2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
kızlar geceleri 3 -4 gibi uyanıp geri uyuyamıyorum üstelik çalışıyorum sabah 7de kalkıyorum deliricem artık ya benzer durumda olan var mı
acaba sıcaktan mı uyanıyosn. Bana da bazen oluyo ya sıcaktan uyanıyorum ya da wc gitmem gerektiği için. sonrasında zor uyuyorum. sıcak olmazsa uyanmıyorum pek

Sağlıkla gelsin biz cinsiyeti öğrenmeden önce deli gibi meraktaydık. Öğrendikten sonra bir boşluğa düştük. O merak, o heyecan da çok güzel bir şeymiş
Amin hepimizin evladı sağlıkla dünyaya gelsin kesin olmadığı için bizde merak ediyoruz bir kızımız var ikinci ne olursa mutlu oluruz ama artk kesinleşsin o boşluğa bizde düşelim

Amin hepimizin evladı sağlıkla dünyaya gelsin kesin olmadığı için bizde merak ediyoruz bir kızımız var ikinci ne olursa mutlu oluruz ama artk kesinleşsin o boşluğa bizde düşelim
Kız olsa arkadaş gibi büyürler. Erkek olsa evde çeşit olur
Hayırlısıyla öğren bizlere de haber ver inşaallah

Bende aynı durumdayım ben 2 buçuk 3 buçuk arası uyanıp gerip uyuyorum çok sıkıcı bi durum
Hormonlardan canım bu da.
Hamileliğin sonuna doğru daha çok oluyor uyku problemi, gece sık sık uyanıp uzunca bi süre uyuyamıyosun
Ama bunun nedeni de vücut kendini doğumdan sonraki emzirmeli döneme alıştırmak için yapıyormuş.. malum gece sık sık uyanıp bebeği beslemek gerekiyor

Kızlar ankarada önerebileceğiniz iyi bir kadın doktor var mı? Bir seferlik randevu almak mümkün mü kontrol için?

İyi akşamlar kızlar. Sizlere bir şey sormak istiyorum sizlerinde canınızın çok fazla istediği bir yiyecek oluyor mu?

Nub kız. Yüzük kız. Rüyalar kız. Hissiyat kız. Sizde kız dediniz ama doktor erkek dedi bi daha nasip olmadı doktora gitmek. Bir süpriz bekliyorum valla .
Senin bebeği bende çok merak ediyorum ...Kıza olan inancın beni derinden etkiliyor Allah gönlüne göre versin canım

İyi akşamlar kızlar. Sizlere bir şey sormak istiyorum sizlerinde canınızın çok fazla istediği bir yiyecek oluyor mu?
Canimin cok istedigi bi ayran oluyor benim. Cidden ayran diye dort donuylrum o zaman.

tam aserme midir bilmiyorum ama aklima gelen yiyecekler de oluyor, isim vermek istemedigim, onlari da o anda olmasa da buldugumda, musait oldugumda yiyorum.

Benim de bu aralar oluyor acaba eksik bir vitamin değerim varda ondan mı bu kadar istiyorum diyorum

Canimin cok istedigi bi ayran oluyor benim. Cidden ayran diye dort donuylrum o zaman.

tam aserme midir bilmiyorum ama aklima gelen yiyecekler de oluyor, isim vermek istemedigim, onlari da o anda olmasa da buldugumda, musait oldugumda yiyorum.
Ayranı bende çok istiyorum ama ev yapımı benim de istediğim bişey var söylemeyin eşim buldu yedim ama yine onu istiyorum

Daha neler öğreneceğim kimbilir şu gebelik dönemi boyunca.mucizelerle dolu bi surec

Nub kız. Yüzük kız. Rüyalar kız. Hissiyat kız. Sizde kız dediniz ama doktor erkek dedi bi daha nasip olmadı doktora gitmek. Bir süpriz bekliyorum valla .
Ahahha cidden mi doktor dediyse doğrudur ya bu tarz şeyler çoğunluğa göre hesaplıyor zaten istisnalar vardır elbet. Sizin oğlan da teorileri çürütmeye geliyor demek ki

Domates tuzlayıp tuzlayıp yiyorum her gün. Hem bulantıyi dindiriyor hemde canım çekiyor. Bildiğimiz market domatesi değil bahsettigim. Kendi evimizin bahçesinde yetişen domatesler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…