2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya

Eklentiler

• 4F4D1822-FCBE-41F2-AC7B-08ED8B1FF660.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 65
  • 8710F883-1089-4965-B4C8-C79B6BA261D4.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 66
Benim gibi aşı olmayan gebeler, eylülden itibaren aşısız bazı mekanlara alınmayacağı yönünde dedikodular var şuan. Ne diyosunuz buna? Benim bi de yasaklar olmazsa kasımda kuzenimin düğünü var her türlü kapalı alanda olacak. İyice şiştim şu aşı meselesinden. Ne yapacağız

Günaydın kızlar gece yattığımda yan yatınca karnımın agridigini hissediyorum özellikle sağ tarafa acaba neden oluyor bu sürekli sırt üstü yatmak dan da sıkılıyor insan. Bide bana demişlerdi yan yattığın zaman dönmek istediğinde yatakdan kalkıp düz duruyorsun sonra dönüyorsun yoksa kordonu dolaşıyormus bebeğin ama bunu kaçıncı ayda yapmak gerekiyor bilmiyorum . Acaba bunu kafaya taktiğim için olabilirmi ?!

Kızlarr dün saçımı kurutmadan uyudum diye boğazım acıyor, burnum akmaya başladı
Bir öneriniz var mı? Ve pastil kullanabiliyor muyuz boğazıma iyi gelirdi

Ağrı normal bence bende de bazen oluyor hafif üstüne yatıyorum galiba ben.
Özellikle sırt üstü yatmayı önermiyorlar canım. Sol tarafa yatmak gerekiyormuş. Bebeği besleyen ana toplardamarın üstüne yatmamak için. O diğer kordon dolanması dediğini de hiç duymadım bu konuda fikrim yok.

Ilık ballı süt içebilirsin canım. Pastili bilmiyorum genelde doğal içerikliler galiba ama yanlış yönlendirmeyeyim.

ben oldum ama olmayan hamileler için öyle bir zorunluluk olacağını sanmıyorum. mazeretsiz yere olmayanlar için getirilmesi düşünülüyor, yoksa hamileler ve herhangi bir sağlık problemi nedeniyle olmakta tereddüt edenleri kapsayacağını sanmıyorum

Bende sıkıldım vallahi aşı muhabbetinden, bebeğe zararı var mı yok mu belli de değil. Hamilelere ayrıcalık tanınmalı bence, ama öyle insanları korkutmak için söylüyorlar işte kesin bir şey yok bununla ilgili

Kizlar merhabalar , şu hamile destek yastıkları var ben onlardan aldım ve muhteşem rahat bişey , önceden benim bel ve karın ağrım çok oluyordu sabah uyandigimda ,bide acaba sırt üstü mü uyuyorum diye kaygilaniyordum gece sık sık uyaniyordum ,bu yastığı aldım o kadar konforlu ki çok tavsiye ederim kesinlikle,hiç belim agrimiyor çok rahat uyuyorum. İlerde bebeği de yatirabilir siniz içine , sırt üstü mü yattım acaba diye kayginizda kalmiyor

Eklentiler

• images.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 54
yani sonuçta aşı olmayanların hem kendi sağlığı tehlikede hem de başkalarını tehlikeye atıyolar diye böyle bi yasak düşünülüyo mazaretten dolayı olmayanlara ayrıcalık tanınması saçma olur. Neticede dsö de sağlık bakanlığı da hamilelikte aşıyı öneriyor

Normal ise biraz rahatladım canım bebek büyüdüğü zaman biz sağa sola döndüğümüzde dikkat etmemiz gerekiyormuş bebeğin kordonu kendi etrafında dolanabiliyormuş . Sırt üstü yatmamayi bilmiyordum oysa en çok öyle rahat ediyordum. Cevabın için teşekkür ederim. Cuma kontrolüm var bi gidip görsem her şey yolunda olduğunu rahatliycam.

Az önce baktım bu yastıklara hangi siteden aldın canım

geçen hafta bende aşırı derece de kötüydüm sarımsak yedim çiğ 1 diş anında geçirdi aynı gün çok şaşırdım bende pastil falan kullanacaktım şükür gerek kalmadı hiç bişey kullanmadan geçirdim sarımsak sayesinde mideme biraz dokundu ama değdi

Ben de az önce e bebekten sipariş verdim, inşallah memnun kalırım

5 ay kaldı ya sıkın dişinizi bende 24. Haftayı iple çekiyorum işten bi ayrılsam kafamı çıkarmıcam evden sosyal alana falan zaten girmiyorum daha önce bir kere covit geçirdim ağır geçirmememe rağmen psikolojisi yetmişti ama aşı olarak da bebeklerimi riske atmak istemiyorum ileriye dönük ne olacağını bilmiyorum böyle bir riske girmektense kalan sürede evde geçiririm daha iyi benim de geçen hafta düğünü vardı kuzenimin keşke öyle bir yasak olsaydı da gitmeseydim bahanem olurdu bir n azından mecbur gittim ertesi hafta faranjit oldum

Daha dün doktora gittim bagısıklık yetmezlıgı rahatsızlıgım ıcın aşı konusunu konustum yıne asılar cok yenı hıcbır dr ol ya da olma demez sızın tercihiz dedı ama rahatsızlugımdan dolayı olacaksam sınnovak onerdı ler. Cok karısıgım yıne sınovac etkili degıl diyorlar napacagımı sasırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…