- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
Kızlar ben de yeni çıktım detaylı ultrasonda. Oğlumun birsürü fotoğrafı var artık çok başka bir duyguymuş o yüzünü ağzını burnunu ellerini ayaklarını görmek. Durup durup fotoğraflarına bakıyorum. Islem ara vererek yapıldı, kliniğe aksam 7'de girdik 9'da çıktık. Tok olmanız gerekiyor ve idrara sıkışık olunmayacak. Doktor şüpheli bir durum görürse birkaç hafta sonra yeniden detaylı önerebiliyor, bizde tekrara gerek görmedi ama bilgi de ekledi gebelik bir süreçtir şuanda sorun çıkmasa bile ilerde de çıkmayacağı anlamına gelmez diye. Haftaya covid 2.Doz aşımı olacagım, sonra da birer ay arayla tetanozları olacağım. Şuan lohusa olan arkadaşımın dikişleri enfeksiyon kapmış ondan ötürü aşı işini önemseyeceğim kendisi olmamıştı
Gebelikten bağımsız olarak yüzünüze nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz acaba ? Bu ara cildimde bı kurudu sanki .
Hamile öğretmenlerden istemezler belki test diye düşünüyorum.Rapor alırım o zaman. 10 gün okula gidecektim hiç gitmem.
Yıllardır bepanthol kullanıyorum..Gebelikten bağımsız olarak yüzünüze nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz acaba ? Bu ara cildimde bı kurudu sanki .
Aslında aşı konusunda bastırılmasının nedeni bulaş riski değil. Vakalar yoğunlaştıkça hastaneler doluyor, yatak kalmıyor, ilaçların dağıtımı ve pozitif insanların karantina takibi zorlaşıyor, doktorlar çok yıpranıyor. Yani aşı yaptıran covid olsa da hafif geçirdiği için sağlık sistemini çok meşgul etmemiş oluyor. Ben de yatıştan korkmam ve ilaç kullanamayacak olmam nedeniyle en azından ağır geçirmem diye düşünerek aşı oldum. Biraz kâr zarar hesabı yapıyor herkes bireyselde ve toplumsal olarakSaçma olan aşı olan da hasta olup bulaştırabilir. Bu durumda herkesten istemeliler.
Daha kesinleşmedi sağlık bakanı öyle konuştu sadece
İnşallah toparlarsın yavaş yavaş zencefil tozu bal ye sür iç bolca dinlen su iç bol bol C vitamini almaya çalış inşallah geçer yakın zamandaBenm doktorum gebeliğimin başından beri coraspirini hep verdi canım ya neden bilmiyorum
Balgam dün çok az attım ama terliyorum terleyerek atıyorum galiba
Tetanoz agri yapmadî mi halaKızlar öğlen tetanoz aşımı oldum henüz ağrı yapmadı. Ağrı yapar mı sonradan acabaKan sonuçlarımda normal, ilaç vermedi. Ama yine de kadın doğum doktoruma göstereceğim belki ilaç takviyesi gerekli görür. Vitamin bile kullanmıyorum
Heh bu da yazin giyilebilir kivamdaNormal bel jean pantolon
Normal bel jean pantolon - Kadın | MANGO Türkiye
Online Exclusive. Hamilelik. Skinny kesim. Yüksek bel. Kemer köprülü. Beş cepli. Beli elastik. Rahatlık ve büyüyen karnı desteklemek için yumuşak elastik ön kısım. İç bacak ölçüsü 71.5 cm. Yan dikiş uzunluğu 93.5 cmshop.mango.com
Mangoda soyle bi pantolon gordm 400 tl olmasa bu sicaklarda baya mantikliydi..
Heh bu da yazin giyilebilir kivamda
Ama kot kalin geliyor banaEki Görüntüle 2903718
Benim evde yürürken giydiğim tayt bu
Cok rahat ettim
Evet asilama orani yuksekse mavi oluyo. Acaba kirmizi illerde mi bulas daha yuksek oluyo dedm. Hala hem hasta olmaya hem de asi olmaya korkuorm :)Eskişehir canım o kırmızı mavi aşılanma oranı değil mi?
Çokta korkmamak çekmemek lazım o enerjiyi çekmeEvet asilama orani yuksekse mavi oluyo. Acaba kirmizi illerde mi bulas daha yuksek oluyo dedm. Hala hem hasta olmaya hem de asi olmaya korkuorm :)
Su rosie huntington whiteley diye bi kadin var ya gordnz mu o da hamileymis 7 aylik. Instagrama koymus sok oldm ztn findik kdr karni cikmis bi de elbisesi ayakkabisi fln cok hos. ben de karnimi saklamaya calisayim bol elbiseler spor ayakkabilar giyeym.. cok ozendm keske oyle bi hamile olabilseydm:) bizde yakissa bile boyle karni belli eden giysiler giysek ayip denirHeh bu da yazin giyilebilir kivamda
Ama kot kalin geliyor banaEki Görüntüle 2903718
Benim evde yürürken giydiğim tayt bu
Cok rahat ettim
Su rosie huntington whiteley diye bi kadin var ya gordnz mu o da hamileymis 7 aylik. Instagrama koymus sok oldm ztn findik kdr karni cikmis bi de elbisesi ayakkabisi fln cok hos. ben de karnimi saklamaya calisayim bol elbiseler spor ayakkabilar giyeym.. cok ozendm keske oyle bi hamile olabilseydm:) bizde yakissa bile boyle karni belli eden giysiler giysek ayip denir
Ha ha haSu rosie huntington whiteley diye bi kadin var ya gordnz mu o da hamileymis 7 aylik. Instagrama koymus sok oldm ztn findik kdr karni cikmis bi de elbisesi ayakkabisi fln cok hos. ben de karnimi saklamaya calisayim bol elbiseler spor ayakkabilar giyeym.. cok ozendm keske oyle bi hamile olabilseydm:) bizde yakissa bile boyle karni belli eden giysiler giysek ayip denir
Bunu lcw da buldum canımBel kesimi sevdiğim gibi. Nerden aldınız.
Ben de 22.01.22 de dogurmak istiyorumYa benim aklıma ne geldi bdt 28.01.22
Kiizmda 4 gun gecmisti
Bu da hayirlisiyla gecer ins
02.02.22 dogumlu olur
Cnm bu hafta bnde aynı şeyi yaşadım burdaki arkadaslarin 18 den sonra olmasını fark ettim sağlık ocağına gidince söyledim ben dha 18haftalik olmadım asi için erken degilmi dedim ama yanlsi verilmiş randewu 18den önce vurulmuyor dedi mutlaka sende gidince şöyle haftani erken sana da yanlış vermişlerdir büyük ihtimalleTetanoz agri yapmadî mi hala
Ben hala olmak istemiyorum galiba
Yarın sabah çağırmış
Birde herkes 20 haftalikken olmus benim icin erken degil mi acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?