2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Ne güzel haberler gözün aydın .Darısı bizlere inşallah böyle güzel şeyler duyup gelelim.

Gebelikten bağımsız olarak yüzünüze nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz acaba ? Bu ara cildimde bı kurudu sanki .

Esthederm active repair kullanıyorum. Normalde cildim alerjiye yatkın bu yapmadı. Kırışıklık için kullanıyorum ben. Kaş çatmaktan çizgi olmuştu. İşe yaradı.
Biraz tuzlu ama bana 4-5 ay yetiyor.

Saçma olan aşı olan da hasta olup bulaştırabilir. Bu durumda herkesten istemeliler.

Daha kesinleşmedi sağlık bakanı öyle konuştu sadece
Aslında aşı konusunda bastırılmasının nedeni bulaş riski değil. Vakalar yoğunlaştıkça hastaneler doluyor, yatak kalmıyor, ilaçların dağıtımı ve pozitif insanların karantina takibi zorlaşıyor, doktorlar çok yıpranıyor. Yani aşı yaptıran covid olsa da hafif geçirdiği için sağlık sistemini çok meşgul etmemiş oluyor. Ben de yatıştan korkmam ve ilaç kullanamayacak olmam nedeniyle en azından ağır geçirmem diye düşünerek aşı oldum. Biraz kâr zarar hesabı yapıyor herkes bireyselde ve toplumsal olarak

Benm doktorum gebeliğimin başından beri coraspirini hep verdi canım ya neden bilmiyorum

Balgam dün çok az attım ama terliyorum terleyerek atıyorum galiba
İnşallah toparlarsın yavaş yavaş zencefil tozu bal ye sür iç bolca dinlen su iç bol bol C vitamini almaya çalış inşallah geçer yakın zamanda

Hamilelikten önce covit geçirmemin de etkisi var sanırım ben hala negatifim hamilelikte aşıya ilaç kullanmamak hafif atlatmak için aşı oluyoruz iyi güzel de aşı belki ilaçtan da fazla zarar verecek bebeğe valla hayırlısıyla topluca bi doğursaydık şu bebeleri artık hala böyle olursa ortalık emzirirken sinovac olurum heralde hoş oda korumuyor diyorlar ne olacak bilmiyorum valla bazen sinir anksiyete geliyır oturup ağlayasım geliyor ne biçim döneme denk geldik 100 sene de bir olan pandemi bizim fani ömrümüzde hamileliğimizi buldu

Tetanoz agri yapmadî mi hala
Ben hala olmak istemiyorum galiba
Yarın sabah çağırmış
Birde herkes 20 haftalikken olmus benim icin erken degil mi acaba ya

Heh bu da yazin giyilebilir kivamda
Ama kot kalin geliyor bana
Benim evde yürürken giydiğim tayt bu
Cok rahat ettim

Heh bu da yazin giyilebilir kivamda
Ama kot kalin geliyor banaEki Görüntüle 2903718
Benim evde yürürken giydiğim tayt bu
Cok rahat ettim
Su rosie huntington whiteley diye bi kadin var ya gordnz mu o da hamileymis 7 aylik. Instagrama koymus sok oldm ztn findik kdr karni cikmis bi de elbisesi ayakkabisi fln cok hos. ben de karnimi saklamaya calisayim bol elbiseler spor ayakkabilar giyeym.. cok ozendm keske oyle bi hamile olabilseydm:) bizde yakissa bile boyle karni belli eden giysiler giysek ayip denir

Söyleyince merak ettim benim 12 haftalık halim.
onlarda poğaca börek yok herhalde yazık
ben karnımı saklamıyorum. Beğenmeyen bakmasın.

Ha ha ha cok zayıf ister istemez oyle bir karın
Bende siskolukmi bebek mi belli olmuyor
Ya taytin uzerine tisort giyiyorum zaten
İcine sokmuyorum ben belli olmasından cok hoşlanmıyorum zaten
Ama boyle top gibi hamile olanlara da ozeniyorum

Tetanoz agri yapmadî mi hala
Ben hala olmak istemiyorum galiba
Yarın sabah çağırmış
Birde herkes 20 haftalikken olmus benim icin erken degil mi acaba ya
Cnm bu hafta bnde aynı şeyi yaşadım burdaki arkadaslarin 18 den sonra olmasını fark ettim sağlık ocağına gidince söyledim ben dha 18haftalik olmadım asi için erken degilmi dedim ama yanlsi verilmiş randewu 18den önce vurulmuyor dedi mutlaka sende gidince şöyle haftani erken sana da yanlış vermişlerdir büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…