2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar kaç kilo almışsınız Ben 3 kilo almışım. Instagramda gördüm şimdi 7 ayda 7 kilo, 9 ayda 4-5 kilo alan var. Bazıları hiç almamış bile. O nasıl oluyor zaten hiç anlamadım
Sizden iki hafta sonra tahmini doğum tarihim +5 kilodayım hiççç pişman değilim yine olsa yine alırım en özgür zamanımızdayız rahatlayın gitsin

Kızlar kaç kilo almışsınız Ben 3 kilo almışım. Instagramda gördüm şimdi 7 ayda 7 kilo, 9 ayda 4-5 kilo alan var. Bazıları hiç almamış bile. O nasıl oluyor zaten hiç anlamadım
Hamile kalinan kiloya gore alinan kilo degisiyo. Vucut kitle endeksi yuksek olanlar yani kilolu olanlar daha az kilo aliyo, dusuk kiloyla hamile kalan daha cok alio. Cevremde ne kdr 34 beden varsa 20 kg aldi mesela. Daha normal orta kilolular 13 15 aldi. Cok sisman bi arkadasim 11 kg fln almisti sanirim hatta ben en cok o alir sanmistm. Vucut kendini bebegi tasiyabilir hale getiriyo sanirim

Kızıma hamıle kaldıgım da 64 kiloydum 60 a dustum kusmaktan zaten 9 ay surdu bulantım 69 ıle doguma gıttım.
Busefer 65 ıle hamıle kaldım 63.5 suan kilom ama ilk hamılelıkte kı kadar ıstahsız degılım 72 ııle giderim doguma

Çok mantıklı. Ben bunu hiç düşünmemiştim. Ben de kendimden bir 15 bekliyorum

Merhaba, bende gaviscon ile birlikte prilam alıyorum yoksa geğirmelerim çok kötü oluyor. Bi doktoruna danış istersen. Tabi bu seni çok rahatsız etmiyorsa ilaç kullanmamak en iyisi canım

Merhaba, bende gaviscon ile birlikte prilam alıyorum yoksa geğirmelerim çok kötü oluyor. Bi doktoruna danış istersen. Tabi bu seni çok rahatsız etmiyorsa ilaç kullanmamak en iyisi canım
Doktorum da renin ve gaviscon verdi. İlaçların pek bir faydasını göremiyorum aslında. Reflü için erken diyorlar ama benim nedense erkenden başladı

Kahve akıntı tekrar başladı. Daha öncesinde idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik ve progestoron da kullanıyordum. Bugün gittim. İçerde kanama yok dedi doktorum. Progestana devam edelim dedi. 14. haftadayım. Nezamana kadar devam edecek bu defa kinin nedeni ne acaba?

Acaba bu haftalarda normal mi başka formda da okudum 15. Haftasında kahverengi akıntı var yazmiş. Bende de var 1 haftadr. Daha önceki enfeksiyondan mı denmşti senin?

Şişko hamile kalanlardanim oğlumda 9.5 kg aldım,onu da çoğunu son 1 ay almıştım zira karpuz peynir yiyordum her öğün oğlum 4.5 kg doğdu doğumdan sonra hemen eski kiloma geldim ama ben zaten hep kiloluydum şimdi yine çok kilo almadım ama inanılmaz bir ödem oluştu vücudumda ayaklarım davul.

Bende 56 ile hamile kaldım az önce 61 i gördüm tam gaz gidiyor yukarı doğru bide imkansız galiba ama sanki içimde bi hareketlenme demiyimde böyle bişey seyiriyor yada bişey akıyormuş gibi değişik bi his oluyor 2 gündür falan daha hareket hissedilmez galiba ilk gebelik ama belki ikiz olduğu için mi erken hissediyorum acaba kafam karıştı

İkiz olduğu için belkide kilo alman normaldir canım. Hareket konusunda bişey diyemem ben daha hissetmedim . Eşime yüz üstü yatma diyorum neden diyor ben yatamiyorum diyorum

Bişey diycem kızlar prilamdr içip de düzenli benim gibi gün içinde midesi bulanıp kusan varmı? Birde çatlak kremi kullanmaya başladınız mı?

Bişey diycem kızlar prilamdr içip de düzenli benim gibi gün içinde midesi bulanıp kusan varmı? Birde çatlak kremi kullanmaya başladınız mı?
Evet çatlak kremi kullanıyorum 2-3 günde bir.
prilam dr yi bıraktım yaklaşık 2-3 hafta oldu. Önceden içtiğimde ilk zamanlar mide bulantılarım devam ediyordu ama ben idare ediyordum. Tam kesmiyordu ama gözle görülür azalış vardı. Tabii mideyi çok karıştırınca yine kusma oluyordu.

İkiz olduğu için belkide kilo alman normaldir canım. Hareket konusunda bişey diyemem ben daha hissetmedim . Eşime yüz üstü yatma diyorum neden diyor ben yatamiyorum diyorum
Ben yüzüstü yatıyorum, rahatsızlık hissetmiyorum. bebiş de rahat mıdır ki acep? Bak içime kurt düştü şimdi.

Bulantılarım devam ediyor kusmam kesilmişti ilaci bırakmak gibi bir hata yaptim bir haftadır kendime gelemiyorum zehir oldu günlerim dün yeniden başladım çok şükür bugün hiç kusmadim bulantım var ama

Yüzüstü yatardım bende normalde rahat edemiyorum artık sağ sol dönüşümlü yatıyorum rahatsız ediyor karnım yüzüstü artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…