2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Rhea Silvia benim bebisime de bakar misin bence senin kayınvaliden anlıyor bu islerden

Eklentiler

• 9636D287-4F10-43CD-BC92-68872F68C167.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 3A093A7E-D7CA-45B8-AE6A-4AA13CD0B3A1.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 41
Rhea Silvia benim bebisime de bakar misin bence senin kayınvaliden anlıyor bu islerden
Kayınvalidemin 11 tane kendi doğurmuş bi o kadar da doğum görmüş. kızlarının, gelinlerinin bebeklerinin cinsiyetini hep anlamış ultrasondan. Buna da kız derdi Sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Güzelse bence arabanın renginde kız erkek ayrımı olmaz. Kullanışlıysa hiç uğraşmayın.

Ben bi tavsiyede bulunabilirim, travel sistem düşünüyorsanız araba koltuğu gibi olan pusetin büyük puset üzerine takılarak kullanılanlara tercih edin derim, benim büyük puset çıkarılıp küçük puset takılanlardandı, onunda tentesi tam kapanmıyor, gece Bi yerde otururken yada ani rüzgar çıktığında koruması daha zor oluyordu, e bebek in joie markasına var travel sistemli olanlar çok kullanışlı, tenteleri büyük, kullanımı rahat, kötü havada çıkartmayız destekte bahar havası aniden değişiyor ben zorlanmıştım, Bi daha alırsam buna dikkat edicem

kızlar geceleri 3 -4 gibi uyanıp geri uyuyamıyorum üstelik çalışıyorum sabah 7de kalkıyorum deliricem artık ya benzer durumda olan var mı
Bende aynı durumdayım ben 2 buçuk 3 buçuk arası uyanıp gerip uyuyorum çok sıkıcı bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…