- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Kızlar bakıyorum burada alışverişlere başlanmış. Ben de heveslenmiştim bir şeyler bakıyordum ama doktorum son aylarda al dünyanın bin türlü hali var gerek yok dedi. O öyle deyince de açıkcası biraz içim karardı. Almalı mı almamalı mı sizce?
Oldum canım sabah çok şükür işlem sıkıntısız geçti ama ben zaten işlemden değil sonrasından korkuyordum. Şimdilik bi sıkıntı yok bakalım inşallah hiçbir şey olmayacakOldun mu amniyosentezini bgn. Iyisin dimi
Eylül de çıkar yeni sezon, kışlıklar. Bende bu ayın bitmesini bekliyorum sonra yavaş yavaş alırım :) 0-3 ay mı alacağız hepsini, 3-6 ay da alsak mı sen tecrübelisin:)Ben geçen gün hm'ye baktım hep yazlık ince kıyafetler vardı. Çıtçıtlılar tulumlar falan hep inceydi. Kış sezonunu beklerim ben alışveriş için zaten çok bi şey almicam. Ha bi de amniyosentez sonucunu beklerim o çıkıncaya kadar da kış geliyo neredeyse zaten
Ben almadım canım sadece eşimle minik bir erkek zıbını aldık o kadar. Bir de evlenmeden önce yani 4 sene önce öylesine aldığımız bebek ceketi var dolapta :) ben 6.ay bitince alışverişe başlayacağım. Şuanda sadece hamilelik, çocuk yetiştirme, bebek bakımı üzerine kitaplar okuyorum. Bir de kendime 2 tane hamile pantolonu aldım rahatladım yani onlarla. Şimdi de çatlak kremi araştırıyorum bu kadar :) tabi annemi durduramıyorum o 2.aydan beri alıyor birşeyler gördükçe, alma diyorum ama yok hevesini kırmamı istemiyorKızlar bakıyorum burada alışverişlere başlanmış. Ben de heveslenmiştim bir şeyler bakıyordum ama doktorum son aylarda al dünyanın bin türlü hali var gerek yok dedi. O öyle deyince de açıkcası biraz içim karardı. Almalı mı almamalı mı sizce?
Yani 0-3 ay çok almayın derim. hele yenidoğan bedeni bence hiç almayın minicik bi şey. ilk ay bir kilo kadar alıp 5 cm falan da uzuyorlar işte ona göre hesap edinEylül de çıkar yeni sezon, kışlıklar. Bende bu ayın bitmesini bekliyorum sonra yavaş yavaş alırım :) 0-3 ay mı alacağız hepsini, 3-6 ay da alsak mı sen tecrübelisin:)
Yenidoğan sadece hastane çıkışı olarak alırım o zaman :)Yani 0-3 ay çok almayın derim. hele yenidoğan bedeni bence hiç almayın minicik bi şey. ilk ay bir kilo kadar alıp 5 cm falan da uzuyorlar işte ona göre hesap edin
Tezcanlı değilim aslında bekleyebilirim ama bakınca hoşuma giden şeyler oluyor almak istiyorumsabredebiliyorsan en azından 6.aydan sonra almak tabiki daha mantıklı ama benım gıbı tezcanlıysan duramayıp baslıyorsun almaya:)...Ne bileyim dolaba astıkça ufak bir badide olsa mutluluk kaplıyor insanın içini..Rabbim nasip etsın ınsallah kucagımıza almamızı...
ben beklerim galiba yabana da doktorum 30. haftadan sonra demişti ama şimdiden giysi olarak alacağım her şeyi aldım dayanamayıp... aslında beklemek en iyisi tabi
Ben de beklerim galiba hem sizler alırsınız kopya çekmem kolay olurBen geçen gün hm'ye baktım hep yazlık ince kıyafetler vardı. Çıtçıtlılar tulumlar falan hep inceydi. Kış sezonunu beklerim ben alışveriş için zaten çok bi şey almicam. Ha bi de amniyosentez sonucunu beklerim o çıkıncaya kadar da kış geliyo neredeyse zaten
yapı meselesi galiba canım mesela ben de ilk düşüğümde usg fotoğrafına bakıp ağlıyordum. Beklenmeyen bi gebelikti hazır değildim ama çok çabuk bağlanmıştım. Bi de boş gebelikti öyle sadece keseye hüngür hüngür ağladım. Şimdi Allah korusun bir şey olsa ben eminim aldıklarıma sarılır sarılır kahrolurum.Ben gecen sene 24ten snr alirim diye niyet etmistm 21de plasenta sorunu cikincq hicbisey almadan gecti,sadece annem havlu fln almisti surekli o havluyu soruyodm anneme. Bi de bi battaniye ormustu bi teyzem, kaybettigjmizden sonra sezeryanliym diye ustume battaniye ortturuyolardi agustos sicagnda ben de hep o minik battaniyeyi ortuyodm. Ama dusununce esya alsam daha cok uzulurdm demiyorm. Yani bisey almis olmak ya da olmamak cok bisey degistirmedi. Simdi bi cift tulumla basladim bismillah diyip ki daha detayliya da girmedm. Baktm ki hevesleniorm gecen seneden beri bak bak alama icim sismisti aldm biseyler. Insallah detayliyi da atlatirsam kredi kartim da kesilmis olcak ondan snr daha pahali kalemlerle devam ederm dedm. Yine de temkini tam olarak elden birakamamisim ama gordugun gbi :)
Ben de bekleyeceğim galiba önceden bir kaybım da var zaten psikolojik olarak da almamam gerektiğini düşünüyorum. Hem sizler alınca bakar alırım kolay olur bana:)İlk gebeligimde de erken alışveriş yapmamistim bunda da erken yapmayı düşünmüyorum.Acelem yok ,bazı şeyleri doğduktan sonra almıştım .Liste ve bütçe ayarlaması yapabilirsin,en azından kısa zamanda alacaklarıni bilirsin eksik gedik kalmaz .
Ben de kitaplar okusam keşke ama yok öyle bir durumum. netten araştırma yapıyorum sadece. kahrolsun bilişimcilik. Herşeyi netten yapcam illaBen almadım canım sadece eşimle minik bir erkek zıbını aldık o kadar. Bir de evlenmeden önce yani 4 sene önce öylesine aldığımız bebek ceketi var dolapta :) ben 6.ay bitince alışverişe başlayacağım. Şuanda sadece hamilelik, çocuk yetiştirme, bebek bakımı üzerine kitaplar okuyorum. Bir de kendime 2 tane hamile pantolonu aldım rahatladım yani onlarla. Şimdi de çatlak kremi araştırıyorum bu kadar :) tabi annemi durduramıyorum o 2.aydan beri alıyor birşeyler gördükçe, alma diyorum ama yok hevesini kırmamı istemiyor
21. Hafta ayrintili ultrasonda bebegin tum organlarina daha ayrintili bakiliyor ayni zamanda bebege giden kan akislarina bakiliyor yani ben yapilmasi gerel diye biliorm. En ideali 20-22. Haftalar sanirim, ben 20+2 iken gidecegim insallahKizlar selam,
Ben ikili tesy ve nifty yaptirdim cok sukur bir sikinti yok. Ama bir de detayli ultrasondan bahsediliyor, bu nedir, tam olarak ne zaman yaptirmali ve sart mi?
Çok şükür tat kokudan ziyade ciğerine inip hastanelik yapmamış oda gelir zamanla korkma artık inşallah düzelirsin yakın zamanda7.günümm bugün belirtiler azaldı bir an önce tat koku almak istiyorum artık
Benim iki öğretmen arkadaşım 24.haftadan itibaren izne ayrıldı. Ben de kendimi ona göre ayarlıyorum. Sizin idare niye öyle demiş ki24. Hafta idari izin öğretmenleri kapsıyor mu? İdare o genelge öğretmenleri kapsamıyor dedi. Sizin idareden böyle bir dönüş geldi mi?
Tam olarak hangi yönetmelikti yayınlanan. Bilen varsa bir daha paylaşabilir mi ?
Ciğere inip inmediğini nasıl anlarız?Çok şükür tat kokudan ziyade ciğerine inip hastanelik yapmamış oda gelir zamanla korkma artık inşallah düzelirsin yakın zamandaCovit geçirdikten sonra kadın doğumcuna bi danış istersen kan sulandırıcı başlaması gerekebilir pıhtılaşma durumu olabiliyor covit sonrası tekrardan çok geçmiş olsun
24. Hafta idari izin öğretmenleri kapsıyor mu? İdare o genelge öğretmenleri kapsamıyor dedi. Sizin idareden böyle bir dönüş geldi mi?
Tam olarak hangi yönetmelikti yayınlanan. Bilen varsa bir daha paylaşabilir mi ?
Bende bugün detaylı ultrasona girdim 20+1 deyim son regle göre ultrasona göre 3 gün geride çıktı 19+5 göründü herşeyi normal dedi çok şükür şuan için herşeyi normal göründüelleri yüzü gözü ayakları organları çok şükür rabbime hepimiz sağlıklada kucaklarımıza alırız inşallah bende alışveriş için acele edenlerden değilim daha hiç bişey almadım bundan sonra bakalım inşallah gerçi arkadaşım beşik, araba koltuğu, mama sandalyesini verdi bebek arabasınıda vereceğini söyledi masraflarım küçük olacak
Ciğere inip inmediğini nasıl anlarız?
Bilmeden mi konuştu artık yazıyı göndereceğim resmî yazıyı bulup.Benim iki öğretmen arkadaşım 24.haftadan itibaren izne ayrıldı. Ben de kendimi ona göre ayarlıyorum. Sizin idare niye öyle demiş ki
Kapsıyor olmali ,ilk önce sağlıkçıları kapsamıyor diye bir saçma genelge çıkardılar akşamına bizi de eklediler buraya atmıştım genelgeyi ama telefondan bulabilirsem atayım yine .Sana kim söyledi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?