2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Annem çikolata kisti sebebiyle sol yumurtasını aldırmak zorunda kalmış sonra iki kız iki oğlan doğurdu.

Evet görünce öyle güzel şeyler rengine bakmıyosun
Aah ah bu gergin bekleyisler bitse de saglikla kucagimiza alip giydirsek o beyazlari grileri. Bence de o renkler cok tatli. Ilk bebegimi kaybedince daha fazla icimde kaldi. Tam da 20. Haftada plasenta sorunumu ogrenmistim, cuma kontrolum var 16+3 olucam kismetse. 20ye az kaldi, gerginligim artiyor. Insallah bu sefer her sey yolundadir. Su pembeli mavili grili tulumlari hayal etmek bile korkutuyor beni..

Benim duyduğum a göre tatlı yiyen kız tuzlu yiyen erkek diyorlar bilmem ne kadar doğru

BEn ilk gebeliğimde soldan yumurtladım ve oğlum oldu

Yolundadir merak etme , gönlünü ferah tut.Saglikla kucaklayalim kuzularimizi inşallah

sağı solu bilmem ama ben oğluma hamileyken günde 2 litreye yakın ayran içiyodum 4 kilo doğdu bebe

Kızlar size çok saçma ama bir o kadar da taktığım birşey danışmak istiyorum. Saç kesimi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kızlar size çok saçma ama bir o kadar da taktığım birşey danışmak istiyorum. Saç kesimi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben hurafelere inanmadığım için saçımı da kestirdim 13.haftadan sonra dip boyası da yaptırdım .Ha dip boyasinin hurafe ile alakası yok gerçi ama onun hakkında da net yapılmış bir araştırma yok .Yani saç ile bebeğin ömrünün ne gibi bir alakası olabilir ki ? Kestirmesek bile dökülüyor zaten kim çıkarmış bunları bilmiyorum velhasıl kestir gitsin rahatlık inan ki

Kızlar şimdi doktordan çıktım çok tuhaf hissediyorum doktor %85 erkek ama 15 gün sonra tekrar gel cinsiyete bakcaz gördüm değişmez ama net görelim dedi degişirmi değişmez mi bilmiyorumda.

Değişmez bence de ya . Sağlıkla gelsin genel olarak 16.haftada cinsiyet söylemeyi tercih ettikleri için 15 gün demiştir ama değişmez bence .

Kızlar merhaba. Bugün kontrolden çıktım. doktor hala kız demeye devam ediyor. Bebiş 4 gün önden gidiyordu şimdi 1 hafta öne geçmiş. 241 gr çıktı bebişin kilosu haftam normalde 17+2 olması lazım ama ultrasonda 18+3 gözüktü. Bu hafta için kilo için ne diyorsunuz? bu arada doktor afp testi istedi bende kan verdim sanırım 3 lü test demek oluyor sanırım

Canım bence değişmez. Benm değişmedi yani
Ya çok heyecanlıyım söylemek istiyorum herkes merak ediyor zaten herkesin tahmini erkekti eşimle doktor aynı anda gördü ama eşim sonra söylemeyelim 15 gün sonra gelin söylerim dedi doktor değişmez ama yinede hazırlık yapmayın belki değişir diyince eşimde söylemeyelim ama gördüm ya flan diyor söylesek mi söylemesek mi bilemedik resmen aşırı heyecan yaptık.

Söyle gitsin zaten 14. haftadasın. Ben 12. Haftadan öğrenmiştim söylemedim 14.haftada %85diyince Söyledim dayanamadım

Bende cumartesi yaptıracağım canım AFP testini

Eklentiler

• 9573B32E-6C60-4596-8CD9-B409F5D5253F.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 41
Soyle gitsin ya sonra dr fikrini degistirirse de degisti dersin nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…