2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben kullanıyorum coraspirin zaten. İnşallaj şuan iyileşme evresindeyizdir bütün covid olanlar olarak

Oğlum geliyor bugüne kadar bi ihtimal kız diye bekledim okadar içimde kız hissetmiştimki sağlıkla gelsin ilk bebiş zaten

Oğlum geliyor bugüne kadar bi ihtimal kız diye bekledim okadar içimde kız hissetmiştimki sağlıkla gelsin ilk bebiş zaten

Oğlanlar hayata başka açıdan bakmani sağlar.Sonuçta karşı cinsten birini ,hiç bilmediğin bir vücudu ,hiç bilmediğin anlayamadığın bir ruh halini eğiteceksinn.Ofsayt ı öğreneceksin mesela oğlum sayesinde eşimi anlayabiliyorum ,akıllı uslu olsunlar inşallah ve de sağlıklı gelsinler tabi en önemlisi.

Gebelikte covid aşısına bir çok doktor sıcak bakmıyor. Şimdi aşı olmayan öğretmenlere zorunlu pcr testi geldi. Sürekli pcr testi mi vericez

Saçma olan aşı olan da hasta olup bulaştırabilir. Bu durumda herkesten istemeliler.

Daha kesinleşmedi sağlık bakanı öyle konuştu sadece

Ciğere inip inmediğini nasıl anlarız?
Nefes darlığın öksürüğün ateşin varsa doktorun muayene etmesi gerek normalde tomografi den çıkıyor ama biz tabiki çektiremiyıruz. Oksijen değerine de bakılması lazım ben covitken almıştım satürasyon cihazı parmak ucumu takıp bakıyordum düşecek mi diye

Öksürük var ama az sürekli değil canım

Coraspirin den ziyade cleaxne tarzı bişey başlanabilir doğuma kadar cleaxne 0.4 kullandı arkadaşım covit sonrası
Benm doktorum gebeliğimin başından beri coraspirini hep verdi canım ya neden bilmiyorum
Az öksürük yapıyor ya benim de inmedi ciğere balgamı atana kadar 5-6 gün öksürdüm sonra bitti gitti
Balgam dün çok az attım ama terliyorum terleyerek atıyorum galiba

Kızlar ben de yeni çıktım detaylı ultrasonda. Oğlumun birsürü fotoğrafı var artık çok başka bir duyguymuş o yüzünü ağzını burnunu ellerini ayaklarını görmek. Durup durup fotoğraflarına bakıyorum. Islem ara vererek yapıldı, kliniğe aksam 7'de girdik 9'da çıktık. Tok olmanız gerekiyor ve idrara sıkışık olunmayacak. Şuanda 20+4'deyiz, tam o şekilde çıktı. 331 gram. Doktor şüpheli bir durum görürse birkaç hafta sonra yeniden detaylı önerebiliyor, bizde tekrara gerek görmedi ama bilgi de ekledi gebelik bir süreçtir şuanda sorun çıkmasa bile ilerde de çıkmayacağı anlamına gelmez diye. Haftaya covid 2.Doz aşımı olacagım, sonra da birer ay arayla tetanozları olacağım. Şuan lohusa olan arkadaşımın dikişleri enfeksiyon kapmış ondan ötürü aşı işini önemseyeceğim kendisi olmamıştı
Böyle neşeli anlattigima bakmayin akşam üzeri arac kullanirken önden arkadan sıkıştırıldım taciz ettiler resmen çok kötü ve korkunç bir olay yaşadım trafik magandalarıyla yalniz başıma. Çok iyi geldi oglumu gormek bana, ağlayarak gitmiştim kliniğe

Saçma olan aşı olan da hasta olup bulaştırabilir. Bu durumda herkesten istemeliler.

Daha kesinleşmedi sağlık bakanı öyle konuştu sadece

İşin kötüsü aşı olanlar bazen hasta olduğunun farkında bile olmuyor ya da basit soğuk algınlığı gibi geçiriyor ama esasen covid+
21haftalık gözukuyorum 55kıloyla hamıle kaldm 65kıloyum lütfen bana kılo aldım demeyın ve daha doğuma aylar yıllarrr var

Boşvir ya verirsin bu aralar bahanem oluyor kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…