2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba, bende gaviscon ile birlikte prilam alıyorum yoksa geğirmelerim çok kötü oluyor. Bi doktoruna danış istersen. Tabi bu seni çok rahatsız etmiyorsa ilaç kullanmamak en iyisi canım
Merhaba hamileyken kullanılabilir mi ? Aynı sorundan muzdaribim hatta bugün konu açtım

İlk şoku atlattım canım daha iyiyim sağ ol.
Adanadayım burda benzer şeyler yaşayan tanıdıklarımız var onların tavsiye ettiği perinatologa gidicem ayın 17sinde.
İnşallah güzel haberler alırım. O zamana kadar beklemekten başka çarem yok. Elimden gelen bir şey de yok maalesef.

Bnede de vardı enfeksiyon, üroday diye bir toz verdi tek doz, gece içiyorsunuz onu yatmadan önce . Ama ben bir kağıt astım dolaba içtiğim suyu not aldım 4-5 gün boyunca hiç aksatmadan 4-5 litre su içtim ve tahlil verdim sıfırlanmış yok şükür, hala da bol su içmeye devam ediyorum

Anneler hissediyor daha çok benim eşim hissediyordu ve çevrem ilk çocuğumda hep kız dedi bunda ise erkek dedi kız diyen yoktu cidden dogru tuttu valla ama en çok eşim şaşırttı kız çocuğu hastası 10 çocuğumda olsa kız olsun erkek sevmem ben derdi bunda biranda erkek demeye başlayınca çaktım ben rabbim hayırlısını versin sende öğrenince haber ver merak ettim ama bence senin erkek

Ah bi ogrensem haber vericem herkes öğrendi burda ben nublada öğrenemedim T tulperde kıza benziyor ama emin değilim dedi . Ramzi ilede öğrenemedim kese benim ortadaydı ne sağda ne solda bendeki şans artık. Beklemekten başka çarem kalmadı. Birde Instagram da cinsiyet tahmini yapanlar varmış onlarda ucretliymis dolandırıcı sandım baktirmadim

Merhaba, ne taraftasin? Nisantasinda prof recep has var muayenehanesi ama biraz pahalidir gecen sene 900du. Ben suan atakent acibademde doc. Dr mehmet aytac yuksele gidiyorm orda sgk gecerli 500 onun da.
Merhaba acıbadem Atakent de sgk anlaşması yok diye biliyordum ben acaba doktorun mu kendi anlaşması var ?

Benim kızımda direk sağdaydı hiç unutmam zaten saolsun hep aşagıyaydı kafası dönme zahmetinde bile bulunmuyordu rahattı doğana kadar Buda biraz onun gibi ama bu tam ortayla genelde sola yakın arada kalmış gibi ve ben iki çocugumdada kaşığıma elimi koyup gözlerimi kapatarak sessiz ortamda hissetmeye çalıştım 6 haftalıkken bile düşün belki diyecekler vücut atar damardır vs evet mutlaka öyledir fakat ben hamile olduğumu hep böyle anladım. Bilmezdim elimi koyardım hissederdim diyemezdim cinsiyettede kızdır ya desemde içimde hep erkek bu dedim. Cidden öyle anneler gerçekten hissediyor ben mesala bir hamileyi gördüğümde yüzünden anlıyorum cinsiyeti yada hamile degilse hamile oldugunu belki hislerim çok yüksek ondan belkide annelik duygusundan çünkü doğumdan sonra oldu bu olay. Bence sende kalbini dinle öyle şeylerede pek sallama

Canim cok gecmis olsun. Ben uzun suredir takip edemedim simdi gordum. Insallah bir sonraki randevunda her sey duzelmis olur sapasaglam gorursunuz kuzuyu. Gercrkten bilinmezlik cok stresli bir surec ama cok arkadaslarimiz sikintilar stresler yasadi cogunun da sonu guzel geldi, senin de oyle olacak insallah. Dualarimiz seninle gonlun ferah olsun

Gecen hafta karnimda baya baya pitpitlar hissediyordum hemen hemen her gun. 2-3 gundur hicbir sey hissetmiyorum. Endiselenmeli miyim bilmiyorum..

Merhaba, ne taraftasin? Nisantasinda prof recep has var muayenehanesi ama biraz pahalidir gecen sene 900du. Ben suan atakent acibademde doc. Dr mehmet aytac yuksele gidiyorm orda sgk gecerli 500 onun da.
bende normalde doktorum acıbademde müberra namlı kalem. detaylı için benide aytaç hocaya yönlendirdi. siz detaylı yaptırdınız mı ?

Gecen hafta karnimda baya baya pitpitlar hissediyordum hemen hemen her gun. 2-3 gundur hicbir sey hissetmiyorum. Endiselenmeli miyim bilmiyorum..
Ayni durum bendede var hatta simdi benzer bisey okurum diye girdim topige. Asla bi kipirti yok. Cok asiri tedirginim ben her an bisey mi oldh kalbi mi durdu moddayim ((((((

Ayni durum bendede var hatta simdi benzer bisey okurum diye girdim topige. Asla bi kipirti yok. Cok asiri tedirginim ben her an bisey mi oldh kalbi mi durdu moddayim ((((((
Allah korusun. Biraz daha hissetmezsem doktora giderim kotu bir sey hissetmiyodum sahsen ama gecdn hafta baya hareketliyken neden simdi boyle merak da etmiyo degilim.

Bir de genel olarak asiri sinirliyim bu aralar. Zaten telefonda konusmayi hic sevmem, birinin arayip hal hatir sormasina bile uyuz olmaya basladim, daha yeni konusmadik mi iki de bir neden ariyo fln diye:)Resmen dunyaya dusman bir haldeyim. Hormonlardandir heralde.

Bende çok erken hissetmeye başlayanlardanım...3-4 gündür pıt pıtlar yok ama endişelenmiyorum biz çok hareketliyiz diye hissetmıyoruz belki diye düşündüm...

O sinir ofke bende de mevcut hemde çok fazla. Resmen kendime hakim olamiyorum. Allah yardımcımız olsun insallah herkesin hamileligi cok rahat geçsin hep dua ediyorum

Bir şeyi yoktur içini ferah tut, doktorlar neler neler diyor da sağlıklı doğuyor bebişler

Merhaba ben de 16. Hafta gibi bebek hareketlerini hissettigimi dusunup kontrolde doktora sordum olabilir mi diye. Doktorum bana su an hissetmen icin erken 20. Hafta gibi bebegi hissetmeye baslarsin, su an hissettigin bebek icerde hareket ettiginde bagirsaklarini itiyor bagirsak hareketleridir dedi benim ilk hamilelik belki ondan erken demistir, ben de en son gecen hafta oyle bir his hissetmiştim tekrar olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…