2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
ilk gün yoğun olmuştu benim kanama, sonra pedle idare edilebilir bi seviyeye geldi ama pedi çıkar kilodu çıkar zor oluyor sezeryanlıyken bence, dependi hemen kenardan yırtıp atıveriyordum çok rahat gelmişti. ameliyat ağrılarım hafifleyene kadar kullandım ben

Cnm ne güzel olumlu haber almak ins daim olsun amniuosentez ins kolaylıkla geçecek bebisin sağlığı yerinde olup dogacak ins dualarimdasin cnm ...

Hamile kulotlari gerekli mi arkadaslar? Bana cok pahali geldiler :) ben e-gebe sitesinden 15liraya etek 30liraya kot pantalon alinca hamile kulodu 35 lira eder mi diye sorguliyorum :)

rahat ve gerekli bir sey midir hamile kulotlari?

Düşük bel külotlarım hala oluyor bana. Göbeğin altında kaldığı için sıkmıyor. Pentiden bir tane hamile külotu aldım denemek için rahat gerçekten. İleri dönemlerde daha çok ihtiyacımız olabilir.

ben demir ilacıyla tiroid ilacı arasına 2 saat koyuyorum. internette öyle görmüştüm.

umarım iyi haberler alırsınız. İçiniz rahat etmiş olur.
Amniyosentez içinde ileri dönemlerde riskin çok düşük olduğunu söylüyorlar. Erken dönemde değiliz artık risk oluşturmaz büyük ihtimalle.

Doktorun olumlu konuşmasina sevindim belki de gerçekten 26.haftada kaybolup gidecekler.Amniyo %100 sonuç veriyor ama acaba fetal DNA işini görür mü ? En azindan kandan bakılacak sende rahat edersin .
Fetal dna sanırım daha erken haftalarda hani 2li 3lü testi yaptırmayıp direk sonuç almak isteyenler için yapılıyor ama benimki ultrason bulguları olduğundan direk amniyosentez öneriyor doktorlar benim anladığım kadarıyla.
İkisi de fetal dna yerine amniyosentez önerdiklerini söylediler çünkü fetal dna sonucu ola ki pozitif çıktı yine amniyosentez yapılması gerekiyor diyorlar, negatif çıksa da ultrason bulgularından dolayı içimiz yine rahat etmeyecek falan dediler. Ben de kesin sonuç istediğimden amniyosentezi kabul ettim.

Yok üşengeç değillerdir aksine cok iskolik görev bilinci yüksek sorumluluk sahibi falan derler yavrularımıza ağırbaslı da diyolar öyle zırt pırt şımarmazlar
Bende oğlağım, işimi çok seviyorum, kolay kolay izin almam, tam tersi ev işlerini ve evde durmayı çok sevmiyorum, izindeyken bile canım sıkılır

Canım inşallah sonuçların iyi çıkar, instagramda hamilelerin soru sorduğu Bi sayfada bunlara benzer soru gelmişti, senin doktorunun dediği gibi yorumlamışlardı, inşallah bu süreci hayırlısıyla atlatırsınız güzel haberler alırsınız,

Bende oğlağım, işimi çok seviyorum, kolay kolay izin almam, tam tersi ev işlerini ve evde durmayı çok sevmiyorum, izindeyken bile canım sıkılır
maşallah ne güzel yaa. Çok sevindim sizin adınıza. Ben de sorsan çalışmayı çok severim ama bazen evi özlediğim oluyo yalan değil:) hele şu güzel havalarda evimin balkonunda keyif yapasım geliyor bazen. İkinci gün sıkılırım ama kesin

Aynen bende öyle, evde kalmaya özeniyorum ama iki günde sıkılıyorum

Ben de detaylıdan sonra alışveriş yapacağım canım.

Erken Doğum olursa yay burcu olur
15 aralık-25 Aralık arası gelecekmiş gibi his var içimde. 38 haftalık doğabilir de.
Sezaryen olunca sanırım 38 haftalarda falan oluyomuş. Ya da erken gelmek isteyedebilir pıtırcık tabi.
Benimkinin tam zamanında geliceği gibi bir his var içimde
Yay erkegi capkın olurmuş yazık kızlara

Ben ilk asimi son adetimden 7gun sonra olmustum. Ikinci asimi da 13+2de oldum. Ikisinde de kol agrisi disinda bir yan etki yasamadim. Ikinci dozu olmadan once 3 doktora sordum ucu de ol dedi.

Sevindim hiçbir sıkıntınızın olmamasına 15+3 de bende biontek oldum ama bende şiddetli baş ağrısı ve uyku yaptı. Cuma günü oldum bütün haftasonu yataktaydım diyebilirim. Şükür şimdi bir sıkıntım kalmadı. Doktorum olacaksın hemde direk söylüyorum biontek dedi klinikte hamile hemşire vardı o olmuştu biraz cesaret verdi sadece alerjik bünyem olduğu için acilde tuttular beni o kadar. Aşı yapan hemşireler ama emin misin sordun mu erken daha diye psikolojimi bozup ağlaya ağlaya inşallah bebeğime birsey olmaz diye diye aşı oldum orası ayrı buhran beni unutamamışlardır emimimm

Malesef hala aynıyım öksürdükçe bebeğimden endişe duyuyorum aşağı baskı yapıyor gibi oluyor
Kaçıncı gün bugün belli bir gün sonra biraz daha azalıyor ama balgam atabiliyorsan iyi ben algam attıktan sonra epey rahatlamıştım hamile değildim tabi o zaman ilaçta kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…