2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Selam arkadaşlar. Yaşım 38. Bugün ikili test sonucumu aldım. Bütün değerler normalken yaştan dolayı yüksek risk çıktı. Ben de doktora benim yaşıödakiler için bu değer hep mi yüksek bu yaş değerinde sadece yaş mı var dedim. Hayır dedi. Bütün ortalamalara var dedi. Ama baya bir araştırdım. Yaşta sadece kilom boyum ve yaşımın ortalamsı varmış. Bana mutlaka kandan baktırman lazım dedi. Benimle aynı durumda olanlar yazabilir mi lütfen?

Kızlar sizin de göğüsleriniz sarkmış gibii geliyo mu.. yani tam sarkma değil ama daha da aşağı düştüler sanki.. benimkiler cok büyüdüler ondan mı acaba. Hayır sütyen de takarım ihmal etmem sadece yatarken cıkarıyorum

Soldan hissediyorum hem de nasıl yani. Acaba bir gariplik mi var diyordum ilk hamileliğim olması nedeniyle. Sizinkinin cinsiyeti nedir? Kayınvalidem erkek bebek solda durur ondan orda dedi de
Doktor kontrolüm haftaya canim cinsiyetini o zaman öğrenirim insaAlalh Ben de Cook merak ediyorum cinsiyetini bir an önce randevu günün gelsin diye bekliyorum İlk çocuğun erkekti.

Ya burun tıkanıklığı için önerisi olan var mı 4 gündür zehir oldu geceleri özellikle

Nazal nem var ezcanede satılıyor bildiğiniz yağlı bir şey ama sprey değil onu kullanıyorum çok tıkalı olursa bayağı nemli tutuyor.Tikaniklik yaşamamiz normal konkalar hormonlara bağlı şişiyor

Merhaba ben de bugün randevuya gittim ama göstermedi cinsiyetini öğrenemedim.2 kizim var, Hayirlisi sağlıklı olsunda ..Benim 3. Gebeliğim olmasına rağmen anca 1-2 gündür hissediyorum hareketlerini o da çok hafif duyamayanlar dert etmeyin hissedersiniz inşaAllah.

Nazal nem var ezcanede satılıyor bildiğiniz yağlı bir şey ama sprey değil onu kullanıyorum çok tıkalı olursa bayağı nemli tutuyor.Tikaniklik yaşamamiz normal konkalar hormonlara bağlı şişiyor
Ya aynı zaman da faranjit de oldum ikisi kabusa çevirdi hayatımı doktor iliadin de yazdı 5 günden fazla kullanma diye ama kıyamadım zararlı falan yazıyor internette

Bazı spreyler evet uzun süre kullanılmıyor ,ama nazal nem de işinizi görür bulunduğunuz il kuru hava ise çok zor oluyor.Kurban bayramında köye gittik kuru hava resmen kanadı artık burnum ilaçta evde kalmış .
Ya aynı zaman da faranjit de oldum ikisi kabusa çevirdi hayatımı doktor iliadin de yazdı 5 günden fazla kullanma diye ama kıyamadım zararlı falan yazıyor internette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…