2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yaa diş kaybetmemek için napıcaz bi çözümü var mı;(

Offf bizde sürtüşmeden isim bulabiliriz ins
Oglumda boyle olmustu ve koydurmamıştım sonunda
Allah yardımcımız olsun
Ortak herkesi memnun eden isimler buluruz ins

Yanlış mesajı alintiladim ama bende ilk gebeligimde bir diş problemim olmuştu ,dolgu yapıldı doktoruma sordum 3-6 ay arası dis için tedavi yapılabilir demişti .İlk ve son 3 ay önermiyoruz demişti ama sen yine de danis bakalım doktoruna.

Yaa diş kaybetmemek için napıcaz bi çözümü var mı;(
Diş bakımını iyi yapacaksın canım fırçalamaydı diş ipiydi falan.
Ara öğünlerden sonra bile suyla çalkalamak en azından .
Kalsiyumu yeterli almak lazım, yoğurt, süt, ayran, peynir günde 3-4 porsiyon tüketmekte fayda var.
Bir de ufak bir çürük dahi olsa büyümeden önlem almak.
Tüm bunlara rağmen çürüyorsa yapacak bir şey var mıdır bilmem

Mecbur giyecekler zaten ama görmen lazım hepsi cicili bicili şeyler evde giydiririm dışarı için bı kaç parça erkek kıyafeti alırım diye düşünüyorum hiç ikinciyi düşünmemişim resmen

Eğer bel fıtığınız varsa kiloda aldıysanız baskı yapabilir ağrınız ondan olur
Hayır hiç kilo almadım fıtığım da yok hiç böyle bi sorun yaşamamıştım
Aynen öyle sabah uyndığımda geçti diye sevindim hatta ama akşama doğru yeniden başladı. Yrın doktora gideceğim sorarım ona da çok teşekkürler

Merhabalar down sendromu ikili tarama testi kan tahlili yaptırdı doktorumda dosya ektedir diyor sürekli fakat göremiyorum ben nasıl görebilirim bilgisi olan var mı aceba

Merhabalar down sendromu ikili tarama testi kan tahlili yaptırdı doktorumda dosya ektedir diyor sürekli fakat göremiyorum ben nasıl görebilirim bilgisi olan var mı aceba
Doktorun bakması lazım yani üzerini tıklayınca isteyen doktor enabıza düşüyor yoksa görünmüyor eğer özel hastanede yapılmadıysa devlet hastanesini adı laboratuvar sonucu diye Google de aratın TC ile bakabilirsin

Merhaba sevgili hanımlar. Ben bebeğimi karnımın sol tarafında hissediyorum. Birinci çocuğumda da sol tarafimda hissetmiştim. Bunda da aynı. Sizde durum nasil

Benim iceriden çürümüştü her ikiside disaridan bakiyorsun ter temiz dis Dr cok sinsi gitmis demisti
Simdi yine disaridan hic bir problem görünmüyor saglam dis

İns dolguyla kurtulur canım
Cok sagol

Özelde yapıldı peki teşekkür ederim

Kızlar ayrıntılı ultrason için ne kadar ücret talep ediyor sorduğunuz yerler?

bir de 18.haftanın son günü kontrole gittim. Bebeğin kilosu 228 gram, boy 20 cm sizce normal mi ben hiç anlamadım

isim konusunda ise eşinin ailesiyle diyaloğa giren herkese sabır diliyorum, bende böyle bir sorun olmadı ama ben doğduğumda annem de çok yıpranmış bu süreçten. Hala anlatır bana. Önüne liste konulmuş(hepsi çok eski isimler) bunları seçmesi söylenmiş çoğu da kendi ölen tanıdıklarıymış babannemlerin. Annem de bir tane kendi istediğini koymuş, hiç bir yerde kullanmamaya çalıştığım ama dedem-babannem nedeniyle konmuş olan diğer ismim de eski olan isimlerden. İyi mi yaptı, bence hayır. O eski ismimle çok uğraşır alay eder arkadaşlarım ve eşim bile. Bir de beni küçükken o eski isimle çağırırmış babannem, annem sinir olurmuş. Ondan ötürü sabır diliyorum sonuna kadar gidin siz taşıyorsunuz sizin istediğiniz isim konmalıdır!

Son düzenleme:
Benim iceriden çürümüştü her ikiside disaridan bakiyorsun ter temiz dis Dr cok sinsi gitmis demisti
Simdi yine disaridan hic bir problem görünmüyor saglam dis
Benim de öyledi maalesef. Dışardan nokta kadardı o yüzden erteledim gitmedim doktora. Emzirme dönemi bitsin giderim şimdi ilaç falan kullanamam dedim erteledim. sonunda kurtaramadık dişi.
En güzeli hiç şikayet olmasa bile kontrol ettirmek bakalım evime dönünce bi gitmeyi düşünüyorum diş doktoruma.

Merhaba sevgili hanımlar. Ben bebeğimi karnımın sol tarafında hissediyorum. Birinci çocuğumda da sol tarafimda hissetmiştim. Bunda da aynı. Sizde durum nasil
Soldan hissediyorum hem de nasıl yani. Acaba bir gariplik mi var diyordum ilk hamileliğim olması nedeniyle. Sizinkinin cinsiyeti nedir? Kayınvalidem erkek bebek solda durur ondan orda dedi de

selam kızlar üçlü test sonuçlarım çıkmış randevum da 13ünde yorum yapabilecek var mı acaba? kızımdaki üçlü testle karşılaştırdım beta hcg yüksek görünüyor

Eklentiler

• 9AC7304E-3BDC-4E55-80BF-8B8623BD03AC.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…