2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende bebek arabası joieden yanayım, şu Modeli arkadaşım kullanmıştı çok korunaklı, aynı markanın mama sandalyesinide çok uzun kullandım, hala taş gibi, aynı İskelet sahip chiccodan çok daha uygun almıştım,

Eklentiler

• Screenshot_20210810_211407_com.android.chrome.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 55
Joie’nin literax modeli çift yönlü değil galiba öyle yazmışlar. Arkadaşlarım bebek arabasının çift yönlü olmasına dikkat et demişlerdi. Bir de mutlaka büyük tekerlekli olsun dediler.
Travel sistemler cok ağır oluyor
Kullanmasî cok zor
indir kaldîr eziyet
Ben kabin tipi almayî düşünüyorum
Hatta dogana kadar almayı düşünmüyorum
Kalabalıktan hic hazzetmeyen anne)

valla batırdın beni 720 liralık alışveriş yaptım. daha 17. haftadayım hayırlısı inşallah cinsiyet değişmez bi de
Oyyy simdiden benim bebemin çöpü bilem yok
Gule gule kullansın bebis sağlıcakla
Gelince bizide bilgilendir nasıl kumasları

Gerginliğe bı nebze iyi gelıyor memnunum suan için daha cok büyük değil karnım ama bacaklarıma falanda sürüyorum . Sadece karnıma değiil.
Gerginlik diyince dikkatimi çekti çünkü oladar can acıyor ki geçiren ne varsa sürerim

Gerginlik diyince dikkatimi çekti çünkü oladar can acıyor ki geçiren ne varsa sürerim
Hint yagınıda dene oda çok iyi gelıyor dediler bu kremlere nazaran daha fiyatı düşük bol bol yağlarm artk kendımı ben güreşçi gibi dolanıyorum ortalıkta

Q Queen of the North siz hangi periantoloğa almıştınız randevu?. Bana bugün doktor 4 isim verdide. Henüz arayıp fiyat bilgisi almadım. Sizin fiyat çok değildi diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim

Joie’nin literax modeli çift yönlü değil galiba öyle yazmışlar. Arkadaşlarım bebek arabasının çift yönlü olmasına dikkat et demişlerdi. Bir de mutlaka büyük tekerlekli olsun dedil

Joie’nin literax modeli çift yönlü değil galiba öyle yazmışlar. Arkadaşlarım bebek arabasının çift yönlü olmasına dikkat et demişlerdi. Bir de mutlaka büyük tekerlekli olsun dediler.
Evet çift yönlü değil , benim kızım için aldığım araba çift yonluydu ama bence çok da gerek yok ,ilk zamanlar için litetrax a zaten puset anneye cevirilmis olarak koyuluyor , çift yönlü Bebek arabalarinda , yönü donderdiginizde sürmek çok zor oluuor arabayı hiç kullanışlı değil ,yine de tercih meselesi tabi ki herkesin deneyimi farklı ,

Kesinlikle katılıyorum size, hatta çok gezmeyi seven bir insansanız ve bebeğim arabada uyusun istiyorsanız büyük tekeelekli ,tekeri cikabilen rahat bir araba alın,,bu tamamen tercihe kalmış,

siz almış mıydınız yenidoğan montu vs kışlık dış giyim ürünleri
Yok cnm almamistim. 40i cikana kadar doktor kontrolu disinda disari cikmadi, o da arabayla gittik geldik ama pusetinin icinde guzel giydirip battaniye ortuyordum asla usumeyecek sekildeydi. Zaten onu de yaz olunca alma geregi hissetmedik diye hatirliyorum. Kalin ici peluslu tulumlari vardi, rahat oluyor kullanimi mont cok kucuk bebekte sahsen tercih etmemistim

Hint yagınıda dene oda çok iyi gelıyor dediler bu kremlere nazaran daha fiyatı düşük bol bol yağlarm artk kendımı ben güreşçi gibi dolanıyorum ortalıkta
Kesinlikle yağla okadar yağa rağmen som haftalarda çatlıyorum. Daha çok yapmak lazımmış

Günaydın Zeki Şahinoğluna aldım ben,hem özel hastaneye gidiyor hem kendi özel kliniği var .Ben hastaneye gidicem fiyatları da aldım ama unuttum esasen,yanlış söylemiş olmayayım .Özel sigortam olduğu için bize verilen ücret farklıydı onu hatırlıyorum,ben verilen ücret üstünden %20 katılım ödeyecem.

Edit: Kadınlar kulübünde 2017 de bir arkadaş yazmış
Fiyat listesi ise su sekilde
1)Anadolu Saglik Merkezi
(Perinatolog) Doc. Dr.Zeki Sahinoglu
Ultrason ucreti: 590 tl
Muayene ucreti: 400 tl
Toplam yaklasik 1000 tl

Tabi şimdi bundan biraz daha maliyetlidir

Son düzenleme:
Evet ama ben nextten 1-3 ve 3-6 ayları alayım diyorum, çok güzeller hemen büyüyüylr zaten çocuklar, belki bir iki tulum ilk ay için olabilir penyeleri incemi acaba kış için nasıl olur,
Orta kalınlıkta diyebilirim evlerde kışın sıcak olduğu için yeterli olur diye düşünüyorum inşallah

Bir zamanlar mothercare vardı ne acayip bir penyeleri vardı bu kadar mı memnun kalınır .Sanırım Türkiyeden çekildiler ,nextte öyledir inşallah alıp denemek istiyorum esasen .
Ahh mothercare aldı başını gitti(o da hayat kurtarıyordu yok artık ne yazık ki...Dün sipariş geçtim ben next den bakalım sizi bilgilendiririm süreçten

Bir zamanlar mothercare vardı ne acayip bir penyeleri vardı bu kadar mı memnun kalınır .Sanırım Türkiyeden çekildiler ,nextte öyledir inşallah alıp denemek istiyorum esasen .
durun acele etmeyin ben battım nasılsa bi gelsin yazarım burdan tam vergi fiyatını kaç parça ürüne ne kadar vs ona göre değerlendirirsiniz. inşallah cok yüksek değildir ya tırsıyorum azcık

kızlar bir şey sorucam size, şimdi ocakta kısmetse doğum olacak ya, hastane çıkışında arkadaşların da dediği gibi mont veya astronot falan giydirilmez el kadar hamur bebeğe, uzun kollu badi ve alt üzerine penye tulum giydirip sıkıca battaniyeye sarmak yeterli olur diye düşünüyorum o şeklde arabaya bindirip arabada da pusetine koymak?

ama 1 - 2 - 3 aylıkken falan kontrollere gotururken de kış olcak yani, illa bi astronot gibi bişey almak gerekecek diye düşünüyorum sonuçta kış boyu evden çıkarmıcak değiliz kırklandıktan sonra hava almaya goturulur diye, acaba diyorum oyle bişeyi ikinci el mi alsam ki? nasılsa en fazla üç beş kere giyiyor her bebek öyle küçük şeyleri..

Yaa siz ne hissediyordunuz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hamileliğimi öğrendiğimden beri hep erkek hissetmiştim Belirtilerim çok fazla erkek bebekti ve rüyamda 2 kere bebeğimin kız olduğunu görmüştüm tecrübeli annelerden öğrendiğim kadarıyla tersi olurmuş amiiiin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…