2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah böyle hafif geçer. Aşı olmuş muydun?

Sıvı şekilde mi kullanıyosun canım. Ben buzdolabına koyuyorum donuyor orda katı halde kalıyor kullanıcam zaman tırnağımla kazıyarak çıkarıyorum sürerken hemen eriyor zaten.
Aklınızda olsun kızlar.

valla yaz aylarında dolap dışında durunca ztn kendiliğinden sıvı form alıyodu benim de tabi işime geliyodu. Kullananların aklında bulunsun dolapta tutun kızlar.

Temizliği kolay , kıyafette de leke birakmiyor endişe etme talihsizlik yaşamışsın sabah sabah :) ben banyoda hemen kurulanip sürüyorum . Dökülen yere dökülüyor sıcak su tutunca geçiyor hemen .

Ben bugün detaylı ultrasona girdim. 400 gr tosun olmuş 20+2 fakat ölçüm 21 gösteriyor.

Sol Uterine arter kan akışı yavaşmış. 0,8 dedi. Sağ taraftaki 0,9.Kasılma var ondan oluyormuş. Bebeğin gelişimini engelleyebilir rahat ol dedi.

Servikal kanal uzunluğu 39 mm normalmiş ama kasılma olduğu için erken Doğum olabilirmiş. Takip edilmesi gerekiyormuş.

Bir de down sendromu için ultrason kesin tanı vermez risk gözükmüyor ama bazen kendini belli etmeyebilir. Kesin tanının amniyosentez Olduğunu söyledi.

Rahatlamak için ne yapılabilir normalde çabuk panik olan biriyim. Yolda giderken adam arabayı üzerimize Doğru kırdı kasıldım kaldım. Nefes egzersizleri iyi gelir mi ? İnternette meditasyon tarzı takip ettiğiniz biri var mı ?

Kızlar ben de 2 gündür bebeği hiç hissetmiyorum ondan önce pıt pıt oynuyordu yemek yendiğinde sırt üstü uzandığımda filan şimdi yok çok korkuyorum

Merhaba, öncelikle bebeğinizinde sizin de iyi olduğunuza çok sevindim İnş sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim merak ettiğim erken doğumdan kasıtları ne oluyor doktorların? Yani 30. Haftalar mı erken yoksa 35 ler mi?
rahatlamak için YouTube da çok fazla meditasyon müzikler var yoga da yapabilirsin. Ama benim önerim tabiki Kuranı Kerim okuman namaz kılman olur. sabahları ben kahvaltı hazırlarken dua açıyorum onu dinliyorum. Tüm kötülüklerden uzaklaşıyormuşum gibi geliyor bana..

Erken Doğumdan kastı bu baskı suyunu patlatır. Haftasını söylemedi. Açıklık gözükmüyor ama baskı fazlaymış. Gezinmemi söyledi gezince biraz daha iyi oldu dedi.

İnşallah canım. Bol c vitamini çorba su. Yememezlik yapma. Şeftali ciğerleri temizliyormuş onu yiyebilirsin.

Maşallah tosuncuga ,Peki dönem dönem içinde ağrı hissettin mi yani raund ligament ağrısı diyorlar ya ona mi bağlı acaba ? Bende de şu an öyle bir ağrı var yatınca geçiyor hızlı kalkarsam kasılıp kalıyor .Bende endişe ediyorum.İnsallah vaktinde gelir bidiklar.

Kızlar öğlen tetanoz aşımı oldum henüz ağrı yapmadı. Ağrı yapar mı sonradan acaba Kan sonuçlarımda normal, ilaç vermedi. Ama yine de kadın doğum doktoruma göstereceğim belki ilaç takviyesi gerekli görür. Vitamin bile kullanmıyorum

Ağrı hissetmedim, belim ağrıyor sadece belimde ağrı hissediyorum. Kasılmadan olur dedi. Dün tetanoz oldum onun etkisi olmaz sanırım sormadım doktora.

Dün ben de oldum tetanoz.
Kolunun üstüne yatma bugün daha çok ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…