- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
Ağrı hissetmedim, belim ağrıyor sadece belimde ağrı hissediyorum. Kasılmadan olur dedi. Dün tetanoz oldum onun etkisi olmaz sanırım sormadım doktora.
Panik yaptırma kendine hiç ,belli olmaz gerekirse dinlenerek geçirirsin süreyi maksimum seviyede tamamlarsin.
Çok geçmiş olsun canım, karantina sonuna gelmeden baya toparlamıştım sağlıkçı arkadaşlarım ağırlaşan kişilerin 3. 4. günlerde ağırlaştıklarını söylediler kötü olanlar ilk hafta kötü oluyormuş, o yüzden korkma bence yudum yudum bol bol sıvı al, doktoruna sorarak d vitamini al, c vitamini içeren yiyecekler tüket, bence birkaç güne atlatırsın, ağır belirtilerin yoksa hiç dert etmeGeçmiş olsun sizede. Kaç gün de toparladınız? Benim 6. günüm belirtilerle beraber bugün. Ağırlaşmam değil mi artık?
Dediğin herşeyi yapıyorum canım limon portakal. D vitamini zaten kullanıyorum gebelikten dolayı. Ağır belirtim yok şükür. Burnumun içi yanıyo bazen arada öksürük var o kadar buna şükür. Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım, karantina sonuna gelmeden baya toparlamıştım sağlıkçı arkadaşlarım ağırlaşan kişilerin 3. 4. günlerde ağırlaştıklarını söylediler kötü olanlar ilk hafta kötü oluyormuş, o yüzden korkma bence yudum yudum bol bol sıvı al, doktoruna sorarak d vitamini al, c vitamini içeren yiyecekler tüket, bence birkaç güne atlatırsın, ağır belirtilerin yoksa hiç dert etme
Dikkat etsek almayız o kadar.. Ben çok yiyorum kendimi biliyorum yaniKorkuyorum ben çok fazla kilo almaktan yaa. Başta iyi gittim sonradan aldım. Belim ağrıyor benim de ani kilo artışı kaynaklı diye düşünüyorum.napıcaz bundan sonra dengeli beslenelim madem.
Aynen ben de abartıyorum hamur işi ve meyve kilolarımın sebebi. Dikkat etmeye çalışayım yoksa 20 kg üstü kilo alıcam dediğin gibi bunu vücut kaldırmazDikkat etsek almayız o kadar.. Ben çok yiyorum kendimi biliyorum yanidur demeliyiz yoksa ağrılarda çok oluyo vücut bu kadar kısa sürede kilo artışını kaldırmıyor
çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede sorunsuzca atlatırsınız sen de bebeğin de... aşı olmuş muydun merak ettim?
Yok kullanmıyorum ımom OMEGA kullanıyorumD vitamini kullanıyor muydun canım?
7.günümm bugün belirtiler azaldı bir an önce tat koku almak istiyorum artıkKaçıncı gün bugün belli bir gün sonra biraz daha azalıyor ama balgam atabiliyorsan iyi ben algam attıktan sonra epey rahatlamıştım hamile değildim tabi o zaman ilaçta kullanmıştım
Evet canım ağrıyı sonradan yapıyo zatenKızlar öğlen tetanoz aşımı oldum henüz ağrı yapmadı. Ağrı yapar mı sonradan acabaKan sonuçlarımda normal, ilaç vermedi. Ama yine de kadın doğum doktoruma göstereceğim belki ilaç takviyesi gerekli görür. Vitamin bile kullanmıyorum
Teşekkür ederim canım elimden geldiğince dikkat ediyorum yemeye inşallah geçecekİnşallah canım. Bol c vitamini çorba su. Yememezlik yapma. Şeftali ciğerleri temizliyormuş onu yiyebilirsin.
sabredebiliyorsan en azından 6.aydan sonra almak tabiki daha mantıklı ama benım gıbı tezcanlıysan duramayıp baslıyorsun almaya:)...Ne bileyim dolaba astıkça ufak bir badide olsa mutluluk kaplıyor insanın içini..Rabbim nasip etsın ınsallah kucagımıza almamızı...Kızlar bakıyorum burada alışverişlere başlanmış. Ben de heveslenmiştim bir şeyler bakıyordum ama doktorum son aylarda al dünyanın bin türlü hali var gerek yok dedi. O öyle deyince de açıkcası biraz içim karardı. Almalı mı almamalı mı sizce?
bana da doktorum 30. haftadan sonra demişti ama şimdiden giysi olarak alacağım her şeyi aldım dayanamayıp... aslında beklemek en iyisi tabiKızlar bakıyorum burada alışverişlere başlanmış. Ben de heveslenmiştim bir şeyler bakıyordum ama doktorum son aylarda al dünyanın bin türlü hali var gerek yok dedi. O öyle deyince de açıkcası biraz içim karardı. Almalı mı almamalı mı sizce?
Tamam :) Ağrı için Buz koyabilirsin arada dedi bilgin olsunDün ben de oldum tetanoz.
Kolunun üstüne yatmabugün daha çok ağrıyor.
Ben gecen sene 24ten snr alirim diye niyet etmistm 21de plasenta sorunu cikincq hicbisey almadan gecti,sadece annem havlu fln almisti surekli o havluyu soruyodm anneme. Bi de bi battaniye ormustu bi teyzem, kaybettigjmizden sonra sezeryanliym diye ustume battaniye ortturuyolardi agustos sicagnda ben de hep o minik battaniyeyi ortuyodm. Ama dusununce esya alsam daha cok uzulurdm demiyorm. Yani bisey almis olmak ya da olmamak cok bisey degistirmedi. Simdi bi cift tulumla basladim bismillah diyip ki daha detayliya da girmedm. Baktm ki hevesleniorm gecen seneden beri bak bak alama icim sismisti aldm biseyler. Insallah detayliyi da atlatirsam kredi kartim da kesilmis olcak ondan snr daha pahali kalemlerle devam ederm dedm. Yine de temkini tam olarak elden birakamamisim ama gordugun gbi :)Kızlar bakıyorum burada alışverişlere başlanmış. Ben de heveslenmiştim bir şeyler bakıyordum ama doktorum son aylarda al dünyanın bin türlü hali var gerek yok dedi. O öyle deyince de açıkcası biraz içim karardı. Almalı mı almamalı mı sizce?
Oldun mu amniyosentezini bgn. Iyisin dimiBen geçen gün hm'ye baktım hep yazlık ince kıyafetler vardı. Çıtçıtlılar tulumlar falan hep inceydi. Kış sezonunu beklerim ben alışveriş için zaten çok bi şey almicam. Ha bi de amniyosentez sonucunu beklerim o çıkıncaya kadar da kış geliyo neredeyse zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?