2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yaa bana da bir tahminde bulunur musunuz ??18.haftafayim daha öğrenemedim ..
Erkeğe benzettim canım ama ben kafa yapısından bakıyorum nub daha doğru çıkıyor galiba. Bu kafa yapısına bakmayı kayınvalidemden öğrendim. Bende tuttu bakalım sizlerde ne olacak:) sağlıkla gelsinler

Zaten kan ve ultrason sonucuna göre çıkmıyor mu test? Hepimiz hem ultrason, hem kan degerlerine baktırdık. Benimde yaşım 35 yas riski digerlerine gore birq yuksekti

Banada bakarmısın

Eklentiler

• 1625908310930.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bu arada daha erken ama deneyimli anneler bebek arabası önerileriniz varmı aslında bize esimin bi tanıdıgından hediye geldi Stokke marka ama mor renk bizim bebis erkek o nedenle mor biraz abes olur diye sanırım satıcaz onu öneri bebek arabası markası olanlar kullanıp çok memnun kalanlar varsa yazabilirmi

öneri değil ama mamas papas sola 2 almştım oğlumda görseli çok güzel aslında kullanışlı da ama bagaja çok zor sığıyor kocaman oluyor katlanınca. alırken buna dikkat edebilirisniz ben dikkat etmemiştim biraz pişman oldum

Kızlar bunlar bebişimin resimleri tahmin eden olur mu acaba merak sadece ilk çocuğum çok heyecan yaptım ya

Eklentiler

• IMG_20210630_191054.webp
    29 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20210630_105625.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bunlar bebişimin resimleri tahmin eden olur mu acaba merak sadece ilk çocuğum çok heyecan yaptım ya

Ay masallah ne gzl hediyeymis keske bana da gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…