Şeker yüklemesi yaptırmıcam. Açlık ve tokluk bir de hemoglabin baktırıcam. Bu hafta sonu 2.doz covid aşısı olacağım için sağlık ocağında ki hemşire tetanozu 1 ay erteledi. Ağustos sonunda olucam
ben de daha ikinci dozu olmayı bekliyorum biontech, üç hafta arayla çıkıyor aşı ama biraz arayı açsam mı diyorum koruyuculuğunu uzatmak için, şuan antikor biraz oluşmuştur
ben de daha ikinci dozu olmayı bekliyorum biontech, üç hafta arayla çıkıyor aşı ama biraz arayı açsam mı diyorum koruyuculuğunu uzatmak için, şuan antikor biraz oluşmuştur
Ya çok heyecanlıyım söylemek istiyorum herkes merak ediyor zaten herkesin tahmini erkekti eşimle doktor aynı anda gördü ama eşim sonra söylemeyelim 15 gün sonra gelin söylerim dedi doktor değişmez ama yinede hazırlık yapmayın belki değişir diyince eşimde söylemeyelim ama gördüm ya flan diyor söylesek mi söylemesek mi bilemedik resmen aşırı heyecan yaptık.
tamamen aynı şeyi yaşamışız:)..bende 12+3 de aynı şeyleri yaşadım eşim gördüğüne emin gibi...Ama ailelere söylemedik doktor bişey tahmin etti ama daha söylemedi dedik gerçi öyle deyincede bu defa erkektir o zaman tahmın ettiyse söylemleri başlıyor hiçbir türlü kurtulamıyorsunuz yani
tamamen aynı şeyi yaşamışız:)..bende 12+3 de aynı şeyleri yaşadım eşim gördüğüne emin gibi...Ama ailelere söylemedik doktor bişey tahmin etti ama daha söylemedi dedik gerçi öyle deyincede bu defa erkektir o zaman tahmın ettiyse söylemleri başlıyor hiçbir türlü kurtulamıyorsunuz yani
Arkadaşlar dünden beri araştırıyorum fetal DNA testini. Bazı devlet ve özel hastanelerdeki tıbbi genetik bölümünde de yapılıyormuş sanırım bu test. Medical park ile görüştüm belli hastanelerimizde evet yapıyoruz dedi. Aramızda sağlıkçı ve hemşire arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi? Araştırma hastanesinde yaptırabiliyor muyuz gerçekten? Malum hastanelere telefonla ulaşıp soramıyoruz..
Merhaba değerli anne adayları..
Hoş geldiniz..
Hamilelik sürecinde birbirimize destek olmak için bu başlık altında toplanıyoruz..
Gebeliğinizi öğrendikten sonra, aşağıdaki bilgileri eksiksiz ve tek gönderi halinde, beni etiketleyerek yazarsanız sizi tabloya ekleyebilirim..
Hepimize sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik sürecinin ardından, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum.. :)
1. Yaş
2. Tahmini doğum tarihi
3. Kaçıncı çocuk
Cinsiyeti belli olduktan sonra yine beni etiketleyerek yazarsanız tabloda güncelleme yapabilirim..
ikinci gebeliği olan kardeşlerim, sezeryanda tüp bağlatmayı düşünen araştıran var mı? sezeryan sırasında çok kolayca yapılabiliyormuş da. üçüncüyü de düşünmüyoruz bana mantıklı geliyor
ikinci gebeliği olan kardeşlerim, sezeryanda tüp bağlatmayı düşünen araştıran var mı? sezeryan sırasında çok kolayca yapılabiliyormuş da. üçüncüyü de düşünmüyoruz bana mantıklı geliyor