2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar asi oldunuzmu olmak gekekiyormu
Ben dun tekrar sordm bunu ben biontech oneriyorm hastalarim oluyo ama sen kayip yasadigin icin simdilik olma istersen snr bisey yasarsan asidan oldu diyeceksin dedi. Kendi aralarinda doktorlarla konustuklarinda aslinda bu bilim kurulundaki Ates Kara 20. Hafta sonrasi olun diyomus, baska bi dr ismi verdi o da 26 sonrasi demis. Cunku ztn covid 3. Trimesterda yakalanilirsa esas problem yaratiyoms. Ingiltere haftadan bagimsiz hamileler olabilir diyoms. 55bin hamileye yapilmis onun sonucunu yayinlamislar yakin zamanda. Ben de eylul sonunda tekrar dusuneyim diyorm o zamana 24 fln olmus olucam. Organ gelisimi tamamlanmis olunca olabilirm belki

Doktorum ol aşıyı dedi 17 haftaligim ağustosun 5 ne randevu aldım. Eşim ısrar ediyor ortalık karışıyor diye. Ben biraz daha beklemek istiyordum. Aslında sinovac olmuştum ilk dozunu. İkinciyi olamadım hamile olduğumu öğrendim. Ya inşallah bebeklerimize sorun yaratmaz bu aşılar. Diğer türlü gebelikten bagisikligimiz düşüyor ağır atlatma ihtimali yüksek Allah korusun.Aklim çok karışık

Ben aşı olmak istiyorum ama eşim olma dediği için tereddütte kalıyorum.
Eylül’e kadar tatil. Eylül 2. Haftasında 24. Hafta idari izne ayrılırım. Bilmiyorum korunabilir miyim .

Ben aşılara doyamadım 3.doz benim ki sinovac+biontech bu da tutmazsa Sputnik moderna falan olurum

Merhabalar güzel ocak anneleri
Ileride olduğunuz için bir soru sormak istiyorum. 10 - 11 haftalar arasından itibaren çok akıntınız, ya da akıntı hissettiğiniz oldu mu? Sürekli afedersiniz bișey akıyor hissi var ama bakınca bisey yok

Canım kızlar selam cinsiyet ogrenenlere hayırlı olsun, pıtpıtları hissedenler ıcın de ayrıca mutlu oldumne cinsiyet ne pıtpıt yok bende sımdılık.
Bagısıklık ıle ılgılı yasadıklarımı paylaşmak ıstedım, bagısıklık yetmezlıgı nedenıyle sureklı kontrol altındayım aylık degerlerıme bakıyorlar ıgg degerım ozellıkle yukselmıyordu tup bebek yontemı ıle hamıle kaldım degerlerım ıyıce dustu ıvıg tedavısı planlıyorlardu dr lar sonra gecen zaten tup bebek rutinindekı ılaclarımu bıraktım ve senelerdır olmayan sey oldu degerlerım yukseldı. Hep gebelıkte bagısıklık dusuk olur diye bilirız ya aslında guclenıyormus

Akıntı da oluyor o bahsettiğin hissiyatta oluyor ve doğuma kadar devam ediyor :) endişe etme hormonal hepsi .

Benim de eylüle kadar tatil. Eylülde 2 hafta işe gidip idari izne ayrılacağım. Eşim de aşılı. Ben hiç çıkmam kendimi korurum da diyemiyorum, kızımı parka falan götürüyorum çünkü. Bir de kreşe başlayacak gibi eylülde. Yani aşılanmam şart diye düşünüyorum. ha evden hiç çıkmayacak olsaydım olmazdım belki aşı.

Kızlar salgına mı yakalandım corona virüsümü delta mı bilmiyorum ama bittim sanırım çok dikkat edin . 2 gündür kızımın bogaz agrısı öksürük vardı üşüttü sandım. Ondan bana bulaştı öksürük bogaz agrısı yutkunmada güçlük kusma bulantı, ishal karın agrısı doktordan randevu aldık bugün kızım gidecek bakalım ne diyecek sonrada benim randevum var ben gitcem umarım kötü bişey degildir birde hamilelikte ne yenir ne içilir onu bile bilmiyorum çözemiyorum

Hatta an gelecek ileri ki haftalarda altına kaçırıyormuşçasına iç çamaşırın islanacak
Ooo
Bunu bilmem iyi oldu, şimdiden bazen şüpheye giriyorum kaçırdım mı diye ama bisey yok bebek iyi olsun yeterki, ben altıma kaçırırım sorun değil

Merhaba hanımlar sizlere bir sorum olacak ben 14 haftalık hamileyim bu hafta doğuştan gelen polikistik böbrek hastası olduğumu öğrendim. Açıkçası bebeğim için endişeliyim doktorlar kesin konuşmuyor ama böbreklerim normalden büyükmüş ve sol böbrek sağdan da büyükmüş içinde sayılamayacak kadar fazla kist varmış ve bildiğim kadarıyla hamilelikte 20. Haftadan sonra da böbrekler büyüyormuş benim durumumda olan birileri var mı merak ediyorum

Ooo
Bunu bilmem iyi oldu, şimdiden bazen şüpheye giriyorum kaçırdım mı diye ama bisey yok bebek iyi olsun yeterki, ben altıma kaçırırım sorun değil

İlk gebeligimde 37-38.haftalarda bir yere gidince yanımda yedek iç çamaşırı tasirdimo derece islanirdi bir de yaz günü zaten çok zordu .
Ama dediğin gibi herşeye razıyız kuzular sağlıklı gelsin bunlar hiç önemli değil

İnşallah mevsimsel bir şeydir .Şebeke sularında problem vardı eğer İstanbul'daysan belki ondan etkilenmiş olabilirsiniz ailecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…