2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ağrı hissetmedim, belim ağrıyor sadece belimde ağrı hissediyorum. Kasılmadan olur dedi. Dün tetanoz oldum onun etkisi olmaz sanırım sormadım doktora.

Panik yaptırma kendine hiç ,belli olmaz gerekirse dinlenerek geçirirsin süreyi maksimum seviyede tamamlarsin.

Panik yaptırma kendine hiç ,belli olmaz gerekirse dinlenerek geçirirsin süreyi maksimum seviyede tamamlarsin.

Şu an tatil zaten . 2 hafta okula gidip 24 hafta idari izne ayrılacağım .
Eşimin rahatlığı beni geriyor.her şeye ne olmuş ki, ne var, aman önemli değil! , demesi umursanmadığımı hissettirip beni daha da geriyor. hamilelikten hormonlar iyice etkiledi
Bugün anlaşma yaptık bakalım dikkat edeceğiz birlikte.

Bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız inşallah.

Geçmiş olsun sizede. Kaç gün de toparladınız? Benim 6. günüm belirtilerle beraber bugün. Ağırlaşmam değil mi artık?
Çok geçmiş olsun canım, karantina sonuna gelmeden baya toparlamıştım sağlıkçı arkadaşlarım ağırlaşan kişilerin 3. 4. günlerde ağırlaştıklarını söylediler kötü olanlar ilk hafta kötü oluyormuş, o yüzden korkma bence yudum yudum bol bol sıvı al, doktoruna sorarak d vitamini al, c vitamini içeren yiyecekler tüket, bence birkaç güne atlatırsın, ağır belirtilerin yoksa hiç dert etme

Dediğin herşeyi yapıyorum canım limon portakal. D vitamini zaten kullanıyorum gebelikten dolayı. Ağır belirtim yok şükür. Burnumun içi yanıyo bazen arada öksürük var o kadar buna şükür. Teşekkür ederim

Korkuyorum ben çok fazla kilo almaktan yaa. Başta iyi gittim sonradan aldım. Belim ağrıyor benim de ani kilo artışı kaynaklı diye düşünüyorum. napıcaz bundan sonra dengeli beslenelim madem.
Dikkat etsek almayız o kadar.. Ben çok yiyorum kendimi biliyorum yani dur demeliyiz yoksa ağrılarda çok oluyo vücut bu kadar kısa sürede kilo artışını kaldırmıyor

Dikkat etsek almayız o kadar.. Ben çok yiyorum kendimi biliyorum yani dur demeliyiz yoksa ağrılarda çok oluyo vücut bu kadar kısa sürede kilo artışını kaldırmıyor
Aynen ben de abartıyorum hamur işi ve meyve kilolarımın sebebi. Dikkat etmeye çalışayım yoksa 20 kg üstü kilo alıcam dediğin gibi bunu vücut kaldırmaz

Evet canım ağrıyı sonradan yapıyo zaten ertesi güne kol iptal resmen

Normal bel jean pantolon

Mangoda soyle bi pantolon gordm 400 tl olmasa bu sicaklarda baya mantikliydi..

Kızlar bakıyorum burada alışverişlere başlanmış. Ben de heveslenmiştim bir şeyler bakıyordum ama doktorum son aylarda al dünyanın bin türlü hali var gerek yok dedi. O öyle deyince de açıkcası biraz içim karardı. Almalı mı almamalı mı sizce?

sabredebiliyorsan en azından 6.aydan sonra almak tabiki daha mantıklı ama benım gıbı tezcanlıysan duramayıp baslıyorsun almaya:)...Ne bileyim dolaba astıkça ufak bir badide olsa mutluluk kaplıyor insanın içini..Rabbim nasip etsın ınsallah kucagımıza almamızı...

bana da doktorum 30. haftadan sonra demişti ama şimdiden giysi olarak alacağım her şeyi aldım dayanamayıp... aslında beklemek en iyisi tabi

Ben geçen gün hm'ye baktım hep yazlık ince kıyafetler vardı. Çıtçıtlılar tulumlar falan hep inceydi. Kış sezonunu beklerim ben alışveriş için zaten çok bi şey almicam. Ha bi de amniyosentez sonucunu beklerim o çıkıncaya kadar da kış geliyo neredeyse zaten

Ben gecen sene 24ten snr alirim diye niyet etmistm 21de plasenta sorunu cikincq hicbisey almadan gecti,sadece annem havlu fln almisti surekli o havluyu soruyodm anneme. Bi de bi battaniye ormustu bi teyzem, kaybettigjmizden sonra sezeryanliym diye ustume battaniye ortturuyolardi agustos sicagnda ben de hep o minik battaniyeyi ortuyodm. Ama dusununce esya alsam daha cok uzulurdm demiyorm. Yani bisey almis olmak ya da olmamak cok bisey degistirmedi. Simdi bi cift tulumla basladim bismillah diyip ki daha detayliya da girmedm. Baktm ki hevesleniorm gecen seneden beri bak bak alama icim sismisti aldm biseyler. Insallah detayliyi da atlatirsam kredi kartim da kesilmis olcak ondan snr daha pahali kalemlerle devam ederm dedm. Yine de temkini tam olarak elden birakamamisim ama gordugun gbi :)

Oldun mu amniyosentezini bgn. Iyisin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…