2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bana da doğuştan omuriliğinde sorun olup olmayacağına bakılacak demişti. Aynı anlama geliyor. 3 hafta sonrası için randevu aldım ayrıntılı ultrason için. Anam bitmiyor bir türlü :)
Ayrıntılı için bende Cumartesi günü gün konuşcam randevu alayım anca yer oluyor çünkü. Sonra şeker yüklemesi tetanoz aşısı bitmiyor gerçekten ama sağlıklı olsunlar yeter

Ayrıntılı için bende Cumartesi günü gün konuşcam randevu alayım anca yer oluyor çünkü. Sonra şeker yüklemesi tetanoz aşısı bitmiyor gerçekten ama sağlıklı olsunlar yeter
Şeker yüklemesi yaptırmıcam. Açlık ve tokluk bir de hemoglabin baktırıcam. Bu hafta sonu 2.doz covid aşısı olacağım için sağlık ocağında ki hemşire tetanozu 1 ay erteledi. Ağustos sonunda olucam

Benm ilk gebeliğim bilgim yok o yüzden sordum. Biraz araştırayım bu konuyu

Şeker yüklemesi için doktorlar zorlama yapmıyor,ailede şeker öyküsü olanlar da risk biraz daha fazla olsa da sadece gebeliğe özgü de şeker cikabilir bu durum bebek içinde anne içinde aslında tehlikeli bir durum .

Yani şeker yüklemesi sonucu eğer şeker metabolizmasinda bir bozukluk yoksa şeker normal sınırlarda çıkıyor ,eğer ki bozukluk varsa yükleme sonucu şeker yüksek çıkıyor ozaman da bir tedavi şekli belirleniyor.

Yükleme yaptırmak istemeyenler en azından son 3 aylık şekerlerine baktırabilirler.Düzenli beslenme ve yürüyüş yaparak kontrol edilmesi mümkün bir yere kadar.Velhasil gebelikte şeker önemli bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…