Kızlar salgına mı yakalandım corona virüsümü delta mı bilmiyorum ama bittim sanırım çok dikkat edin . 2 gündür kızımın bogaz agrısı öksürük vardı üşüttü sandım. Ondan bana bulaştı öksürük bogaz agrısı yutkunmada güçlük kusma bulantı, ishal karın agrısı doktordan randevu aldık bugün kızım gidecek bakalım ne diyecek sonrada benim randevum var ben gitcem umarım kötü bişey degildir birde hamilelikte ne yenir ne içilir onu bile bilmiyorum çözemiyorum
14.haftadayım hala ara ara kanama geliyo tüm hamileliğimi böyle geçiricem diye korkar oldum artık keşke hissrdebilsem bebişi içim daha rahat olcak ama elim sütekli karnımda daha hissedemiyorum ya
14.haftadayım hala ara ara kanama geliyo tüm hamileliğimi böyle geçiricem diye korkar oldum artık keşke hissrdebilsem bebişi içim daha rahat olcak ama elim sütekli karnımda daha hissedemiyorum ya
Canım ilk hissettiğinde elinle mümkün değil farkedemezsin, tırnağını koluna çok hafif sür, karnının alt Kısımlarında böyle birşey hissetmeye başladığında devamı gelicek
Merhaba hanımlar sizlere bir sorum olacak ben 14 haftalık hamileyim bu hafta doğuştan gelen polikistik böbrek hastası olduğumu öğrendim. Açıkçası bebeğim için endişeliyim doktorlar kesin konuşmuyor ama böbreklerim normalden büyükmüş ve sol böbrek sağdan da büyükmüş içinde sayılamayacak kadar fazla kist varmış ve bildiğim kadarıyla hamilelikte 20. Haftadan sonra da böbrekler büyüyormuş benim durumumda olan birileri var mı merak ediyorum
Kist yoktu bende ama ah o böbeek büyümesi beni ilk gebeliğimde mafetmişti. Son 3 ayım işkence gibi geçti. 27. Haftamda ağrılarım bi başladı hak getire. Katedrelmi neydi ondanda taktılar bi işe yaramadı. Sürekli idrar yolu enfeksiyonu bir ton antibiyotik yedim serumla. Süründüm resmen. Ve en kötüsü ilkinde olunca her gebelikte olma ihtimali çok yüksekmiş. Bi dahaki kontrolümde buna değinicem kontrol ettiricem böbreklerimi. İnan bişey yapamıyorlar o ağrıları çekiyorsun. Ama o kist olayı inan hiç bilmiyorum. Doğumdan sonra geçti. Kalıcı olur diyede korkmuştum. Resmen son 3 ay doğum yaptım gibi bişey oldu . Bide 42. Haftama kadar paşam gelmedi. Bide üstüne sezeryan oldum. Yüzde yüz sezeryan olacağımı bileydim 38. Den sonra olurdum. Rabbim yardımcın olsun. Korkutmak istemezdim ama durum öyleydi bende. Banada 16 haftamda büyüyor dendi ağrı yoktu taa ki dediğim gibi 27 haftama kadar.
Anne olunca olumlu da olsa herseyden tedırgın oluyoruz sagglıkcı degılım ama geri olmasındansa ileri olması daha ıyı sankı. Kızımda hersey onden gidiyordu., sımdıkı hamılelıgımde bazen gerı bazen tam haftasında gıdıyor gerı olmasına ragmen takılmıyorum. Saglıkla gelsın yavrular.
Ben lıste yapıyorum soracaklarımı hepsını soruyorum dr a
Anne olunca olumlu da olsa herseyden tedırgın oluyoruz sagglıkcı degılım ama geri olmasındansa ileri olması daha ıyı sankı. Kızımda hersey onden gidiyordu., sımdıkı hamılelıgımde bazen gerı bazen tam haftasında gıdıyor gerı olmasına ragmen takılmıyorum. Saglıkla gelsın yavrular.
Ben lıste yapıyorum soracaklarımı hepsını soruyorum dr a
Benim de ilk haftalar geriden geliyordu ama doktor korkma toparlar kendini dedi.Gercekten de su an haftası ile uyumlu gidiyor .Ben de o zaman üzülmüştüm .Mide bulantım çok fazla idi .Hiçbir şey yiyemiyordum.Ondan mi acaba diyordum.Belkide ilgisi yoktu ama insan tedirgin oluyor .
Kizlar hangi vitamin takviyelerini alıyorsunuz ??Ben folik aside devam ediyorum ,multivitamin ve OMEGA 3 alıyorum .ilk gebeligimde folik asit dışında kullanmamıştım ama bunda daha fazla dikkat ediyorum.
Kizlar hangi vitamin takviyelerini alıyorsunuz ??Ben folik aside devam ediyorum ,multivitamin ve OMEGA 3 alıyorum .ilk gebeligimde folik asit dışında kullanmamıştım ama bunda daha fazla dikkat ediyorum.