2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ah canım benim inşallah bu defa gönlüne göre giydirmek nasip olsun

Dün doktor kontrolüne gittim. Böbreklerimde de enfeksiyon var diye antibiyotiğe başladık bugün ciddi sol böbreğim yanım ağrıyor. Bunlar enfeksiyondan biliyorum ama geçer değil mi epey su içiyorum bir de limonlu su..

Kac gunde gelicek acaba. Ben de cok begendim ama beden olarak ne sectiniz yenidogana 56cm diyodu bi de 50cm secenegi var genelde yeni doganlar 50 cm kdr olmaz mi
Benim oğlum 53 cm doğmuştu, yeni doğan ve hastane çıkışları alt üst takımlarda sıkıntı olmadı ama tulumlar olmamıştı, tulumları biraz büyük alablirsiniz

Bebeğim 11-12 haftalıkken girmiştim havuza, çıktıktan sonra ıslak kalmamaya dikkat ettim

Son düzenleme:
Joie’nin literax modeli çift yönlü değil galiba öyle yazmışlar. Arkadaşlarım bebek arabasının çift yönlü olmasına dikkat et demişlerdi. Bir de mutlaka büyük tekerlekli olsun dediler.

Canım benim doktorum havuza girme sadece denize gir dedi. Ben hamile değilken bile hijyenden emin olamadığım için havuza girmiyorum. Hamileyken daha da hassas oluyorsun. Bence denizi tercih edin. Tamponun zararı var mıdır bilmiyorum ama ben olsam kullanmazdım.

Joie’nin literax modeli çift yönlü değil galiba öyle yazmışlar. Arkadaşlarım bebek arabasının çift yönlü olmasına dikkat et demişlerdi. Bir de mutlaka büyük tekerlekli olsun dediler.
O biraz yasam tarzina bagli benim arastirdigim kadariyla. Buyuk tekerlekli olanlar toprak yolda tirtikli yolda her yerde cok rahat suruluyor ama arabada cok yer kapliyo. Ben fazla baga bahceye gitmem daha cok avm ve duz caddelerde yuruturm ztn hep arabadaym yeter ki arabama sigsn derseniz ozaman daha ufak tekerler sanirim.

+ arabam ztn buyuk derseniz ozaman buyuk tekerlekler daha mantikli. Arabam yok toplu tasima kullancam diyosanz ozaman tekerlek boyunu bilemiorm ama hafifligi ve kolay acilip kapanmasi cok onemli oluyor

Merhaba kızlar henüz erkenmi soru bılmıuorum ama ilk gebeliğim normal doğum yapan hamiş anneler kolay normal doğum için neleri önerirsiniz doktorlar ilişkiyi ve squat dıyor siz neleri öneriyorsunuz ?
hergün 1 saat yürüyüş ve son haftalar merdiven çıkmak ben 14 katlı binamızı hergün 2 kez çıkıyordum. 39+5 te spontan doğum gerçekleşti.

Arabamızın bagajı maalesef küçük Bagaja sığacak bir şey almamız lazım. Önerinizi dikkate alacağım teşekkürler

Park yatak kullanışlı olur mu? Çoğu kişi park yatak öneriyor. Ben de park yatak almayı düşünüyorum ama hangi markanın park yatağını almak lazım acaba
biz dün yoyko 8 in 1 park yatak sipariş ettik
anne yanı olabiliyor alt değiştirme ünitesi kendinden pedli cibinlikli.
hepsiburadadan aldık isterseniz bir bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…