2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
hangi aşıyı oldunuz acaba

ben de daha ikinci dozu olmayı bekliyorum biontech, üç hafta arayla çıkıyor aşı ama biraz arayı açsam mı diyorum koruyuculuğunu uzatmak için, şuan antikor biraz oluşmuştur
yetmeyebilir. sen tavsiye edilen zaman aralığında yaptır bence :)

tamamen aynı şeyi yaşamışız:)..bende 12+3 de aynı şeyleri yaşadım eşim gördüğüne emin gibi...Ama ailelere söylemedik doktor bişey tahmin etti ama daha söylemedi dedik gerçi öyle deyincede bu defa erkektir o zaman tahmın ettiyse söylemleri başlıyor hiçbir türlü kurtulamıyorsunuz yani

Peki sonuç ne çıktı cinsiyet degiştimi dogru muydu yoksa çok. Merak ediyorum

Arkadaşlar dünden beri araştırıyorum fetal DNA testini. Bazı devlet ve özel hastanelerdeki tıbbi genetik bölümünde de yapılıyormuş sanırım bu test. Medical park ile görüştüm belli hastanelerimizde evet yapıyoruz dedi. Aramızda sağlıkçı ve hemşire arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi? Araştırma hastanesinde yaptırabiliyor muyuz gerçekten? Malum hastanelere telefonla ulaşıp soramıyoruz..

38 , 07.01.2022, 2. çocuk

ikinci gebeliği olan kardeşlerim, sezeryanda tüp bağlatmayı düşünen araştıran var mı? sezeryan sırasında çok kolayca yapılabiliyormuş da. üçüncüyü de düşünmüyoruz bana mantıklı geliyor

2. de bağlatmak erken değil mi insan yıllar geçince isteyebiliyor gene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…