2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gebelikten bağımsız olarak yüzünüze nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz acaba ? Bu ara cildimde bı kurudu sanki .
Clinique Moisture Surge™ Intense72 Saat Nem Koruma Teknolojili Nemlendirici kullandim ben gecen kis cok memnun kaldim, cok hafif bir krem ve cok guzel nemlendiriyor.

Bende ağrıdan korkuyordum ama bugün de ağrı yapmadı :) Bence 20 haftanın içindeyken git sende. 1 ay sonra 2. Doz olacağım
Cok teşekkür ederim ederim kizlar
Gec gideyim
Zaten ararsa belirtirim

Ben kullanıyorum coraspirin zaten. İnşallaj şuan iyileşme evresindeyizdir bütün covid olanlar olarak
geçmiş olsun, coraspini bence bir doktorunuza sorun hafif gelmesin, covit sonrası hamile olmayanlarda dahi pıhtı ihtimali artıyor çünkü. kayınvalidem atlatalı 4 ay oldu hala coraspin kullanıyor. hamileler için belki daha farklı bir önlem alıyorlardır

tetanoz bildiğim kadarıyla 16-24 arası herhangi bir zamanda yapılabiliyor, genelde tam ortası olduğu için 20 diyorlar ama... sağlıkçı arkadaşlar yeşillendirsin:)

Kızlar ben de 2 gündür bebeği hiç hissetmiyorum ondan önce pıt pıt oynuyordu yemek yendiğinde sırt üstü uzandığımda filan şimdi yok çok korkuyorum
tetanoz aşısı oldunuz mu aşıdan sonra hareketler azalabilirmiş birkaç gün diye okudum ama

Tetanoz aşısı için benim aile hekimim 20.haftadan sonrasını tercih ediyorum dedi. Ancak covid aşısı olduğum için önce covidleri tamamla, sonra tetanoz olursun. Her birinin arasında 1 ay olsun dedi. Ben tetanoz ilk dozu eylül sonu yaptıracağım. 36.haftaya kadar iki doz tetanozu tamamlaman yeterlidir dedi. Acele etmemize gerek yok diye konuştu. Benim planım şu şekilde; haftaya covid 2.doz, Eylül sonu tetanoz 1.doz, ekim sonu covid 2.dozu tamamlamak. Zaten 2 ay sonra da doğum var inşallah

Kızlar benim doktorum da renkli ultrason olduğuna göre, ayrıntılı olarak kendisi bakar dimi? 3 hafta önce renkli açtı daha iskelet duruyordu bebişim :)

Kızlar birde sırt ustu yatarken ve ya otururken
Dışarıdan da gözüken sekilde
Gobek cevremde kalp atışı gibi bir atış oluyor
Bu nedir yasayan var mı?
Dün otururken esimde fark etti
Dışarıdan belli oluyor yani :)

Kızlar benim doktorum da renkli ultrason olduğuna göre, ayrıntılı olarak kendisi bakar dimi? 3 hafta önce renkli açtı daha iskelet duruyordu bebişim :)
Ayrıntılı ultrason ayrı bir işlem ama normal gebe kontrol gibi geçmiyor, yani onun için ayrı randevu oluşturuluyor benim dün yarım saati ara vererek toplam 2 saat sürdü. Hani sonrasında hastası falan varsa hemen şipşak yapılan bir işlem değil. Tek tek hesaplamalar iç dış organlara bakılıyor, sizi çeviriyor sarsıyor karnınıza bastırıyor Onun bilgisini doktorunuz verecektir

Sordum canım kendisi dedi. Teşekkür ederim

Bende de var o. Tık tık tık atıyor, bebekle ilgili değil sanırım, kendi atan nabzını karında hissediyorsun

Bakar benim de doktorum ayrıntılı yapacağını söyledi.
Ben yine de farklı görüş almak için perinatolog a gittim.

Bebişler bu bütün gözükmüyor artık büyüdüler. Kafasını kolunu bacağını ayrı ayrı gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…