2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben yüzüstü yatıyorum, rahatsızlık hissetmiyorum. bebiş de rahat mıdır ki acep? Bak içime kurt düştü şimdi.
Ben de yatiyorum hala :/ zaten karnim fln da cikmadi. Hicbir hareket vs. De hissetmiyorum. Tiksinmem istahsizligim da olmasa asla hamileyim diyecegim bir sey yok.. Doktora gitmemek icin kendimi zor tutuyorum.

Ben yüzüstü yatıyorum, rahatsızlık hissetmiyorum. bebiş de rahat mıdır ki acep? Bak içime kurt düştü şimdi.
Rahat hissediyorsan yatabilirsin canım, bana artık yatma dedi bir iki doğum yapan arkadaşım bebeği sıkıştırma dedi bende yatmiyorum ne olur ne olmaz. Yoksa benimde karnım çıkmadı daha

13. Hafta içindeyim az önce ilk defa kustum çok ilginç hakkaten bu zamana kadar ksumayıp şimdi başlamaz inşallah

20.haftaya kadar bir sıkıntı olmaz canım. Sonrasında sırt üstü ya da yüz üstü yatmayı önermiyor doktorlar. Zaten istesen de yatamazsın Sağa ya da sola doğru hafif dönerek yatabilirsin. En iyisi sol taraf diyorlar.

Disaridayken mecbur kullaniyorum camasir decistiremicem icin, o hisle dolasamam ki tum gun
Benim bekarligimdan beri akıntım hep çok fazladir. 5. Sınıfta bir başladı asla kesilmedi ve çok gittim doktora. Günlük ped benim işimi görmüyor yetmiyor yani direk Orkid kullanıyorum ve kesintisiz. İlk gebeligimde de böyleydi bir zararini görmedim ancak eğer akıntı artarsa doktora gidin çünkü akıntı iltihap belirtisi olabilir ve iltihap artarsa akıntı çok daha fazla artar. İlk gebeligimde bı gün öyle vi akintim oldu ki suyum geliyor sandım gittim daha 17 h lik gebeydim doktorlarda amniyon sıvı olduğunu düşündü ve hastaneye yatırdılar araştırmalar sonucu meğer benim crp 5000 olmuş doktorlar bile çok şaşırmıştı bu derece nasıl yükselebilir die neyse 1 h lik yoğun t teviden sonra normale döndü çıktım ama asla hiç bir zaman kupkuru olmadi olmuyor

Ohh içim rahatladı canım ya Zaten en sevdiğim yana yatarak uyumak Bakalım ilerde yasaklar çekici gelmesin de

Çocuğu bazen daha aşağıda hissediyoru sizde de var mı bu his? Elimle sertlik hissediyorum olduğu yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…