunca erken hissedilebiliyormus

O kadar uğraştım ki doğumum haziran, temmuz yada ağustosa gelmesini . Her şeyde bir hayır var demek ki
Haziran sonunda doğum yapmış biri olarak tavsiye etmem bu ayları .Emzirirken vücut su içinde kalıyor,cam pencere açamıyoruz "kuş kanadından yel alır " miş ne giydirecegini bilemiyorsun.Velhasil kış doğumunu merak ediyorum nasıl olacak yaza kadar 6-7 aylık olur misss

Valla bende hissediyorum ozellikle yemek yedikten sonra kimse inanmıyo

Kızlar kaç kilo almışsınız Ben 3 kilo almışım. Instagramda gördüm şimdi 7 ayda 7 kilo, 9 ayda 4-5 kilo alan var. Bazıları hiç almamış bile. O nasıl oluyor zaten hiç anlamadım

Kızlar kaç kilo almışsınız Ben 3 kilo almışım. Instagramda gördüm şimdi 7 ayda 7 kilo, 9 ayda 4-5 kilo alan var. Bazıları hiç almamış bile. O nasıl oluyor zaten hiç anlamadım
Ben de o civar almışım. Bünye meselesi herkeste farklı oluyor demek ki. Ama kan hacmin 1 kg kadar artıyor amniyon da öyle. Vücudun su tutuyor bir kaç kilo. bunlar herkeste oluyorken nasıl 7 ay kilo almıyorlar onu anlamıyorum.

Ben hamileliğime 59 kilo ile başladım ilk iki haftada 2 kilo verdim sonra bulantı hapı kullanınca kilo vermem durdu ama almadimda şimdi tartıldım 58 olmuşum 1 kilo almışım. Ama ara sıra kusmam hala var günde 1 veya 2 . 3 ayı devirdik inşallah bundan sonrası hepimiz için iyi geçer

Ben de o kısmı inandırıcı bulmadım. Sonuçta içinde bir canlı var. Onun da bir kilosu var nasıl hiç almayabilirsin ki?

İnşallah Ben 54le hamile kaldım şu an 57’yim. Ama son 1 kiloyu çok hızlı aldım. 10 günde 1 kilo almışım.

Ben de o kısmı inandırıcı bulmadım. Sonuçta içinde bir canlı var. Onun da bir kilosu var nasıl hiç almayabilirsin ki?
Şuradaki dağılıma göre hiçbirşey yapmasan en az 11 kilo falan alıyorsun.

Eklentiler

• 9AACF7EC-5D68-4415-BA5A-4D795B878602.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 60
Yağ yapacak şeyler işte aşırı karbonhidrat, kızartma türü ya da şeker tüketmiyorsanız, yani sağlıklı besleniyorsanız aldığınız kilolar doğumdan hemen sonra gidiyor zaten.
Ben ilk gebeliğimde 14 kilo aldım toplamda. Kızım 40 günlük falandı eski kiloma döndüğümde.
Bunda o kadar sağlıklı beslenmiyorum sanırım bu sefer zor gidecek benim kilolar.

Valla bende hissediyorum ozellikle yemek yedikten sonra kimse inanmıyo
Aynen yemekten sonra uzandigimda oluyor bnde de gaz değil ayırt edebiliyoruz sonucta banada inanmıyorlar ama ben hissediyorum eminim.
Bende bir kilo almışım şimdiye kadar ama ilk kızımda hızlı veriyordum sonra birden durdu kilo vermem sütümü hiç emmedi çünkü sağıp verdim hep sonra kilo aldım o kilolar kaldı inşallah bunda emer diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…