2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızle eğer bağışıklık sorunu yaşıyorsanız sürekli kefir için ben normalde hamile olmadan bıle sorun yaşayan ınsanım kefir sayesınde iyi geldi kilo alımımı duraklattı . Şaşirdim sizede tavsiye ederim .

Hazır mı alıyorsunuz kefiri? Altınkılıç en iyisi galiba ama kendim mayalamaktan üşendiğim için bıraktım sürekli süt bulmak mayalamak zor geldi.

Hazır mı alıyorsunuz kefiri? Altınkılıç en iyisi galiba ama kendim mayalamaktan üşendiğim için bıraktım sürekli süt bulmak mayalamak zor geldi.
Hazır alıyorum altınkılıç sade ben süt içemiyorum doktorda süt içemedıgımden kefir içmemi söyledi başladım bayadir kullanıyorum.

Ben hiçbir vitamini kullanmıyorum folik asidi 3 ay dolunca bıraktırdı doktorum. Omega kullanıyordum onu da bıraktım. İyi beslendiğimi düşünüyorum süt ve yumurta yiyemesem de peynir, et vs proteinimi alıyorum. Bebeğimin kilosu da iyi

Bebişine bir zararı olmadı değil mi ? Bebişe korkuyorum kendimi geçtim Artık rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

15. Haftadayım, karnım hafif hafif çıkmaya başladı ancak geçen haftadan beri hiç farklı bişey yapmasam da sağ kalçam çok ağrıyor belimin ortasından başladı bugün sağ popoma kadar indi ağrısı bacağıma vuruyor endişeleniyorum neden oldu diye. Böyle bel ağrısı kalça ağrısı yaşayan var mı ?

Eğer bel fıtığınız varsa kiloda aldıysanız baskı yapabilir ağrınız ondan olur

Kızlar bende geceden beri sağ kasığımda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor gün içinde de ara ara geldi gitti. Sizce telaşlanmalı mıyım?

Kızlar bende geceden beri sağ kasığımda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor gün içinde de ara ara geldi gitti. Sizce telaşlanmalı mıyım?
Canım ben bayramdan beri yasıyorum sag tarafta bıcak saplanmasını ınternetten baktım normalmiş buyudıkce olurmus ara ara oluyor ozellıkle sabahları. Insallah sıdeetlenmez yoksa doktora sorarsın gerekırse cagırır. Gecmıs olsun tekrar

Sende bi böbreklerine baktır derim ben.

Canım bende o ağrı bir aydır var, belimin altından kalçama doğru inen Bi ağrı, akşama kadar çoğalıyor uyuduğumda biraz hafifliyor ama hiç geçmiyor, doktora sordum çok normal dedi, ilkçocuğumda olmamıştı bende fıtıktan şüphelerim, yatarken sağ bacağımı kaldırıp oynatırken bile ağrıyor ama doktor normal dedi

Round ligament ağrısı dedikleri sey muhtemelen. Benimki gecen hafta basladi
Ben de netten baktım normal yazıyor bağ ağrısıymış dediğiniz gibi. Ama insan emin de olamıyor bir şey mi oldu diye. Ama rahatladım biraz da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…