2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İyi akşamlar kızlar 17 haftalık hamileyim.
14. Haftada doktorum erkek dedi. bugün farklı bir doktor kıza benzettim ama emin değilim haftaya tekrar gel dedi. Bu şekilde benzetmeler oldu mu sizde de
Erkek diyen muhtemelen pipiyi görmüştür. Kıza benzettim diyen bacak arasını görememiştir ondan zaten emin değilim demiş

Merhaba benim de Ocak sonu doğum. Konuya bakarken mesajınızı gördüm. 10. haftada nipt test yaptırdım. Invitae şirketin adı, ABD'ye gönderiyor. Sonuç 7 günde geldi. Genoks (Ankara'daki firma) geç veriyormuş sonucu ayrıca bana yurt dışı daha güvenilir geldi. Yurt dışında yapan Panaroma ve Harmony vardı onlar daha pahalı diye Invitae'yi seçtim. Cinsiyeti de öğrendim bu arada. Siz de nipt yaptırın bence %99.9 oldukça iyi bir oran. Diğer arkadaşın dediği gibi ikiliyi de kafaya takmayın.

Kizlar hala cinsiyet ogrenemeyen var mı ya ??Bacağını açmıyor benimki .Bir doktor goremedim bacağını acmiyor dedi.Baska birisi gördüm ama emin değilim söylemek istemiyorum o yüzden dedi.Bugun tekrar kontrole gittim ..Bacağını acmiyor kıza benziyor ama emin değilim dedi ..Öğrenemedim.

Evet 5 gün kadar önde gidiyordum en son
Bende 6 gün önden gidiyorum . Şimdi normalde doktorlar son adet tarihinden hesaplıyor lar ona göre biliyordum haftasini geçen kontrolde 6 gün önden gittiğimi söyledi doktor. Bu demek oluyor ki ben adetten önce hamile kalmışım zaten üstüne adet gördüm öylemi ? Benim iyice kafam karıştı

Benim de öyle yani adet bittikten 2-3 gün sonra döllenme olmuş. Yumurtlama tam ayın ortasına gelmemiş.

Aranıza yeni katıldım T tulperde beni de ekleyebilirsiniz. Yaş 32 3.gebelik tahmini doğum 25 ocak
Hoş geldin canım
Benim de öyle yani adet bittikten 2-3 gün sonra döllenme olmuş. Yumurtlama tam ayın ortasına gelmemiş.
İyice kafam karıştı ne güzel kendi haftasiyla gidiyordum. Eskiden erkek hissediyordum şimdi büyük çıkınca hiç Bir şey hissetmiyorum . Bazılarıda şey diyor üstüne gormelerde genel de kız olur

Öyle hesaplanırsa 10-15 gün fark olması lazım. Muhtemelen yumurtlama dönemimiz ayın tam ortasında olmamış biraz erken yumurtlamışız
Hayırlısı olsunen geç bir kaç hafta sonra öğreneceğiz cinsiyeti

3 lü testin bir parçasıymış 2li teste bakılmayan down a yatkınlık derecesine bakılıyomuş benide ağustosun ilk haftası çağırdı
Teşekkür ederim canım cevap için benim kayıp ettiğim bebeğim de hidrosefali vardı bundanda olabilirmi dedim bu testi istedi 2li yaptırdım herşey normal çıktı dedim bununda kafa karıştırmaktan başka işe yarayacağını sanmıyorum genede temiz çıkar inşallah sonuçlarımız.

Ben de size cinsiyet tahmini sorayım. Hamile olmayı beklemediğim için doktora gitmiştim o da bu ay sağdan yumurtlamışsın demişti. Az araştırdım sağdan yumurtlanınca erkek olabilir yazıyor. Ama ben hayatımda ilk defa tatlıya bu kadar uzağım, habire tuzlu yemek istiyorum, günde 2 ayran içiyorum :) kız mı bu bıdık erkek mi ne dersiniz?

Bebeğin boyuna göre hesaplıyorlar doktordan doktora bile değişiyor bu ölçüm cihaza bağlı da değişiyor çok da önemli değil

Ya bende bunlar hiç tutmadı tek tutan ramzi oldu

Bebeğin hareketlerini 3 gündür hissediyordum bugün hissedemedim siz de öyle oluyor mu? 16+3 teyim 2. Gebelik

Aslında kalça yapısından anlıyorlar ama işte bacak arasını net görene kadar yorum yapmak istemiyorlar
Esasen o hesaplamayi çok önemsememek lazım.Bebeğin baş popo mesafesine göre gelişimi ileride olduğu için fark çıkıyor.1-2 hafta ileri geri olabiliyor.Doguma kadar çok değişiyor o günler ama doğum sezeryan olacaksa son adet tarihine göre planlaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…