Canım Cem Somer Atabekoğlu nu tavsiye ederim ozel muayenesi var. Kızımda gıttgıım dr ama suan maddı nedenlerden dolayı malesef gidemiyorumKızlar ankarada önerebileceğiniz iyi bir kadın doktor var mı? Bir seferlik randevu almak mümkün mü kontrol için?
Ben de bu zamana kadar hazir ayran hic tuketmezdim, evde kendim yapardim cunku ayrani cok koyu kivamda severdim. Ama simdi yolda giderken markette durup ayran alir vaziyetteyiz. Sanirim tuz ihtiyaci hissediyorum, malum cok sicak, cok terleniyor, cok su iciliyor.Ayranı bende çok istiyorum ama ev yapımıbenim de istediğim bişey var söylemeyin eşim buldu yedim ama yine onu istiyorum
Bende her sabah 5 de uyanıyorum geri uyuyorum ,iş için de 8 de kalkıyorumkızlar geceleri 3 -4 gibi uyanıp geri uyuyamıyorum üstelik çalışıyorum sabah 7de kalkıyorum deliricem artık ya benzer durumda olan var mı
1,5 yaşında oğlum var geceleri su içmek istiyor çok sıcak... o uyanınca uyanıyorum sonra o geri dalıyo bende tık yokacaba sıcaktan mı uyanıyosn. Bana da bazen oluyo ya sıcaktan uyanıyorum ya da wc gitmem gerektiği için. sonrasında zor uyuyorum. sıcak olmazsa uyanmıyorum pek
oğlunuz mu olacak? aynı benim oğluma hamileliğimde yaşadoğom şeyler de, ben de 1 litre ayran içerdim gündeBen de bu zamana kadar hazir ayran hic tuketmezdim, evde kendim yapardim cunku ayrani cok koyu kivamda severdim. Ama simdi yolda giderken markette durup ayran alir vaziyetteyiz. Sanirim tuz ihtiyaci hissediyorum, malum cok sicak, cok terleniyor, cok su iciliyor.
Kismet, doktora en son 8+4te gitmistim, simdi 12+6da gidecegim, insallah ogreniriz diye bekliyorum :)oğlunuz mu olacak? aynı benim oğluma hamileliğimde yaşadoğom şeyler de, ben de 1 litre ayran içerdim günde
Doktorum bana da vitamin vermedi, öyle her şeyi de yiyemiyorumKızlar selamlar. benim doktorum bana takviye olarak sadece demir ilacı verdi . içinde folik asitte var. ama bugün aile hekimine gittim bana omega 3 ve d vitaminide alman lazım dedi. çocuk zeka gelişimi için çok önemli muhakkak al dedi. kendi doktorum ise takviyeler biraz karşı doğal yolla alman lazım diyor. ama baktığımda da bu dönemde balık zaten yiyemiyoruz . d vitamini desen benim hep düşüktü. sizler neler kullanıyorsunuz?
Canım bana da ilk hamileligimde doktor doğal gidalardan al dedi daha iyi dedi vitamin vermedi .Ama bir başka doktor da şimdi gıdaları alsanız bile artık doğal içerikli olmadığı için vücut emmiyor onları demişti .Takviye şart yani .Günümüzde yüzde yüz doğal içerikle beslenmek mümkün değil malesef .Bizim doğal diye aldığımız birçok üründe bile hile var artık ve OMEGA 3 cok önemli imiş .Zekayı direkt etkiliyor .Yapilan bir arastirmaya göre hsmilelikte OMEGA 3 kullanan annelerin bebekelerinin zeka ve el becerilerinin daha iyi olduğu ispatlanmış .Bu hamileliğimde ben de kullanıyorum .Kızlar selamlar. benim doktorum bana takviye olarak sadece demir ilacı verdi . içinde folik asitte var. ama bugün aile hekimine gittim bana omega 3 ve d vitaminide alman lazım dedi. çocuk zeka gelişimi için çok önemli muhakkak al dedi. kendi doktorum ise takviyeler biraz karşı doğal yolla alman lazım diyor. ama baktığımda da bu dönemde balık zaten yiyemiyoruz . d vitamini desen benim hep düşüktü. sizler neler kullanıyorsunuz?
Kızlar selamlar. benim doktorum bana takviye olarak sadece demir ilacı verdi . içinde folik asitte var. ama bugün aile hekimine gittim bana omega 3 ve d vitaminide alman lazım dedi. çocuk zeka gelişimi için çok önemli muhakkak al dedi. kendi doktorum ise takviyeler biraz karşı doğal yolla alman lazım diyor. ama baktığımda da bu dönemde balık zaten yiyemiyoruz . d vitamini desen benim hep düşüktü. sizler neler kullanıyorsunuz?
o kadar çok severim ki balığı. Müsilaj yüzünden yemeği düşünmüyorum ama çok üzülüyorumD vitamini genel olarak bizim ülke insanımızda düşük çıkıyor .Ve bunu takviyesiz yükseltmek mümkün değil .Yediklerimiz doğal değil ki ,doğal yoldan alalım toprak yapısı bile bozuk . Velhasıl hamilelikten sebep daha çok ihtiyaç duyuluyor takviyeye.Bu kış bile balık yememiz zor gibi musilaj sebebiyle
o kadar çok severim ki balığı. Müsilaj yüzünden yemeği düşünmüyorum ama çok üzülüyorum
Aynen musilaj sebebiyle balık yemekten cekiniyorum ben. Doktor bana omega vermedi balik ye dedi ama balik yemek bu donemde icime sinmedigi icin ben doktorun verdigi omegasiz takviyeyi degil sertifikalı omega iceren efa mom kullaniyorumD vitamini genel olarak bizim ülke insanımızda düşük çıkıyor .Ve bunu takviyesiz yükseltmek mümkün değil .Yediklerimiz doğal değil ki ,doğal yoldan alalım toprak yapısı bile bozuk . Velhasıl hamilelikten sebep daha çok ihtiyaç duyuluyor takviyeye.Bu kış bile balık yememiz zor gibi musilaj sebebiyle
Benim kilomda artmamış ya sadece 2 kilo fark var niye almadım bilmiyorum doktor ne bulursan ye diyor bayada zayıfım :)Kızlar bugün 2.gebe takip için gittim aile hekimine dün çağırmıştı.
Kendi kilom pek artmamış doktor maksimum 12 kilo alabilirsin dedi, 2 kilo artmış benim. bebek kalp nabzı 150, tansiyonum yok şükür. Kan ve idrar verdim sonuca göre demir takviyesi olacak. Omega içeren multivitamine devam. D vitamini verdiler 1 kutu her gün 5 damla alacağım. Bir de 20.hafta dolunca(2 hafta sonra), sinovac covid aşımın üstünden de 1 ay geçmiş olacak. O zaman tetanoz 1.doz aşı vurulacağım.
Tetanoz aşısını kadın doğuma uzmanım ve aile hekimim önerdi. Bebeğin doğduktan sonra bağışıklığı olması için, kafa çarpması, paslı birşeyle temas etmesi, elini kanatması, yüzünü eline geçirdiği bişeyle çizmesi, göbek bağının enfeksiyon kapma ihtimallerine karşın. Bir de bizler de sezeryan olursak dikişlerin enfeksiyon kapmaması adına. Beni aşı gerekliliği konusunda 2 hekim de bu şekilde bilgilendirdi size aktarmak istedim.
ben hamilelikte takviye gerekliliğine inananlardanım, neden derseniz bir arkadaşımın doktoru demir takviyesi bile vermemişti besinlerden al zamanındaki gebeler ilaç mı kullanmış falan kafalarındaydı, kız 8 aylıkken bebeği karnında kilo almamaya başladı ve 4 hafta erken aldılar sezeryanla. artık gıdalar eskisi gibi değil hava eskisi gibi değil yaşam eskisi gibi değil. gönül ister ki ihtiyacımız olan tüm takviyeyi mis gibi havadan güneşten doğal besinlerden alalım. Bunların hangisi eskisi gibi ki.. o yüzden ben doğalcıyım diyen doktorları anlayamıyorum açıkçası. BEn re genesis max kullanıyorum ilk gebelikte d eonu kullanmıştım. tek bir hap içinde d vitamini omega3 hepsi var. daha demire başlamadık muhtemelen bu kontrolde demire de başlatır.Kızlar selamlar. benim doktorum bana takviye olarak sadece demir ilacı verdi . içinde folik asitte var. ama bugün aile hekimine gittim bana omega 3 ve d vitaminide alman lazım dedi. çocuk zeka gelişimi için çok önemli muhakkak al dedi. kendi doktorum ise takviyeler biraz karşı doğal yolla alman lazım diyor. ama baktığımda da bu dönemde balık zaten yiyemiyoruz . d vitamini desen benim hep düşüktü. sizler neler kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?