2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Sayılar tırmanıyor yine Allah korusun .Bu ara yakın çevremde de duymaya başladım .Cok dikkat et sende ,eşinde bir an önce iyileşsin inşallah

T tulperde Cinsiyeti öğrendik kızım geliyor Nub tuttu. Çin takvimi, yüzük testi, bıçak makas testi, anahtar testi hepsi doğru çıktı Beni de listeye ekleyebilirsin
Ayy allah sağlıkl nasip etsin arkadaş bi bende tutmadı zaar o kadarda hissediyodum kesin kız diye ama erkekmiş

T tulperde Cinsiyeti öğrendik kızım geliyor Nub tuttu. Çin takvimi, yüzük testi, bıçak makas testi, anahtar testi hepsi doğru çıktı Beni de listeye ekleyebilirsin
Hayırlı olsun canım bütün hurafeler tutmuş sende
sen nifty testi yaptırmış mıydın bu arada?

Ayy allah sağlıkl nasip etsin arkadaş bi bende tutmadı zaar o kadarda hissediyodum kesin kız diye ama erkekmiş
Kız nasıl tutmadı senin nub bariz erkekti zaten
Senin inanasın gelmemiş demek.
Ben de hala inanamıyorum.. çarşamba bir daha erkek derse ikna olcam sanırım

Ayyy yalnız degilmisim.Ben de herkes öğrendi bir ben kaldım sanırım diyordum .Kıza ya da erkeğe benzetti mi canım?Seninki de mi bacağını acmiyor ?
İkili teste kıza 15.haftada erkeğe benzetti canım bakalım 7 ağustosa kontrole gitcem o gün belli olacakmı diye bekliyorum

Çok geçmiş olsun canım biran önce atlatırsın umarım

Gunaydinlar kızlar bebek kiyafetlerini nerelerden almayı düşünüyorsunuz daha erken ama bir fikir olsun istiyorum...

Bende Perşembe günü gideceğim ins kontrole bu sefer bebeğim gösterir cinsiyetini bende anahtar yüzük testi yaptım bakalım tutacak mı
Canım en son ne zaman gitmiştin?Kaç haftalıkken görünmedi?Ben de 18. Haftadayim daha bilmiyorum .Gitsem mi tekrar diyorum .Belli olur mu acaba ,?

Canım en son ne zaman gitmiştin?Kaç haftalıkken görünmedi?Ben de 18. Haftadayim daha bilmiyorum .Gitsem mi tekrar diyorum .Belli olur mu acaba ,?
En son 14+3 de gittim sırtını dindu yattı dönmedi bacağını bile kaldırmadı zıpırPerşembe 17+4 olacak ins gösterir senin belli olur 18 haftada

Gunaydinlar kızlar bebek kiyafetlerini nerelerden almayı düşünüyorsunuz daha erken ama bir fikir olsun istiyorum...
Ben beğendiğim herşeyi marka, mağaza, pazar önemsemeden alırım. Ancak yeni doğanda cartersın bedenleri çok güzel oluyor. Kızım 3900doğmuştu, ilk bir ay üzerine bir tek carterslar tam oturmuştu, o nedenle yenidoğan için carters alacağım kısmetse.

Ben geçen hafta gittim .17+,5 de göremedi doktor şansıma .Ondan sordum canım tekrar gitsem mi diye çok emrsk ediyorum .
İns bana bebeğim öyle yapmazgerçekten öncelik sağlık ister istemez merak ediyor insan cinsiyetini benim daha ilk ve yıllar sonra olunca daha da hevesli oluyorum
Saol cnm tecrübeli anneler var diye yazdım bunu arastiracagim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…