2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yasiniz kac acaba, yastan dolayi mi yuksek yoksa olcum ve biokimyasal mi yuksek geldi acaba?
Yaşım 36. Yaş riski için bir şey demedi dr. 1/271 yaş riski. Trisomi 18 riski de çıkmadı. Papp-a 0.43 o düşük olduğu için down riski çıkmış dedi. Biyokimyasal risk 1/83.. İlk gebeliğim olduğu için hakim değilim hiç terimlere. Kuzenimle aynı yaştayız onun sonuçları çok iyi çıkmış yaşa bağlı olduğunu düşünmüyorum ya..

Anladim. Insallah Nifty sonucu temiz gelir. O daha kesin bir test.

Malesef bu konuda hiç bilgim yok. Daha önce ben de sordum bu topikte yanıt alamadım. Doktora mesaj atıp sordum ondan yanıt bekliyorum. Riskli gebelik benimki.

Sanırım kaçırdım.Ne gibi bir sıkıntı olusmutu ki sende inşallah güzel şeyler duyarsin

Eylül ayında düşük yaptım. Nipt sonucu 45x0 geldi, 3gün sonra evde düşük yaptım. Sonra şubatta düşük yaptım o da 47xy (tr22) çıktı.

normalde yurtdışında yaşıyorum ama şu an türkiyedeyim. Buradaki dr sana cvs yaptırırız dedi, ben de atıl yüksele ulaştım. Yurtdışımdaki drum şimdi nipt yaptır sonra gerekirse amniyosentez yaparız burada dedi. Atıl yüksele mesaj attım bugün nipt yaptırayım mı, hangisini yaptırayım diye sordum. Çünkü o da cvstense amniyosentez yaptırman daha güvenli dedi.
Sizin de bilginiz varsa test ismi paylaşırsanız ben de araştırırım. 37 yaşındayım

Son düzenleme:

Hay Allah çok geçmiş olsun .Sizin tekrarlayan düşükleriniz olmuş ,bunlar için ek olarak parametre isterler mi bilmiyorum ama benim yaptırdigim genox nifty 70 parametreli olan .Sırf yaş ve ikili test ile uğraşmayayim diye doktorumunda yönlendirmesiyle yaptırdım.Yurt dışından farklı olarak burda önce fetal DNA sonrasında gerek olursa amniyosentez e yönlendiriyorlar .Test isimleri firma firma değişiyor bende çalıştıklari alt parametrelerin fotoğraflari vardı ama bulabilirsem atayım size olur mu?

İyi akşamlar kızlar 17 haftalık hamileyim.
14. Haftada doktorum erkek dedi. bugün farklı bir doktor kıza benzettim ama emin değilim haftaya tekrar gel dedi. Bu şekilde benzetmeler oldu mu sizde de

İyi akşamlar kızlar 17 haftalık hamileyim.
14. Haftada doktorum erkek dedi. bugün farklı bir doktor kıza benzettim ama emin değilim haftaya tekrar gel dedi. Bu şekilde benzetmeler oldu mu sizde de

14. Haftada bana da erkek dedi tabi kesin olmadığını belirtti.
17. Haftada yine mi netleşmiyor. 3 gün sonra gidecektim doktora.Üzülürüm

Kardeşime de 12-14 arası ilk önce erkek 18. Haftalarda kız dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…