Birde bebek arabası hakkında ki fikirlerimi paylaşayım. Arkadaşlar iki çeşit bebek arabasi vardır , biri hafif küçük portatif ama rahat olmayan bebek arabası,diğeri biraz hantal büyük ama bebeği rahat ettiren bebek arabası. Ben kızıma hafif ,çift yönlü, tek elle açılabilen bir bebek arabasi almıştım Kraft pop-up modelini,ama memnun kalmadim bebeğim içinde hiç uyuyamadi ,ki bir anne için en konforlu şeylerden birisi bebeğin bebek arabasında uyuması,bu size çok büyük bir rahatlık sağlar. Bence biraz ağır ama konforlu bir bebek arabası almak en doğrusu ,ben bu defa Joie markasının litetrax 4 modelini alacağım insalah.cok rahat bir araba, geniş bebek rahat rahat uyuyor ,yağmurluğu bacağına geçirecek soğuk hava geçirmez parçası , anne için telefon bardak bırakacak yeri olan , sepeti geniş bir araba ve çok hantal değil,katlaninca küçücük kalıyor , tekerleri vs çok rahat çıkıyor,kirlenince balkonda hemen bir yikayiveriyorsunuz , Su izi kalmiyor. En önemlisi bebek içinde rahatça uyuyabiliyor,ilk aylar için puset takılabiliyor . Fiyatida çok uçuk değil ,indirimleri takip edin arkadaşlar çok farkediyor. Zaten biraz büyüyünce çocuklar arabaya binmiyor. İsterseniz ilerde portatif bir baston alırsınız 200 lira civarı ,yıkayıp kaldirirsiniz bebek arabasini bastonu kullanırsınız ihtiyaç halinde.