Ben ilk hamileligimde cok saglikli ve fisiolinli beslenip 8 kg almiatim toplam. Bebek de cok sukur 3.5 kg ve saglikla dogdu. Yani aslinda ozellikle seker tuketimine dikkat edince cok da kilo alinmiyor
Ben de yatiyorum hala :/ zaten karnim fln da cikmadi. Hicbir hareket vs. De hissetmiyorum. Tiksinmem istahsizligim da olmasa asla hamileyim diyecegim bir sey yok.. Doktora gitmemek icin kendimi zor tutuyorum.
Rahat hissediyorsan yatabilirsin canım, bana artık yatma dedi bir iki doğum yapan arkadaşım bebeği sıkıştırma dedi bende yatmiyorum ne olur ne olmaz. Yoksa benimde karnım çıkmadı daha
20.haftaya kadar bir sıkıntı olmaz canım. Sonrasında sırt üstü ya da yüz üstü yatmayı önermiyor doktorlar. Zaten istesen de yatamazsın Sağa ya da sola doğru hafif dönerek yatabilirsin. En iyisi sol taraf diyorlar.
Benim bekarligimdan beri akıntım hep çok fazladir. 5. Sınıfta bir başladı asla kesilmedi ve çok gittim doktora. Günlük ped benim işimi görmüyor yetmiyor yani direk Orkid kullanıyorum ve kesintisiz. İlk gebeligimde de böyleydi bir zararini görmedim ancak eğer akıntı artarsa doktora gidin çünkü akıntı iltihap belirtisi olabilir ve iltihap artarsa akıntı çok daha fazla artar. İlk gebeligimde bı gün öyle vi akintim oldu ki suyum geliyor sandım gittim daha 17 h lik gebeydim doktorlarda amniyon sıvı olduğunu düşündü ve hastaneye yatırdılar araştırmalar sonucu meğer benim crp 5000 olmuş doktorlar bile çok şaşırmıştı bu derece nasıl yükselebilir die neyse 1 h lik yoğun t teviden sonra normale döndü çıktım ama asla hiç bir zaman kupkuru olmadi olmuyor
20.haftaya kadar bir sıkıntı olmaz canım. Sonrasında sırt üstü ya da yüz üstü yatmayı önermiyor doktorlar. Zaten istesen de yatamazsın Sağa ya da sola doğru hafif dönerek yatabilirsin. En iyisi sol taraf diyorlar.