- 21 Ekim 2020
- 232
- 368
- 18
- 32
O kadar uğraştım ki doğumum haziran, temmuz yada ağustosa gelmesiniBir de sıcaklar iyice bunaltıyor..
Ama şükür ki, en güzel zamanlarımız yaza denk geldi. 8-9 aylıkken falan düşünemiyorum şuan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar uğraştım ki doğumum haziran, temmuz yada ağustosa gelmesiniBir de sıcaklar iyice bunaltıyor..
Ama şükür ki, en güzel zamanlarımız yaza denk geldi. 8-9 aylıkken falan düşünemiyorum şuan![]()
İnanır mısınız ben de öyle,O kadar uğraştım ki doğumum haziran, temmuz yada ağustosa gelmesini. Her şeyde bir hayır var demek ki
![]()
Canım amin inşallah öncelikle hepsi sağlıklı ,hayırlı evlatlar olsun.Duam o yönde .Benim oğlumda kapattı edepli oğlum dedim sen ne hissediyorsan kalbine göre versin Allahbenimde ilk çocuğum ilkin kızı erkeği olmaz tabiki sağlıkla gelsınlerde .
Evet hissetmeniz için erken ama ilk gebeliğiniz değilse anlayabilirmişsiniz.Ben bugün resmen karnımds bisi hissettim ama gazdı galiba cünkü bu haftada hissetmen imkansız diyolar![]()
Ben kesinlikle imkansız oldugunu düşünmüyorum kim ne derse desin...Bu kadarı tesadüf olamaz 7 ya da 8. Kez pıt pıtlıyor gaz ya da bağırsak hareketiyle karıştırılacak bir yanı da yok yani:)...2.gebelik diye belkide bilmiyorum ama hissetiğime eminim sizinki de bebedir benceBen bugün resmen karnımds bisi hissettim ama gazdı galiba cünkü bu haftada hissetmen imkansız diyolar![]()
Kesinlikle benim kızım da Kasım doğumlu o kadar rahat ettik ki kış boyu evdeydik yazın toparlandı gezmeye başlamıştık bende kışın olsun istiyordum ikinci de iyiki böyle olduYazın doğunca da bebeklerde hep isilik oluyor, e klima da açamıyosun daha minnak diye
Kızım kışın doğdu, yaza kadar tam gezeceğimiz zaman biraz büyümüş oldu iyi oldu yani bence kış bebeği olmaları daha iyi![]()
Bende hissediyorum kim ne derse desin sağ tarafıma yatınca ayaklarım kıvrımlı olunc hareket ettiği zaman hissediyorum ilk kızımda 21.haftalikti anca yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım bunda aynı his ikinci olunca erken hissedilebiliyormusBen kesinlikle imkansız oldugunu düşünmüyorum kim ne derse desin...Bu kadarı tesadüf olamaz 7 ya da 8. Kez pıt pıtlıyor gaz ya da bağırsak hareketiyle karıştırılacak bir yanı da yok yani:)...2.gebelik diye belkide bilmiyorum ama hissetiğime eminim sizinki de bebedir bence![]()
Haziran sonunda doğum yapmış biri olarak tavsiye etmem bu ayları .Emzirirken vücut su içinde kalıyor,cam pencere açamıyoruz "kuş kanadından yel alır " mişO kadar uğraştım ki doğumum haziran, temmuz yada ağustosa gelmesini. Her şeyde bir hayır var demek ki
![]()
Valla bende hissediyorum ozellikle yemek yedikten sonra kimse inanmıyoKesinlikle benim kızım da Kasım doğumlu o kadar rahat ettik ki kış boyu evdeydik yazın toparlandı gezmeye başlamıştık bende kışın olsun istiyordum ikinci de iyiki böyle oldu
Bende hissediyorum kim ne derse desin sağ tarafıma yatınca ayaklarım kıvrımlı olunc hareket ettiği zaman hissediyorum ilk kızımda 21.haftalikti anca yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım bunda aynı his ikinci olunca erken hissedilebiliyormus
Ben de o civar almışım. Bünye meselesi herkeste farklı oluyor demek ki. Ama kan hacmin 1 kg kadar artıyor amniyon da öyle. Vücudun su tutuyor bir kaç kilo. bunlar herkeste oluyorken nasıl 7 ay kilo almıyorlar onu anlamıyorum.Kızlar kaç kilo almışsınızBen 3 kilo almışım. Instagramda gördüm şimdi 7 ayda 7 kilo, 9 ayda 4-5 kilo alan var. Bazıları hiç almamış bile. O nasıl oluyor zaten hiç anlamadım
![]()
Ben de o kısmı inandırıcı bulmadım. Sonuçta içinde bir canlı var. Onun da bir kilosu var nasıl hiç almayabilirsin ki?Ben de o civar almışım. Bünye meselesi herkeste farklı oluyor demek ki. Ama kan hacmin 1 kg kadar artıyor amniyon da öyle. Vücudun su tutuyor bir kaç kilo. bunlar herkeste oluyorken nasıl 7 ay kilo almıyorlar onu anlamıyorum.![]()
İnşallahBen hamileliğime 59 kilo ile başladım ilk iki haftada 2 kilo verdim sonra bulantı hapı kullanınca kilo vermem durdu ama almadimda şimdi tartıldım 58 olmuşum 1 kilo almışım. Ama ara sıra kusmam hala var günde 1 veya 2 . 3 ayı devirdik inşallah bundan sonrası hepimiz için iyi geçer![]()
Bende bu son 1 kiloyu 1 haftada aldım takıntı yaptım neden böyle oldu diyeİnşallahBen 54le hamile kaldım şu an 57’yim. Ama son 1 kiloyu çok hızlı aldım. 10 günde 1 kilo almışım.
Şuradaki dağılıma göre hiçbirşey yapmasan en az 11 kilo falan alıyorsun.Ben de o kısmı inandırıcı bulmadım. Sonuçta içinde bir canlı var. Onun da bir kilosu var nasıl hiç almayabilirsin ki?
Aynen yemekten sonra uzandigimda oluyor bnde de gaz değil ayırt edebiliyoruz sonucta banada inanmıyorlar ama ben hissediyorum eminim.Valla bende hissediyorum ozellikle yemek yedikten sonra kimse inanmıyo![]()
Bende bir kilo almışım şimdiye kadar ama ilk kızımda hızlı veriyordum sonra birden durdu kilo vermem sütümü hiç emmedi çünkü sağıp verdim hep sonra kilo aldım o kilolar kaldı inşallah bunda emer diye dua ediyorumKızlar kaç kilo almışsınızBen 3 kilo almışım. Instagramda gördüm şimdi 7 ayda 7 kilo, 9 ayda 4-5 kilo alan var. Bazıları hiç almamış bile. O nasıl oluyor zaten hiç anlamadım
![]()