2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
bende ben çok kilo aldım sanıyordum. bende 17 haftadayım ve 6 kilo almışım. doktorum bu sefer uyardı çok almaya devam edersen beyin bu sefer sana odaklanıyor ve kiloyu anne bebekten çok alıyor ve bebek çok gelişemiyor dedi. o yüzden orantılı gitmem gerekiyormuş ve aylık 1 kilodan fazla alma dedi. aylık1 kiloda az geldi bana:)))
ben ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım.

Ayyy yalnız degilmisim.Ben de herkes öğrendi bir ben kaldım sanırım diyordum .Kıza ya da erkeğe benzetti mi canım?Seninki de mi bacağını acmiyor ?

Bende tam anlamadım canım ama benim doktor tanıdıktı kırmamak için yorum yaptı 12 haftalık çok erken ama kıza benziyor dedi, hazırlık yapma 16 da sölicem dedi haftaya çarşamba gidecektim ama şuan karantinaya girdik inanılmaz şaşkınım eşim covid pozitif çıktı bana hamileyim diye test yapmıyorlar aynı belirtiler bende de var ama ilaç alamayacağım için yapılmadı şimdilik şoktayım umarım geçip gider nasıl oldu anlamadım başından beri o kadar dikkatliydim ki bunca zaman sonra nasıl buldu beni anlamadım

Geçmiş olsun aşılımıydi eşin ve sen ?

Çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun

Cok cok gecmis olsun hemen atlatin insallah ikiniz de

ne olur yorumlayın Allah aşkına doktor riskli dedi başına böyle birşey gelen varmı ne olur yazın.

Ben de 24ten sonra dusunuyorm ama sen ikizsin 24ten sonrasi sana zor olmaz mi belki cok zorlanmaya baslarsin biraz daha erken basla istersen

Bu haftalarda özellikle çok aldım ya bende inşallah bu hızla devam etmez

Ben de 24ten sonra dusunuyorm ama sen ikizsin 24ten sonrasi sana zor olmaz mi belki cok zorlanmaya baslarsin biraz daha erken basla istersen
Yetişir ya hallederim ben temel şeylerden başlarım önce zaten bebek arabası gibi ilk etapta kullanamayacağım şeyleri şubatta e bebek indiriminden alcam

Geçmiş olsun aşılımıydi eşin ve sen ?
Sağol canım, ben daha vurulmamıştım, biraz daha ilerlesin hamilelik vurulurum diyordum, eşimde birinci dozu vurulmuştu biontech ama geldi buldu işte neyse çok şükür iyi hissediyorum şimdilik
Herkesi etiketleyemedim geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler arkadaşlar

Canım hayırlısı olsun.Saglikla gelsin .Daha önce doktorun şuna benziyor kıza ya da erkeğe falan demiş miydi ?Aynı tahmini mi oldu?Benim de belli değil de ondan soruyorum canım
Erkeğe benziyor ama daha küçük bekleyelim demişti...Çok tecrübeli bi doktordu Zeynep Kamil de şeflik yapmış yıllarca sanırım anlıyorlar onlar kemik yapısından falan da...eşimde hekim o da gördüm dedi ama ben burdaki arkadaşlarıma daha çok güvendiğimden sanırım onlara da sordum kadın dayanışması blinci sonuçta

Bugun gttm kontrole cok sukur smdilik her sey yolunda gorunuyor plAsenta da gayet iyi gorunuyor dedi gecen sefer daha kucuk ve kalindi bu sefer daha genis bi alana yayilmis dedi doktorum umarim boyle devam ederiz. Yine de kesin konusamio doktorum ama bence bu sefer bisey olmicak demis olmasi bile mutlu etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…