2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gunaydinlar kızlar bebek kiyafetlerini nerelerden almayı düşünüyorsunuz daha erken ama bir fikir olsun istiyorum...
Günaydın canım .Ben kızıma yenidoganlari hep e bebekten almistim .Zıbın ,body ,takım hep ordan giyindi .Bir de h&m.Zaten yebidoganda önemli olan yüzde yüz pamuk olmasi.Ona çok dikkat ettim.

Bu marka online satış mi yapıyor yoksa mağazası var mı mesela İstanbul'da mağazası var mi

Günaydın canım .Ben kızıma yenidoganlari hep e bebekten almistim .Zıbın ,body ,takım hep ordan giyindi .Bir de h&m.Zaten yebidoganda önemli olan yüzde yüz pamuk olmasi.Ona çok dikkat ettim.
Tesekkurler inceleme yapacağım

Kızlar öyle çok pahalı markalara gitmeyin ilk ay çok çabuk büyüyorlar verdiğiniz paraya değmez bir ay ya giyer ya giymez.
Yenidoğan setlerini bir iki parçadan fazla almayın. 1-3 ay olanları tercih edin genelde.
Benim kız 3 kg doğduğu halde yenidoğanlara sığmamıştı.

Aynen cnm bende o yüzden herşeye almak.istemiyorum

Bu marka online satış mi yapıyor yoksa mağazası var mı mesela İstanbul'da mağazası var mi
İnstagramda satış yapan sayfalar var. İnstagramı kaldırdığım için şimdi bilemiyorum isimleri ama sweetmarkabebe diyebir hesaptı galiba. Getirmesi 3 5 hafta sürüyordu, bazen de kampanyalar oluyordu.
Trendyolda da carterslar oluyor, indirimler oluyor.
bir de göbek bağı varken bence her tarafı çıtçıtlı tulumlar rahat oluyorlar.

Günaydın kızlar ilk gebeliğim 17. Haftaya giricem hala hareketlerini hissetmiyorum normal mi acaba
Canım ben ilk gebeligimde 21. Haftada hissettim .Bu ikinci gebeligim17.haftada hissettim .Normal hissetmemen.Ben de 17.haftada doktora sormuştum .1 ay sonra hissedersin demişti .Gerçekten öyle oldu .

Kız nasıl tutmadı senin nub bariz erkekti zaten
Senin inanasın gelmemiş demek.
Ben de hala inanamıyorum.. çarşamba bir daha erkek derse ikna olcam sanırım
Yok canım o anlamda demedim hani herkesin tamamı tutuyo ya bende cin tutmadı diğer teoriler tutmadı ama nub tuttu sen dedin zaten ona lafım yok diğer teoriler icin dedim valla bizede pipi var diyo ama yinede 2 hafta sonra emin oluruz dedi ama ben değisceğini sanmıyorum hahaha insan kendini kıza endeksleyince bi şok oluyo ben hep anne hissi kuvvetli sanardım tırt cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…